http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 18, 2009

Uusimmassa SouthParkissa mainittiin galaktinen liitto (galactic federation) ja Suomi tuhottiin ydinkärjillä

Eilen oli Suomen mediassa juttua, että heidän huumori ja satiiripitoisessa piirrossarjassa SouthPark tuhottiin Suomi ydinpommeilla.

Katoin tuon sarjan ja tarkemmin ottaen siinä oli myös mainintaa valon galaktisesta liitosta, sekä galaktisista poliisivoimista. Kaikki oli tietenkin esitetty tuttuun tapaan SouthPark huumorilla ja kyllä tuolle tuli myös itsekin naurettua.

Sitten sarjassa muukalaiset ottivat yhteyttä SouthParkin asukkaisiin ja he olivat varastaneet jotain avaruusvaluuttaa (space money), jonka SouthParkin asukkaat sitten kavalsivat itselleen muiden maailman valtioiden kanssa.

Sitten kävikin ilmi että Suomen valtio oli vasikoinut tästä kavalluksesta eteenpäin ja lopulta muut suurvaltiot päättivät että Suomesta on päästävä eroon ja ampuivat muutaman ydonohjuksen Suomeen.

Pieni pätkä tuosta jaksosta on nähtävissä alempana:Näin yhteenvetona tuo juoni liittyy selvästi tähän tulevaan maailmanvaluuttaan ja tämä ollaan nyt taas kertaalleen tuotu ihmismassoille tällä hienolla keinolla. Eli ujuttamalla sitä tietoa juuri tämänlaisten huumoripitoisten sarjojen joukkoon. Koska jokainen sana mikä tuonkin ihan hauskan piirrossarjan kautta mainitaan jää meidän kunkin jokaisen alitajuntaan.

http://1.bp.blogspot.com/_HPccQDDRgEY/SNvyM3cwzTI/AAAAAAAAAAk/X3YbnP0wDHY/S1600-R/Logo_11.jpg

En toki poissulje sitäkään, etteikö tässä olisi myös tarkoitus saada tämän sarjan katsojat edelleen nauramaan valon galaktiselle liitolle ja näille jutuille. Koska sehän on selvä juttu, että scifi viihteenkin sekaan ollaan pistetty kautta vuosien vaikka minkälaista oikeasti olemassa olevaa juttua. Mutta nuo suuret ja mahtavat hollywood tuottajat kyllä tietävät, että vain pieni marginaaliosa ajattelee itsenäisesti ja eivät leimaa näitä ufo aiheita hölynpölyksi.

Mutta menee kyllä kieltämättä mielenkiintoiseksi että galaktinen liitto ollaan jo mainittu Jenkkiviihteessä ja sehän kyllä tarkoittaa myös sitä, että tätä sanaa tullaan myös kuulemaan lisää mutta missäköhän produktiossa.