http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 29, 2014

Kaksi Amerikkalaista liikepankkiiria kuolivat hämärissä olosuhteissa Lontoossa muutaman päivän sisälläGabriel Magee (39) JP Morganin liikepankin työntekijä kuoli tällä viikolla Lontoossa. Sen jälkeen kun hänen väitettiin hypänneen liikepankin ylemmästä kerroksesta. Hänen ruumiinsa löydettiin alemman rakennuksen päältä ja ensimmäiseksi kuolinsyyksi arvioitiin itsemurha.

Magee oli asunut Lontoossa jo seitsemän vuotta ennen siirtyessään töihin JP Morganille.

Samalla viikolla sunnuntaina Deutsche Bankin senior manager William "Bill" Broeksmit (58) löydetään asunnoltaan hirtettynä ja myös hänenkin kuolinsyyksi arveltiin olleen itsemurha.

Scotland Yardin mukaan kuolemantapauksiin ei liity mitään hämärää.Suomessa vuoden 2010 lopussa tapahtui kaksi kuolemantapausta valtioneuvostossa, kun molemmat autokuskit löytyivät ammuttuina. Toinen valtioneuvoston parkkihallista autosta ja toinen vain vajaan viikon sisällä kesämökiltään kuolleena ammuttuna sekä vaimo, että koiransa.

Näitäkään tapauksia ei sittemmin mediassa käsitelty millään tavalla ja olen miltei varma, että näiden kahden hämärän kuolemantapauksen esitutkintaakaan ei juuri tehty ollenkaan. Koska kyseessä oli tapaus nimeltä poliittinen murha. 

Mutta kuitenkin jos palaamme tähän näiden kahden liikepankkiirin hämärään kuolemaan, niin koko yksityisten pankkien touhu on niin likaista että hän joka siitä jotain tietää voi joutua ongelmiin.Yksityisten liikepankkien kuten JP Morgan liiketoiminta perustuu rahamonopolin hallintaan mm. huume sekä asekaupalla. 

Nämä liikepankit pitävät Yhdysvaltain armeijan hengissä ja tästä syystä Jenkeillä on jatkuvasti käynnissä tämä loputon sota huumeita vastaan. Sota terrorismia vastaan jne. 

Todellisuudessa kuitenkin maailman johtavin huumetrokari löytyy Yhdysvalloista. Jo pelkästään koko maailman kokaiinikuningas on USA, jonka vastuulla on n. 80 % koko maailman kokkelituotannosta.
 
 

Lähde: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2547684/TWO-senior-American-bankers-working-London-commit-suicide-just-two-days-one-jumped-500ft-death-JP-Morgan-skyscraper.html

http://www.bloomberg.com/news/2013-03-31/money-laundering-banks-still-get-a-pass-from-u-s-.html 

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=10&id=9622