http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 23, 2014

Valtaeliitti uhkasi Ukrainan presidenttiä Ceausescun ja Gaddafin kohtalollaMaailman talous ja rahamahtia ylläpitävä valtaeliitti lähetti Ukrainan presidentille tylyn viestin, kun maan opposition keulahahmo ja entinen nyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestari Vitali Klishenko viittasi presidentti Viktor Janukovitshille, että luvassa olisi Ceausescun ja Gaddafin kohtalo, jollei muutosta synny.

 

Medialähteiden mukaan nyt Yhdysvaltain valkoinen talo uhkasi Ukrainaa talouspakotteilla, kun maan turvallisuusneuvoston Caitlin Hayden ilmaisi neyuvoston huolen Kiovan väkivaltaisuuksista.

Jos nyt vähänkään käyttää ns. tervettä järkeä, niin kyllä se on päivänselvää, että Yhdysvaltoja ei kiinnosta paskan vertaa mitkään Ukrainan väkivaltaisuudet. Mutta sen sijaan Ukrainan EU:n ja Yhdysvaltain välinen fasistisen vapaakauppasopimuksen allekirjoitus heitä kiinnostaa.

Ukrainan poliittinen johto kun nyt sattui päättämään väärin tämän vapaakauppasopimuksen osalta ja maan johdolla on myös globalistien mukaan liian läheiset suhteet Venäjän kanssa.

CIA:lla ilmeisesti jo suunnitellaan Ukrainan nykyisen presidentin syrjäytysoperaatiota. Mutta se, että millä tavalla se toteutetaan jää nähtäväksi.

Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014012017949108_ul.shtml