http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 25, 2014

Mitä on tämä paljon poliitikkojenkin suusta kuultu ilmastonmuutos ?

 

Media sekä poliitikot että ministerit puhuvat useasti ilmastonmuutoksesta. Myös useiden maiden presidentit kuten mm. Suomen ja Yhdysvaltain keskutelivat myös keskenään ilmastonmuutoksesta.

Mutta mitä on tämä paljon puhuttu ilmastonmuutos jos siitä puhutaan myös politiikassa. Sillä ei USA:n Barack Obamaa tai Suomen Sauli Ninistöä kiinnosta säätilan muutokset. 

Ei todellakaan, mutta poliittisen ilmastonmuutoksen suuntaukset heitä kiinnostavat kuten myös CIA:ta ja NSA:ta.

Poliittisella ilmastonmuutoksella tarkoitetaan kunkin valtion sisäistä poliittista heräämistä ja jonkinasteista yksilöiden syntymisaaltoa, jolla tätä poliittista ilmastonmuutosta mitataan.

Sionistinen valtamedia ei kuitenkaan puhu "poliittisesta ilmastonmuutoksesta" mitään.  Vaan kaikki ilmastonmuutokseen liittyvät artikkelit on naamioitu säätilan muutoksiksi, jonka verukkeella suuret energiayhtiöt pyrkivät tekemään miljardibisnestä mm. päästöjä vähentämällä sekä keräämällä energiaveroja.


 

Varsinainen ilmastonlämpeneminen johtuu taas melkein pelkästään H.A.A.R.P. nimisen NATO:n skalaariaseen käytöstä. Sillä että ilmakehää lämmitetään 3,6 000 000 W teholla, niin kyllä se ilmakehä varmasti jonkin verran silloin lämpiää. 

Mutta hiilidioksiidilla ei ole tämän kanssa mitään tekemistä, joka kuitenkin on pistetty ilmaston lämpenemisen syyksi, jotta energiayhtiöiden korporaatiot saisivat ylläpitää hiilidioksiidiveroilla miljardibisnestään.