http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 15, 2009

Napasiirtymästä vihjaillaan jo mediassa alitajuisesti

15.04.2009 STT-SFP julkaisi uutisen , jossa kerrottiin että jäätiköt voivat murtua ja nostaa meriveden jopa 3 metriin seuraavan 50 vuoden aikana.


Tällä uutisellahan ei haluta mitään muuta kuin valmistella suurempaa yleisöä tulevaan napasiirtymään ja sitten kun napasiirtymä alkaa, niin ihmiset ovatkin jo alitajuisesti muistaneet tämän että "ai niin se merivesi saattoi vähän nousta".

Juttuhan on vielä niin että tämä napasiirtymän ajankohta voi tulla hetkenä minä hyvänsä ja se onkin näiden vallanpitäjien tiedossa. Mutta todennäköisesti kerkeävät julkaista 2012 henkiset maailmanluokan hollywood katastrofielokuvat ennen h-hetkeä.Ja nimenomaan tämänlaisten uhkakuvien maalaaminen median kautta lisää pelkoa ja sitä valtaapitävä eliitti myöskin haluaa, koska he todellakin tietävät millainen voima on globaalilla ajatusenergialla. Eli sillä että julkaistaan pari vedenpaisumus uhkailu-uutista maailmalle, jonka vastaanottavat kaikkien lukutaitoisten maiden ihmiset. Koska tämä todellakin toimii hyvin voimakakana alitajuisena pelotteena. Sillä eliitin valta median kautta ihmisiin perustuukin vain ja ainoastaan kollektiiviseen pelkoon ja siihen että jokainen ihminen joka antaa itsensä alistua tälle pelolle, luovuttaa myöskin oman voimansa tälle varjohallitukselle ja heidän demonisille alaisilleen. Koska pimeyden energiat vallitsevat kaikkialla. Sitä on henkimaailmassa ja meidän keskuudessa.

Pimeyden voimat vallitsevat mm. materialistisuudessa, raskaassa musiikissa jne. Ja tämä kaikki matalampi energia löytyy jokaisessa meissä ja jokainen meistä voi siihen vaikuttaa omalla tavallaan aktivoiko sen päälle vai pois. Mutta näyttää hyvinkin vahvasti siltä, että esim. raskaan rock-musiikin kautta saatava voima on edelleen hyvinkin in, kun metallibuumi jatkuu ja konserttilavat saadaan edelleen täyteen mustaa tukkaa heiluttelevista ihmisistä, jotka vannovat metallin nimeen. Suurin osa heistä ei kuitenkaan tajua sitä että mistä se heidän suunnaton energiansa/egobuustauksensa oikein kantautuu, nimittäin se tulee ihan sieltä kunnon luciferin luomasta agendasta, jolla hän aikanaan henkiolentona päätti kostaa telluslaisille luomalla tänne oman agendansa, jolla kaikki ihmisolennot kytkettiin myös luciferisten voimien alaisuuteen. Lucifer myös julistautui tämän jälkeen itsevaltiaaksi ja vetäytyi täysin ns. kaikkiallisen luojan suunnitelmasta.

Tietenkään tämä luciferin suunnitelma ei ole pelkästään jaottunut tellukselle, vaan tätä pimeyden voimien ja valon välistä kamppailua on tapahtunut vaikka millä muulla planeetalla kuten Orionilla, jossa oli aikanaan todella veriset yhteenotot, jonka karmaa täällä telluksella monet ihmiset joutuvat edelleen toisilleen maksamaan.Näistä muinaisista ajoista täytyisi jo pikku hiljaa tajuta että ne ns. langenneet enkelit (fallen angels), olivat tämä humanoidirotu joka tuli tänne n. 60 000 v. sitten Marsista ja olivat ns. luciferin puolella. Mistä myöskin alkoi tämän planeetan invaasio, niin että tämä Anunnaki rotu otti vallan käsiinsä.Ja näitä pimeyden tahoa edustavia rotuja on edelleen olemassa, mutta korkein galaktinen liitto ei ole sallinnut enää heidän mm. inkarnoitumista tai tulemista tellukselle. Minkä vuoksi tällä hetkellä ainoat abduktiot joita toteutetaan, tehdään USA:n armeijan toimesta. Missä mustan budjetin alaisuudessa työskentelvät upseerit sieppaavat edelleen muutamia ihmisiä esiintyen harmaina humanoideina astraalitasolla. Eli siinä ulottuvuudessa, jonka me tunnemmme unitilaksi.Tällä astraalitasolla vaikuttaa myös pimeyttä edustavia tahoja joita varmasti kukin meistä on joskus joutunut siellä kohtaamaan ja syy siihen miksi esim. ufokontaktihenkilötä tullaan häiritsemään astraalitasolla, eli heidän nukkuessaan johtuu siitä, että näiden henkilöiden aura on kuin antenni ja mitä korkeammalle se ulottuu, niin sitä helpommin sinne on valmis tarttumaan pimeyttä edustavien voimien.Ja ihmiskehon nukkuessa astraalikeho lähtee usein aika pitkälle ja sillä on kuitenkin koko ajan yhteys fyysiseen kehoon ja tämän välissä on kuin näkymätön lanka.

Useat ufokontaktihenkilöt ovat usein tietämättään astraalitasolla yhteydessä toisiinsa ja myös tekemisissä näiden galaktisen liittoon kuuluvien olentojen kanssa ja jokaisella heistä on oma tehtävänsä maan päällä ja oma sielun suunnitelma.

Näitä ihmisiä kutsutaan myös valotyöntekijöiksi, koska heista suurin osa on syntynyt tänne planeetalle vapaaehtoisesti ja ovat ottaneet sen vastuun että lupaavat viedä valoa sinne missä tulevatkin olemaan maan päällä. Oli se sitten mikä tahansa sosiaalinen yhteisö.

Mutta näitä valotyöntekijöitä myös yhdistää se, että itse kukin heistä on edellisissä elämissään kauaskantoisesti elänyt jollain muulla planeetalla kuin telluksella ja tästä syystä näitä ihmisiä saatetaan pitää joiden mielestä hieman kummajaisina ja he huomaavat melkein aina jäävänsä sosiaalisissa yhteisöissä viimeiseksi. Mutta tämä onkin valotyöntekijöiden haaste sitten jaksaa pysyä kiinni heidän omassa sielunsuunnitelmassaan, joka yhdessä muiden sielunsuunnitelman kanssa muodostaa kokonaisuuden tälle menossa olevalle pimeyden voimien puhdistukselle.