http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 09, 2009

CIA suoritti false-flag verkkohyökkäyksen YhdysvalloissaEilisen Wallstreet journalin mukaan hakkerit ovat päässeet sisälle Yhdysvaltain sähköverkkoa hallitseviin järjestelmiin ja ladanneet sinne ohjelmia, jotka voivat häiritä verkon toimintaa.

Oikeasti kyse ei ole mistään muusta kuin CIA:n suorittamasta false-flag tempauksesta, joka alkaa olemaan alkua internetin sulkemiselle jota epätoivoinen eliitti yrittää nyt tehdä kaikin voimin.

Venäjän ja Kiinan viranomaiset kiistävät tunkeutumiset jyrkästi.Kaikkihan me jo tiedämme että Kiinassa on ollut käytössä ns. intenret 2.0, joka on ollut suunnattoman sensuurin alla ja sieltä on ollut yksityisten käyttäjien päästä edes poliittisille sivuille. Juuri tämänlaista sensuuriwebbiä haluttaisiin tuoda nykyisen internetin tilalle. Mutta sitä ei voida tehdä millään muulla tavalla kuin lavastamalla joku tempaus, jossa uskoteltaisiin kansoille, että "internet on nyt mennyt nurin roskapostitulvasta aiheutuneisiin komplikaatioihin". Ja ratkaisuksi esitetään sitten sensuroidun 2.0 internetin julkistamista, mutta tuo suunnitelma on jo tuhoon tuomittu alusta lähtien.


Tuossa uutisessa oli myös karkea propagandakohta:

"Tiedusteluviranomaiset ovat löytäneet järjestelmistä tietokoneohjelmia, joita voidaan käyttää verkon lamauttamiseen. Ohjelmia uskotaan aktivoitavan, jos sota alkaa.

Viranomaisten mukaan on lähes mahdotonta selvittää, tukevatko vieraat hallitukset krakkereita. Tiedusteluviranomaiset ovat seuranneet varastettua tietoa Kiinaan ja Venäjälle saakka."


Ensinnäkin tiedusteluviranomaiset eivät oikeasti löytäneet yhtään mitään, koska ne "tiedusteluviranomaiset" oli itse joko NSA:n tai CIA:n konttori josta koko false-flag lavastus suoritettiin. Helpommalla tällaisen uutisjutun saa vain laittamalla se perättömänä propagandalla valtamediaan Reutersista.

Ja huomatkaa tuo kohta "jos sota alkaa"... mm. mikäköhän sota tässä alkaa. Eli varjohallitus oikein tietoisesti ja alitajuisesti haluaa saada maailman ihmiset ajattelemaan että joku sota kohta alkaa. Koska heillä on jo yli puoli vuotta ollut kolmannen maailmansotaan tarvittava hyökkäyssuunnitelma Iraniin ja sitä kautta Pakistaniin.Ja joku suunnaton suunnitelma on vielä tällä varjohallituksella saada tämä sota laajenemaan aina ydinsodaksi asti, koska he tietävät minkä määrän pelkoa sen syttyminen lisäisi maailmassa. Ja nimenomaan pimeän puolen okkultisteina he tietävät sen suunnattoman pelon voiman, jota he yrittävät käyttää hyväksi vielä nämä viimeiset vallan vuotensa, kun muu maailma yrittää taistella heitä vastaan ei väkivaltaisin keinoin.Joten se tietää vain lisää mellakoita sekä levottomuuksia, mitä pidemmälle menemme tulevaisuudessa. Ja joudumme ihmiskuntana varsinaisen hengissäsäilymiskamppailun kanssa tekemisiin jo siinä vaiheessa kun napasiirtymä ja pysäytystila on alkanut.Mutta tämän jälkeen hyvin suuria ihmisryhmiä tullaan auttamaan sekä yksilö että laajalla tasolla. Mutta puhutaan kyllä jo vuodesta 2011 tai 2012, jonka jälkeen myös avaruuden ulkopuolisen älyn ja galaktisen liiton porukan on lupa ottaa yhteyttä meihin ja se tulee ensin näkymään laajoina ufo havaintoina pitkin maailmaa, mikä tulee pikku hiljaa lisäämään ihmisten suhtautumista ufoihin.Mutta vastavetona tälle varjohallitus yrittää vielä viimeisillä voimillaan saada project bluebeamin toteutettua ja lavastaa avaruusolentojen maahan hyökkäys jossain päin maailmaa. Koska he pelkäävät kaikista eniten sitä, että tänne planeetalle tulisi usean rodun avaruusporukka ja ilmiantaisi heidät kansoille. Sillä tämä hetki tapahtuu vielä tulevaisuudessa, mutta aikaa on vaikea mennä ennustamaan. Koska tietoisuus muuntuu myös yksilötasolla parhaillaan, kun meidän jokaisen DNA-rakennetta myös kohotetaan ylöspäin näkymättömiltä tasoilta.Mutta tämä tietoisuuden tason nouseminen globaalisti näkyy kyllä tavallista voimakkaampana negatiivisuutena, sekä pelkotilojen lisääntymisenä. Se tarkoittaa lähinnä sitä kun nyt kaikki nämä tällä planeetalla sekä universaalisella tasolla ilmentävät negatiiviset voimat yrittävät voimistaa vaikutustaan. Mutta valon energia on tunnetusti aina voimakkaampaa kuin pimeyden energiat, joten peli onkin selvä mitä pidemmälle mennään.

Kuitenkin nykyiset vallanpitäjät ovat vuosisatojen ajan pystyneet ylläpitämään tätä matalampaa pimeän puolen energiatasoa pelkoon liittyvien toimintamallien ylläpitämisellä. Jota esim. raskas rockmusiikki edustaa ja siitä saatava voima on juuri sitä pimeämmän puolen energiaa, eli luciferista peräisin olevaa voimaa. Mutta tämä kaikki on meissä jokaisessa olemassa ja pääsemme sinne esim. vaikka vihan tunteen kautta.Myös valtamedia toimii kansojen pelkotilojen manipuloijana ja niillä negatiivisilla uutisilla pyritään tietoisesti aktivoimaan lisää pelkoa, milloin vastaanottajan solar plexus (vatsa chakra) chakrakeskuksesta tapahtuu energiavaihdos ja pelon energiat tekevät sinne energiatukoksen. Eli näin toimii ihmisten manipulointi pelolla valtamedian kautta.

Mutta aivan sama ilmiö tapahtuu joukkueurheilussa, kun sitä seuraavat aktivoivat pelkonsa jälleen solar plexuksesta ja antautuvat jännitykselle peloillaan. Kysehän ei ole oikeasti mistään muusta kuin klassisesta kuolemanpelosta, joka on vain manifestoitunut jonkun joukkueurheilun puolelle. Se jos mikä on hyvin laajojen massojen massahypnoosia, jolla ollaan ennenkaikkea saatu hypnotisoitua kokonaisia kansoja vihaamaan toisia kansoja, sekä olemaan ylpeä heidän kansojensa dopingpiikkejä käyttävistä urheilumannekiineistä. Näyttää kuitenkin siltä että isovelikansa USA on näiden hormonihirviöiden kärjessä, koska he vetävät aina Kiinan ohella eniten pystejä suurista kisoista.Mutta tuosta tietoisuudesta on pakko sanoa se heti alkuun, että siinä kyse on ennnenkaikkea energoiden vapaasta virtaamisesta. Mutta jos asenne on väärä, niin tällöin ei ole avointa mieltä ja näin ollen uutta informaatiota on näin mahdoton omaksua.

Samoin jos mieli suhtautuu uusiin asioihin pelolla, niin näin se torjuu ne ja ennenkaikkea ego tulee siihen väliin hyvin nopeasti yrittämään torjua kaikki ne pelottavat asiat joita mieli ei pysty käsittelemään, koska ihmismielikin on kuin tietokone. Sinne pystyy pistämään uutta tietoa, mutta sen sisäistäminen vaatii kuitenkin avoimen mielen.Mutta mitenkäs se meidän länsimaalainen kulttuuri ja lääketeollisuus mieltää avoimen mielen ?

mm. mielisairas jne. harhakäsitykset, sekä leimaus paranoidisuuteen ovat vieläkin arkitermejä skitsofrenialuokitusten ohella.

Nämä kaikki kyllä tiedetään lääketeollisuuden kautta, että todellisuudessa he haluavat hinnalla millä hyvänsä pitää avoimen mielen henkilöt vahvassa lääkityksessä, koska heistä olisi yhteiskunnalle vaaraksi pitkällä tähtäimellä. Koska tällöin esim. koululaitoksissa kasvaisi joukko nuoria jotka kyseenalaistaisivat koko koulutusjärjestelmän ja uudistaisi vanhaa systeemiä. Ja juurikin tämän vuoksi ollaan sitten aikanaan luotu hienot termit "tarkkailuluokka" jne. Jolla on pyritty turruttamaan tämä itsenäisiä ajatuksia ilmentävä väestöluokka.Mutta avointa mieltä ja itsenäisiä ajatuksia pystyy harjoittamaan kuka tahansa meistä ja hyvin yksinkertaisin keino siihen on heivata se televisio helvettiin heti ensimmäisenä. Vaikka ei sitä elokuvien katselua ole pakko lopettaa kokonaan, ettei tule liian henkisesti herkäksi.

Skeptisyys on kuitenkin esimerkkinä yksi erittäin vahva eliitin kansoille manipuloima energiamuoto jonka pystyy kyllä hajoittamaan jos vain pystyy harjoittamaan avointa mieltä. Samoin ateismi on vieläkin yhteiskunnallisesti juurruttavampi asenne, joka on porautunut hyvin monen ihmisen mieleen joka yleisimmin ilmenee mm. materialistisuutena.Esim. opiskelevat ihmiset kuvittelevat että kun he valmistuvat niin tämän jälkeen he sitten saavat sen unelmatyöpaikan. Jossa sitten alkavat kongreettisesti nuolemaan alaistensa persettä ja pyrkivät kyynerpääkonsteilla ylenemään talossa ylöspäin. Mutta sitten kun vuosi vuodelta he ovat ateistisella asenteella kuvitelleet kantavansa jotain palkintoa mukanaan jonka saisivat vasta avata siellä pomon pallilla. Niin lopulta he huomaavatkin että mitään pystiä tai palkintoa ei ole, milloin sitten lopulta ego joutuu nöyrtymään ja kohdehenkilö masentuu entistäkin enemmän. Että kieltämättä tämä koko kilpailuyhteiskunta on aika nerokkaasti onnistuttu rakentamaan niin, että esim. palkkaorjuus on kaikille itsestäänselvyys ja sen kyseenalaistajia löytyy harvasta.Kun siinä missä ennenvanhaan orjat saivat puuvillapellolta sen kattonsa päänsä päälle ilmaiseksi, niin nyt niiiden orjien on pakko itse ostaa talo tai mennä vuokralle ja mitä orja tekee jotta saisi lainansa maksettua ? Alkaa raatamaan jopa työnarkomaaniaan saakka, jotta saisi ennenkaikkea tyydytettyä valmiistaan kasvavat materialistiset halunsa, jotka ovat vain peräisin siitä henkisestä tyhjiöstä missä ollaan paettu todellista omaa itseä.Ja itsensä kohtaaminen onkin hyvin rankka ajatus meidän egoille ja sitä täytyykin varsinkin tässä länsimaisessa kulttuurissa välttää viimeiseen asti, jota voidaan välttää jatkuvalla median turruttamalla viihteellä. Vaikka esim. television saippuasarjoista niiden katsojat samaistavat itsensä sarjassa oleviin henkilöihin ja tulevat niistä riippuvaisiksi. Tuo riippuvuus on todellisuudessa sen kadotetun oman itsen alituista hakemista/etsimistä. Eli jos ollaan kadotettu oman itsensä kuva, niin silloin sitä lähdetään koko ajan tiedostamatta etsimään itsensä ulkopuolelta tajuamatta kuitenkaan sitä että se todellinen minä on koko ajan tässä meidän jokaisen sisällä.