http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 04, 2009

Alex Collier - Avaruusolennot ovat estäneet useita ydinpommeilla suunniteltuja iskujaAmerikkalainen ufokontaktihenkilö/luennoitsia/kirjailija Alex Collier kertoo uuusimmassa 9. Huhtikuuta 2009 antamassaan haastattelussa, että avaruusolennot ovat estäneet jo useita ihmisiä vastaan suunniteltuja ydinpommi-iskuja.

Viimeisin näistä tapahtui vain kolme viikkoa sitten. Joten tässä nyt näette sen, että kyllä galaktisen liiton porukalla on annettu jo valtaa puuttua näiden eliittiin kuuluvien kelmien brutaaleihimpiin suunnitelmiin ja nyt tämä sikainfluenssa on ikään kuin vastine näille epäonnistuneille ydinpommi-iskuille.

Ydinaseilla kuitenkin nämä maailmanhallituksen vallanpitäjät tietävät pystyvänsä tappamaan siviilejä tehokkaimmin ja haluaisivat käyttää nyt ydinaseita kansakuntien vähentämiseen.Hiroshimassahan sinne pudotetun 4 000 kg painoisen atomipommin teho vastasi n. 13 kilotonnia TNT:tä ja se tappoi kerralla yli 75 000 ihmistä.

Nagasakiin pudotettiin taas 4 545 kg painoinen atomipommi, joka tappoi yli 73 000 ihmistäEli siis n. 148 900 ihmistä tapettiin parilla pommitusreissulla ja maailman kansasta valtaosa luulee edelleen, että se oli vain USA joka oli tämän takana. Mutta eipä ollut, koska USA:n valtio ei organisoinut Manhattan Projectia, joka oli ydinaseen kehittelyyn liittyvä mustan budjetin projekti. Vaan sen takana oli samainen eliittitaho joka on myös ollut ensimmäisenkin maailmansodan takana.

Heitä kiinnosti ennenkaikkea se, että kuinka monta siviiliä saatiin kerralla tapettua tällä ydinpommilla ja Japanissa sitä sitten kokeiltiin kun ensin oltiin provosoitu Japanilaiset kamikaze lentäjät hyökkäämään Pearl Harboriin katkaisemalla mm. sitä ennen kaikki USA:sta sinne menevät toimitukset.

Ja tämä Pearl Harborin pommitus oli se salaisen maailmanhallituksen toteuttama false-flag harhaute, jolla USA:n kansa saatiin sodan puolelle mukaan.Mutta nykyiset Irakin ja Iranin väitetyt joukkotuhoaseet alkavat mennä jo täysin naurettavuuksiin. Äskettäin ulkoministeri Hillary Clinton totesi myös Pakistanista, että he ovat vaara Yhdysvalloille ja koko maailmalle. Tarkempi syy tähän vielä on Iranin öljyvarat ja niiden hallinnointi, sekä kyseisen valtion päämiehen Mahmoud Ahmadinejadin huonot välit talouspalkkamurhaajaan (economic hitman), joka on jo useat kerrat käynyt vierailemassa Iranissa ja yrittänyt hieroa sopimusta jolla saataisiin monikansalliset riistoyhtiöt rynnimään Iraniin ja pumppaamaan siellä paikallinen teollisuus ja sen tasapuolinen kilpailu kuiviin. Sekä ottamaan Iranin valtion suuria lainoja maailmanpankilta, jolla kyseinen valtio velkaannutettaisiin yksityisomisteisen maailmanpankin toimesta lähes kuiviin.


Asif Ali Zardari

Samoin Pakistanin nykyinen presidentti Asif Ali Zardari ei ole tullut toimeen talouspalkkamurhaajan (economic hitman) kanssa ja varsinkin kun Benazir Bhutto, joka oli hänen vaimonsa toimi Pakistanin pääministerinä murhattiin brutaalisti 27. joulukuuta 2007 ja tämä liittyi talouspalkkamurhaajan (economic hitman) epäonnistuneisiin neuvotteluihin ja heidän vaiheet ovat aina menneet samoja linjoja, joista:

1. Pääministerin tai presidentin likvidointi

ja 2:n suunnitelma toteutetaan vasta viimeisenä, jollei johtajaa kyetä likvidoimaan kuten Saddam Husseinilla oli aikanaan hyvin tehokas henkivartijointi. Jonka CIA:n useat "shakaalit" joutuivat hengellään maksamaan.

2. USA:n armeijan invaasio

ja tuota tuttua kaavaa on salainen maailmanhallitus toteuttanut kautta vuosien menestyksekkäästi vaikka minkä valtion kohdalla ja huom. USA:n armeija on tämän salaisen maailmaneliitin käskyvallassa.

Mutta siitäkin III-maailmansota on saatava salaisen maailmanhallituksen (illuminati) mielestä käyntiin vielä ennen vuotta 2010 hinnalla millä hyvänsä, joka on tarkoitus aloittaa lähi-idästä päin, laajentaen se Iraniin ja sitä kautta Pakistaniin. Mutta tähän USA:n armeijan lisäksi yritetään värvätä myös NATO-joukkoja, koska muuten loppuu armeijan joukot kesken.

Mutta ainoa ongelma joka heillä on tiellä on juurikin valon galaktisen liiton porukka, jolle on annettu jo valtaoikeudet puuttua näiden maailmanhallitusten kelmien ydinpommitusaikeisiin ja niitä ollaan jo estetty lukuisat kerrat.
Silti ei ole edelleenkään syytä pelätä mitään, koska suurin osa tästä pelosta on vain psykologista ja varsinkin median kautta se vaikuttaa edelleen massaihmisten mieliin erittäin voimakkaasti. Esimerkkinä nyt vaikkapa tämä maailmaneliitin luoma tuore sikainfluenssa pelote, joka on saanut aika monet ihmiset pelkäämään oman henkensä puolesta ja pistämään hengityssuojan kasvoilleen. Mutta tämä kaikki onkin ollut vain yli 98 % psykologista pelottelua, vaikka WHO jaksaa edelleen valehdella vääriä tietoja, että tämä tekaistu influenssa-aalto olisi nyt levinnyt jo kaikkii maailman maihin.Joten motiivihan onkin selvä, missä seuraava aste onkin tekaistu pandemia ja sitä kautta poikkeustilaan siirtyminen, josta voi seurata massahysteriaa eri puolin maailmaa ja sitähän nimenomaan salainen maailmaneliitti haluaa, koska tämä mellakointi ja massahysteria nimenomaan luo sille poikkeustilalle oikein kernaasti julkisen oikeutuksen.Mutta yksi skenaario joka on myös mahdollinen maailmaneliitin väestönvähentämissuunitelma liittyy näiden sikainfluenssa-aallon rokotteisiin ja he ovat hyvin todennäköisesti taas määränneet jonkun rokotevalmistajan laittamaan tappavaa virusta sikainfluenssan vastarokotteisiin.

Mutta kuten kävi jo aiemmin tänä vuonna tuossa Yhdysvaltalaisen rokotevalmistja Baxterin rokoteskandaalissa, niin se vuodettiin sisäpiiristä päin ennen kuin kyseiset rokotteet ehtivät vielä tappaa yhtäkään ihmistä ja nuo kyseiset rokotteet olivat jo matkanneet hyvin moneen Euroopan maahan Suomi mukaan lukien ja tässä maassa oli n. vuosi sitten lähetetty kirjeitä ihmisille, jossa heitä pyydettiin tulemaan lintuinfluenssarokotteiden koehenkilöiksi.

Pääasiassahan kuitenkin tämän aiemman lintuinfluenssa propagandarokotteen pääaine on ollut tähtianis ja lääkeyhtiöt ovat tehneet niillä ei myrkytetyillä rokotteilla useiden miljardien voitot, koska lääkekorporaatiot ovat äärimmäisen tuottoisia mafia-instituutioita.