http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 05, 2009

G20 maat sopivat jo alustavasti maailmanvaluutasta

YLE:n uutisten juttu pe 03.04.2009


http://images.huffingtonpost.com/gadgets/slideshows/1305/slide_1305_19231_large.jpg
G20 maiden kokouksessa tehtiin äsken päätöksiä jo uudesta maailmanvaluutasta ja tulevasta maailman keskuspankista.

http://eok.fi/eok/images/stories/ihmiset/jose_manuel_barroso.jpg
Todellisuudessa G20 kokouksen tulokset olivat pääasiassa José Manuel Barroson valmistelemia. EU on valmisteilla olevan maailman liittovaltion eli uuden maailmanjärjestyksen prototyyppi.

Tässä ei nimittäin mene enää montakaan vuotta kunnes dollari ja euro ollaan ajettu hyperinflaation kautta tuhoon ja jäljelle jää vain pelkät rippeet. Milloin Euroopan Unionin johtajat yhdessä G20 maiden sekä Yhdysvaltojen kanssa ehdottavat että ei jää enää mitää muuta keinoa jäljelle kuin perustaa yksi maailman liittovaltio ja uusi maailmanjärjestys. Mutta vielä ei ole varmaa tullaanko kämmenen sisään laitettavat mikrosirut ottamaan käyttöön välittömästi, koska illuminatin eliitillä on 2020 vuoteen mennessä saatava heidän uusi maailmanjärjestyksensä valmiiksi. Ja illuminatin yli 33-asteen vapaamuurarit suunnittelivat jo 1800-luvulla, että uuden maailmanjärjestyksen toteuttamiseen vaadittaisiin 3 suurta maailmansotaa, joista kolmas on jo osittain alkanut 9/11 lavastetuilla terrori-iskuilla.

http://www.dayamn.com/media/alien_invasion.jpg

Mutta tämän valheellisen terrorismin vastaisen sodan seuraava vaihe jota eliitti ei ole vielä kokeillut on lavastettu alien invasion ja sen toivotaan johtavan maailmanliittovaltion ja uuden maailmanjärjestyksen perustamiseen.

Ei ole siis yhtään ihme, että minkä takia on aikanaan tehty elokuvia kuten Indepence Day. Koska niillä ollaan vain haluttu valmistaa alitajuisesti kansat kohtaamaan 2012 toteutettava kauhistuttava eliitin lavastama alien invaasio ja paikkana on hyvin todennäköisesti Lontoon olympialaiset Elokuussa 2012.