http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 21, 2014

Lockerbien lavastetun lentokone/pommiattentaatin motiivi löytymässä


Englantilainen diplomaatti Patrick Haseldine on tuonut 1988 vuonna Skotlannin yllä tapahtuneen Lockerbien pommi-iskun uudet motiivit.

Hänen mukaansa tuon tuhoisan lentokonepommi-iskun tarkoituksena oli tappaa silloinnen YK:n Namibian komissaari Ruotsalainen Bernt Carlsson, joka kuoli muiden mukana tässä Lockerbien pommi attentaatissa.

Hasseldinen lähteiden mukaan Carlssonista oli tullut este Namibian kaivosteollisuuteen liittyvissä uraanin hämäräbisneksissä, joten hänestä oli päästävä eroon. Joten päätettiin sitten räjäyttää lentokone, jossa hän oli kyydissä. Jolloin tietysti koko attentaatti veisi kaiken huomion muualle, että pommin takana olisivatkin olleet Libya ja Gaddafin miehet.


Uraanikauppaa harjoitettiin pimeästi Haseldinen mukaan Namibiassa sijaitsevassa Rössingin kaivoksessa, josta länsimaat ostivat laittomasti uraania. YK:n Namibian komissaarina Carlsson oli ollut näiden uraanibisnesten tiellä, joten siksi hänestä jouduttiin hankkiutumaan eroon.

Laiton ja pimeä uraanikauppa on kuitenkin hyvinkin yleistä, koska sotateollisuus tarvitsee jatkuvasti lisää uraania mm. ydinpommien valmistamiseen ja hinnalla ei ole väliä, kunhan itse pimeetä ja säteilevää tavaraa on milloin vain saatavilla. Tiedä vaikka tästä meidän Suomenkin kohutusta talvivaarasta pumpattaisiin ulos pimeästi uraania sotateollisuudelle ja miettikää nyt vielä sitä, että jos kaivos tuottaa jatkuvasti tappiota siellä. Joten syystäkös koska tämä laiton uraanibisnes toimii harmaalla talouden alueella, josta ei kaivos tuota penniäkään verotuloja ulos.