http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 22, 2014

Onko CIA:n tukemien terroristien kohteena Sotshi ?

 

Yhdysvaltalainen uutiskanava CNN raportoi äsken mahdollisista Venäjän Sotshissa järjestettävien olympialaisten turvallisuusuhista. Erityisesti nostettiin esille, että Sotshin olympialaisten turvallisuutta uhkaisivat naispuoliset itsemurhapommittajat kuten yllä kuvassa näkyvä Ruzan Ibragimova.

Ibragimova on CNN:n mukaan aikeissa kostaa miehensä kuolema, koska aiemmin Venäjän turvallisuuspalvelu tappoi hänen miehensä viime vuonna.

Nyt Yhdysvallat on huhujen mukaan lähettänyt Sotshiin n. 50 FBI:n agenttia turvaamaan urheilijoidensa turvallisuutta. Myös Suomen SUPO lähettää alueelle miehitystään. 


Mutta Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:sta ei yllättäen kuulu mitään Sosthin osalta, koska se taas tukee näitä itsemurhapommittajien toimintaa. 

Sillä nämä lukuisat Venäjän lähimaastossa pommiattentaatteja järjestäneet terroristijärjestöt ovat mitä useimmin CIA:n tukemia ja jopa kouluttamia. Sillä ei tällaista terrorismia olisi ilman ulkopuolista rahoitusta ja Tsetsenialla ei löydy tarpeeksi siihen paukkuja. Äskettäin jopa spekuloitiin, että Venäjällä Volgogradin pommiattentaatin rahoituks olisi tullut osittain Saudi-Arabiasta. Äskettäin Venäjällä Volgogradin pommeista otti vastuun eräs CIA:n alullepanema terroristiryhmittymä ja he kertoivat videolla uhkaavansa Sotshin olympialaisia.

Näissä pommiattentaateissa oli ne sitten minkä tahansa ääriryhmittymän tekemiä tahansa on miltei aina kuitenkin syvempi poliittinen motiivi takana. Jolloin olisi silloin syytä kiinnittää huomiota siihen, että kuka niistä hyötyy. 

Median terrorisminvastaisen sodan propaganda julistaa vain tätä samaa vanhaa valemantraa, että "islamin nimeen vuodatamme verta siellä ja täällä", kuten nytkin tässä CNN Sosthin olympialaisten terroriuhkaus artikkelissa.

Maailman raha/valtaeliitin tarkoituksena ei ole näillä lavastetuilla terrori-iskuilla saada mitään muuta, kuin vietyä jokaiselle meille kuuluvat perusoikeudet pois ja tuoda tilalle fasistinen maailmanhallinto. Mutta ennenkaikkea tämä kaikki saadaan toteutumaan kunhan tarpeeksi monta ihmistä saadaan massoista pelkäämään, kun näitä pommeja ja itsemurhapommittajia saadaan räjäyttämään itsensä.


Etupäässä CIA:n tukema globaali terrorismi on maailmaneliitin työkalu ja nämä entisetkin kuuluisat terroristijohtajat kuten Osama Bin Laden on sitten tämä terroristimörkö, jolla pelotellaan kokonaisia kansakuntia. Kunhan vaan tarpeeksi monta räjähtänyttä suolenpätkää ja ihmisveriläikkää näkyy eri maiden iltapäivälehtien kansien välissä.

Tälle globaalille terroristisadulle kuitenkin jokainen meistä antaa omalla mielikuvituksellaan tehon ja mitä vähemmän näihin keisarin uusiin vaatteisiin enää kiinnittää huomiota. Niin sen vähemmän tämä taru enää meihin tehoaa, koska suuressa joukossa on voimaa, mitä uskomattomankin paljon. Mutta sillä juuri valtaeliitti hallitsee suuria ihmismassaoja, tietääkseen tämän salaisen hasbaran ajatusmuokausmallin tehon meihin.