http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 30, 2009

Vain 7 tartuntaa Meksikossa, loput pelkkää pelotteluaMeksikossa onkin ollut vain 7 sikainfluenssa tartuntaa ja loput ovat pelkkää pelottelua. Eli tästä nyt näette minkälainen voima on propagandalla, jonka tarkoituksena on vain suurien ihmismassojen pelottelu.

Kuvitelkaa nyt miten voi olla kertakaikkiaan mahdollista, että maailmassa miljoonat ihmiset pitävät nyt hengityssuojaa naamallaan seitsemän ihmistä vieneen viruksen johdosta kun on maailmaa hallitseva eliiti pystynyt tekemään kärpäsestä härkäsen.

Ja nyt sitten aletaan ampua tykillä kärpäsiä kun maailman WHO-järjestö julistaa tämän keksityn pandemian kuudenteen vaiheeseen, jonka jälkeen useat maat siirtyvät poikkeustilaan (martial law).

Suomessa tähän ollaan valmistauduttu tekemällä uusi
valmiuslaki , vaikka tänne ei oikeasti ole vielä tullut yhtäkään tartuntatapausta. Koska se eilinen Lahdessa tapahtunut "epäilty tartunta" oli tekaistu valhe, jolla haluttiin vauhdittaa tätä fasistista valmiuslakia.Tässä siis tosiaan on nyt salaisella maailmanhallituksella jo kovat piipussa ja sitä voi nyt alkaa miettimään, että miksi heillä on nyt niin kova kiire pistää poikkeustilaa voimaan, kun faktaa on myös se, että galaktisen liiton edustajat ovat koko ajan myös yhteydessä tämän rikollisen eliitin vallanpitäjiin. Ja he ovat useasti kehoittaneet heitä luopumaan vallastaan.

Nämä yhteydenpidot ollaan kuitenkin luonnollisesti salattu, koska kyseessähän on erittäin arka aihepiiri tämän koko varjohallituksen uskottavuuden kannalta.

Mutta voin myös paljastaa nyt teille kaikille sen syyn, miksi valon galaktinen liitto ei voi ottaa vielä näiltä rikollisilta valtaa pois ?

Syy nimittäin löytyy täysin meistä ihmisistä ja meidän vapaasta tahdosta.

Koska jokainen meistä yksilötasolla on antananut kaikki nämä omat voimansa tämän pimeyden voimien käyttöön. Eli siis me olemme kokonaisesti jo tuhansia vuosia sitten antaneet itsemme, tunteemme ja muut ominaisuudet tämän koko eliitin käyttöön ja he siis pystyvät yhdessä pimeyttä edustavan tahon kanssa ylläpitämään tätä kokonaista planeetan laajuista ihmiskunnan orjuutta.

Toki tähän orjuutukseen kuuluu ilmanmuuta monikansalliset yhtiöt jotka tämä pieni eliitti diktaattorimaisesti omistaa, sekä median ja heidän koko valtansa perustuu nimenomaan tähän heidän ylivoimaiseen ja pettämättömään monopoliasemaan koko maailmassa.Tätä tilannetta on myös ryhtynyt auttamaan kaikessa hiljaisuudessa myös ylösnousseet mestarit kuten St. Germain, jonka päätehtävä/alue on tulevan maailmanvaluutan julkistaminen. Koska valon verkoston suunnitelmana onkin tuoda tämä tuleva rikollisen maailmaneliitin suunnittelema maailmanvaluutta voimaan ilman fasismia, jolloin se koituisi tämän rikollisen eliitin tappioksi.

Eli tätä ajaakseen ylösnoussut mestari St. Germain on käynyt useat kerrat mm. G20-maiden kokouksessa puhumassa heidän johtajilleen ja ilmestynyt sinne seinän läpi ja näistä hänen ilmaantumisistaan ei oikein uutisissa luonnollisesti raportoida kuten voitte kuvitella.

Joten kulisseissa kuohuu koko ajan ja illut (illuminati) ja heidän edustajansa ovat tällä hetkellä varsinaisessa paniikissa, koska nämä valon verkoston edustajat ovat myös heihin jatkuvasti yhteydessä ja on vain ajan kysymys milloin tämä tellus planeetta voidaan jälleen palauttaa sen alkuperäiseen tilaan. Niin että täällä ei enää ole pimeyttä edustavia tahoja, sekä fyysisellä että henkisellä tasolla.

Tämän jälkeen myös valon galaktisen liiton edustajat ilmaantuvat keskuuteemme ja Anunnaki rotu on lupautunut olemaan karmaattitista syistä opastavassa roolissa. Koska tämä kyseinen rotuhan tunkeutui tänne n. 60 000 v. sitten maan valloittajana aikanaan ja otti tämän planeetan vallan haltuunsa. Tokihan jos nykytekniikka oltaisiin julkistettu jo niin pitkälle, että voitaisiin julkisesti lentää USA:n armeijan sotakoneistolla muille planeetoille, niin USA olisi varmasti tehnyt jo lukuisia hyökkäyksiä muille planeetoille, jossa on elämää.

Mutta täytyykin muistaa aina se, että tämä NWO agenda, eli siis suunnitelma on nimenomaan Orionista tulleiden humanoidien ja pimeyttä edustavien voimien tahto ja tuo näkyy myös tässä allaolevasta tähtikartasta.Koska siis faktaa on se, että nämä meidän nykyiset vallanpitäjät tämän eliitin puolelta on entisistä elämistä tullut juurikin tuolta Orionilta ja eläneet Zeta Reticuli I ja II rodun kehoissa.

Tässä ei siis oikeasti ole mitään ihmeellistä ja ihmeteltävää, että he ovat nyt ihmisen kehossa. Koska jälleensyntyminenhän on aivan luonnollista ja normaalia.

Meillä on kaikilla sielu, joka on fyysisessä kehossa.

Jokainen teistäkin on tänne tellukselle syntynyt jostain muualta...

Meillä on kaikilla siis menneistä elämistä kokemuksia vaikka mistä Lemuriaa ja Atlantista myöten...

Mutta persoonat ihmisten välillä vaihtelevat johtuen juuri tästä aiemmasta tähtikarmasta, koska tämä Orionin porukka nyt vain sattuu olemaan hieman yli-dominoiva ja kusipäärotu. Heitä varmasti kaikki olemme tavanneet siviilielämässä ihmisten kehossa. Siis tarkoitan juuri näitä ihmisiä jotka toimivat aina sadistisesti ja itsensä sekä muiden pelkoa hyväksikäyttäen, alistaen muita.

Mutta tämä tähtikarma on usein niin voimakasta näissä Orionilta tulleissa, että he eivät sitä itse nykyisessä päivätietoisuudessaan muista. Vaan sen sijaan kuitenkin joutuvat elämään vanhaa tähtikarmaansa läpi mm. kamppaillen fyysisesti toistensa kanssa, koska tätä Orionilta syntynyttä karmaa on vieläkin läpikäymättä täällä telluksella näiden liskoihmisten kesken.

Samoin myös jos puhutaan valtataistelusta niin myös tämän rikollisen 13 verisuvun sisällä on ollut käynnissä ankaria valtataisteluita joista ehkä tunnetuin on tämä Rockefellerien ja Rothschildien välinen valtataistelu.David Rockefeller kuitenkin on näiden eliittisukujen, sekä niiden järjestöjen (CFR:n (Council on Foreign Relations), Trilateral Comission, Committee of 300 ja Bilderberg Group) sisällä korkeimpia pamppuja.

Täytyy muistuttaa vielä, että tällä Rockefellerin suvulla on ollut maailman suurin omaisuus jo sadat vuodet.

Heidän sukunsa siis omistaaa käytännössä myös Euroopan keskuspankista suurimman osan ja meidän kaikkien myös Suomenkin veronmaksajien rahat virtaavat näiden rikollisten käsiin.

Mutta ei ne sitä rahasta tee tätä veroeurojen ryöstämistä... Ei todellakaan vaan kyse on nimenomaan ihmiskunnan orjuutuksesta, koska he saavat nimenomaan voimansa siitä, että me ihmiset ihmiskuntana olemme antaneet itsemme olla näiden salaisten vallanpitäjien orjia.Olemme siis suostuneet lähtemään juoksemaan kilpailuyhteiskunnan oravanpyörässä, sekä antaneet luvan itsellemme olematta tiedostamatta omaa itseämme. Eli olemme koko ajan paenneet vain todellista itseämme ja sen sijaan vain turruttaneet oman mielemme roskaviihteellä.Läheiset ihmissuhteetkin muuttuvat helposti henkisiksi valtataisteluiksi, koska niissäkin me peilaamme usein vain itseämme ja haluamme hallita niitä ulkoisesti. Sillä tämä länsimainen kasvatusmallihan nimenomaan on pystynyt hyvin tehokkaasti manipuloimaan meidät hakemaan huomiota itsemme ulkopuolelta ja luulemaan että meidän todellinen itsemme löytyy sieltä ulkopuolelta.Mutta tämä on kaukana totuudesta, sillä se todellinen itse on ollut koko ajan tässä meidän kaikkien sisällä ja sen löytämiseksi ei tarvita mitään ulkoista ärsykettä tai Amerikkalaisen kvartaalikapitalistiyrityksen tarjoamaa tuotetta, jolla voisi kohdata todellisen itsensä.

Siinäpä olisi varsinainen liikeidea jollekin yritykselle markkinoida tuote, jolla voisi kohdehenkilö kohdata oman todellisen itsensä. Mutta taitaa kuitenkin kulutusyhteiskunnan tasolla täysin toiveajattelua.