http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 07, 2014

Scotland Yard tietää Madeleinen sieppaajat mutta ei voi tehdä mitään


Fox news kertoi, että tuoreen raportin mukaan Scotland Yard tietää tarkalleen kuka ja ketkä sieppasivat Madeleine Mccannin Portugalissa vuonna 2007. Mutta eivät kuitenkaan voi tehdä asialle mitään.

Fox newsin mukaan kolme murtovarasta kaappasi Madeleinen mukaansa, jotka olivat tunkeutuneet asuntoon sisään.

Internetissä on kuitenkin ollut viime-vuosina useita spekulaatioita siitä, että Madeleine olisikin joutunut illuminatin verirituaalien lapsiuhriksi ja useita näitä alkuperäistä tutkimusaineistoa sisältäneitä keskusteluryhmiä on suljettu.

Jos nyt vähänkään käyttää ns. omia aivojaan ja ajattelee, että kuinka Scotland Yard tietää kolmen murtovarkaan henkilöllisyyden, mutta ei voi tehdä asialle mitään. Niin mahtaako nämä murtovarkaat olla jotain niinkin vaikutusvaltaisia rosvoja, että heidän toimensa katsotaan jokaisen poliititahon kautta läpi sormien. Ei kuullosta kovinkaan vakuuttavalta, mutta sen sijaan jos Madeleinen sieppasi monikansallisen eliitin satanistisen illuminatin pedofilirinki, jonka tarkoituksena oli saada tästä lapsesta verirituaaliuhri. Niin näiden elittiliigassa pelaavien pedarien toimintaa ei edes CIA tai FBI voi estää. Koska miljardiluokan lapsiuhrisieppauksissa raha puhuu ja hoitaa diplomaattisen koskemattomuuden näille eliitti-lastenraiskaajamurhaajille.


Pelkästään yhdysvalloissa katoaa vuosittain n. 700 000 alaikäistä lasta, joistain suurin osa täysin jälkiä jättämättä. dr. Henry Makow on tutkinut asiaa tarkemmin ja hänen sivuillaan on jopa satanistisen illuminatin verirituaaleja lueteltu:Siinä näkyy ylempänä okkultistisen illuminati-eliitin verirituaalien ajankohtia, jolloin uhrataan luciferille lukuisia lapsiuhreja. Human sacrice tarkoittaa ihmisuhria ja yleensä alaikäistä (ei vielä puberteetti-ikään) päässyttä lasta.
Jokavuoden heinäkuussa San Franciscon metsässä kokoontuu okkultistinen Bohemian Grove salaseura suljettujen ovien takana, johon kuuluu Bilderberg tyyliin vain harvat ja valitut maailman johtavimmasta business-eliitistä. 

Ohjelmassa on n. 2-viikon ajan mm. kesäyön rituaali (kuvassa), jossa aina poltetaan yksi ihmisuhri.

Jopa saksankin liittokanslerin on väitetty juoksevan alasti metsässä tämän muun sikariporras osaston kanssa. 
Teksasilainen Alex Jones teki Bohemian Grovesta aikanaan kokonaisen dokumentin 2000-luvun alussa ja väitti soluttautuneensa sinne sisälle eräänä kertana piilotetun videokameransa kera.