http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 30, 2014

Suomen huostaanottobisneksen lapsikauppiaat tapetilla

Internettin youtuben videopalveluun ilmestyi viime vuoden lopulla järkyttävä video, jolla Oululaisen perheen kaksospojat käydään kaappaamassa kotoa poliisivoimin. Pojat oli aiemmin otettu huostaan Oulun sosiaaliviranomaisten toimesta ja kun pojat karkasivat huostaanottokodista, niin paikalle tarvittiin jo poliisin virka-apua.

Vaikka Suomessa on myös oikeasti huostaanottokotien apua tarvitsevia lapsia, niin se ei poisulje sitä tosiasiaa että tämä lastensuojelu Suomessa on todellisuudessa yksityisten huostaanottokotien kylmä bisnes, jossa lasten etu jäävät toiseksi.

Ylläolevien videopätkien tapatumat puhuvat puolestaan ja näyttävät sen ilmi mitä tuon kyseisen Kurhelan perheen kaksoispojat pitäät huostaanottomajoituksesta. Perheen nuorempi lapsi näkee jo painajaisia siitä, että nämä lapsenryöstäjät tulevat hakemaan hänetkin.

Tuo huostaanottobisnes alaikäisillä lapsilla muistuttaa kovasti myös Suomen psykiatrian mielivallalla. Sillä silloin jos jostain henkilöstä on liikkeellä m1-lähete, niin poliisivoimin pistetään vaikka kotiovi paskaksi ja raahataan väkisin suljetulle osastolle. 

Samalla tavalla kuin myös suljetuilla osastoilla on potilaskiintiöt, niin yksityisillä huostaanottokodeilla on paikallisten sossujen kanssa sopimus tietyn lapsimäärän kiintiöistä ja tarvittaessa tehdään perättömiä huostaanottopäätöksiä, jotta tämä lapsikauppa saadaan jatkumaan.

Tämä sossutanttojen ja yksityisten huostaanottokotien harjoittama lapsikauppa on saatava loppumaan ja kuriin. Joten tämä Kurhelan perheen tapaus oli nyt se uutispommi joka sai tuotua kyseisen asian julkisuuteen.

Me näemme nyt mikä voima tällä julkisuudella on ollut. Siinä, että nämä lapsikaupan pyövelit ovat nyt paniikissa ja eivät ole uskaltaneet edes vastata tuon perheen asianajajan sovittelupyyntöihin. Mutta sen sijaan ovat kaventaneet lisää näiden vanhempien oikeuksia tavata lapsiaan.

Vaikka en itse ole koskaan ollut huostaanotettu, niin tiedän kuitenkin sen minkälaiset olosuhteet nuo sulettua osastoa ja vankilaakin muistuttavat huostaanottokotien olosuhteet viikonlopun kotilomineen ovat.

Kun tällaisia kokemuksien eteen joutuvat lapset joutuvat käymään mitä armottomimman taistelun oman henkisen jaksamisensa kanssa ja tällaiset kokemukset voivat jättää heihin elinikäiset traumat. Joten tämän vuoksi tämän Suomen huostaanottobisneksen on loputtava.


Kaikki tämä järkyttävä huostaanottobisnes ja siihen liittyvät perheiden tuhoaminen on kaikki lähtöisin tämän maailman salaisen valtaeliitin agendoista tuhota mm. feminismin keinoin miehet sekä ydinperheet.

Sillä lopullisessa uuden maailmanjärjestyksen yhteiskuntamallissa ei enää sallita perheitä, vaan lapset ryöstetään vanhemmiltaan jo heti syntyessään. Vaikka kuinka järjettömältä tämä kuullostaakin. Koska illuminatin valtaeliitin mukaan ydinperheet ovat uhka uudelle maailmanjärjestykselle.

Lähteet: