http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 08, 2014

Helsingin-sanomat irtisanoo 52 toimittajaa


Suomen journalistiliitto on järkyttynyt Helsingin-sanomien tuoreista massairtisanomisista, Nelosen uutisten sekä Metro-lehden marraskuussa alkaneet yt-neuvottelut ovat päättyneet.

Helsingin-sanomien toimituksesta 342 työntekijästä 52 toimittajaa saa lähteä ja heistä 37 saa potkut, eli irtisanotaan.

Tämä kaikki viestii suomen media-alan ahdingosta ja siitä, että kun yhä vähempi enää luottaa valtamediaan. Niin lehtitalot kuten Helsingin-sanomat ei voi heikentyneen kysynnän jälkeen vähentää työntekijöitään.
Suomen mediakenttä joutuu väkisinkin suurten muutospaineiden eteen nyt kun entiset jätit kokevat konkurssiaallon. Se mitä Helsingin-sanomat on tarjonnut suomen kansalle on kuitenkin noudattanut sionistisen etiketin ohjeita kuten myös maamme valtiollinen televisiokanava YLE.

Mutta edelleen ei ole toista yhtä vaikutusvaltaista välinettä pitää kansallista väestöämme unessa kuin televisio, jonka äärellä tuon äärettömän viihde ja uutispropagandan tarkoituksena on pitää katsojamme kollektiivisessa unessa tässä matrixissa. Kuitenkin jokainen voi sieltä omatoimisesti herätä omaan tahtiin ja kyseenalaistettuaan kaiken tämän entisen valheellisen maailmankuvan, jota meille kaikille syötetään television/radion sekä internetin kautta. Voi tämän jälkeen jokainen yksilö lähteä tekemään omaa henkilökohtaista panostaan sen eteen, että myös muut havahtuisivat ja avaisisivat silmänsä sekä alkaisivat ensimmäistä kertaa ajattelemaan omilla aivoillaan.


Lähde: http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/Journalistiliitto_HS-14000