http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 29, 2009

Iso Arska julisti kalifornian osavaltioon hätätilan sikainfluenssan vuoksiYhdysvalloissa on sitten meneillään nyt operaatio joka alkaa valmistelemaan mm. kalifornian osavaltiota tulevaan poikkeustilaan, sillä kalifornian nykyinen kuvernööri Arnold Schwarzenegger julisti kalifornian osavaltioon hätätilan sikainfluenssan vuoksi.

Ja jos nyt vähänkään valotamme faktoja niin tämä sikainfluenssa-epidemia on myyttiin perustuva valhe, aivan kuten lintuinfluenssakin on ollut. Mutta se ei silti poissulje sitä etteikö kyseistä virusta oltaisi kehitelty erinäisten lääketahojen yksityisissä laboratorioissa.

WHO on pistetty nyt asialle lobbaamaan tätä sikainfluenssa epidemiaa kun he vahvistivat äskettäin medialle että nyt on 79 influenssa tapausta.Amerikassa julkaistiin jo vuonna 1976 propagandavideo sikainfluenssasta jotta silloiset lääketeollisuuden mahtifirmat olisivat saaneet keinotekoisien feikkilääkkeiden bisneksen kukoistamaan.Nyt Amerikassa ja muualla maailmassa on meneillään ankara pelonlietsomiskampanja mediassa, jolla halutaan saada kohderyhmä eli me ihmiset pelkäämään tätä sikainfluenssaa ja hyväksymään kohta tulevat radikaalit yhteiskuntauudistukset mitä koko varjoeliitin fasistinen maailmanjärjestys pitää sisällään.

Viime syksynä nähtiin tämän skenaarion ensimmäinen osa ja se oli tämä talouden romahdus.

Nyt on menossa toinen vaihe, eli tämä keksitty influenssa epidemia... Mutta tämä kolmas osa onkin sitten jo paljon paljon pelottavampi suunnitelma. Nimittäin tämä kolmas vaihe yritettään toteuttaa rajuimpien huhujen mukaan ihan ydinaseilla. Mutta se mitä vielä tiedetään lisää on myös se, että galaktisen liitton porukka ja siihen kuuluvat rodut ovat näiden kelmien suunnitelmista täysin perillä ja Andromedan neuvostolle on annettu jo oikeudet tulla välittömästi väliin jos yhtäkään näitä kolmatta suunnitelmaa aiotaan toteuttaa. Sillä näiden kelmien suunnitelmissa olisi pudottaa atomipommi jonnekin suurkaupunkiin USA:ssa ja syyttää siitä Iranilaisia terroristeja ja he haluaisivat sen johdosta aloittaa verisen kolmannen maailmansodan ja laajentaa sen sitten Iranin kautta Pakistaniin, sekä sitä kautta myös Venäjälle ja muistaen myös että NATO-joukot tultaisiin vetämään tähän värvättyyn sotaleikkiin väkisin mukaan. Eli tässä on luvassa kieltämättä erittäin rankat vuodet sekä USA:n kansalle, että myös Eurooppalaisten näkökulmasta.Mutta edelleenkään tässä ei ole kenenkään syytä pelätä yhtään mitään, koska täytyy aina muistaa se että tämä median kautta lietsottu pelko on ennen kaikkea melkein vain ja ainostastaan psykologista. Eli se onkin meidän kaikkien mielessä vain tämä pelko ja nämä median kautta ohjelmoidut propagandaviestit porautuvat vaikka kenenkä kohderyhmään kuuluvien tajuntaan sillä infernaalisella pelolla joka onkin olltu tarkoitus saada aikaan.Ja kun auktoriteettiuskovaiset massat saadaan lietsottua pelolla, ovat he valmiita myöskin vaikka minkälaisiin "fasistisiin" diktatuuriuudistuksiin maissa ja Amerikan yhdysvalloista voidaan leipoa poliisivaltio yhdessä yössä.Mutta jokapatauksessa nyt on Amerikassa jo tosi kyseessä ja varsinkin kalifornian osavaltioon ollaan petaamassa jo poikkeustilaa kaikessa hiljaisuudessa. Syy tähän on luonnollisesti myös siinä, että kyseisessä osavaltiossa asuvat Amerikan varakkaimmat veronmaksajat ja kyseisen osavaltion itsenäistymishalut eivät tyydytä varjohallituksen luotsaaman CFR:n (Council on Foreign Relations) intressejä.Mutta myös Saksasta kuuluu kummia kun äskettäin oli juttua siitä, että kyseinen maa kielsi Monsanto yhtymän geenimanipuloidun maissin tuotannon, niin nyt USA:n Monsanto-korporaatio maailman monopolina on vienyt koko Saksan valtion oikeuteen tästä tempustaan. Koska Monsantohan on maailman ainoa elintarviketeollisuuden monopoli jonka maanviljelyyn tarkoitetut kemikaalit on jokaisen maailman valtion maanviljelijöiden hankittava.

Eli siis kyseinen korporaatio pystyy näin maailman salaisen eliitin toimesta myrkyttämään vaikka minkä maailman köyhimmänkin valtion maanviljelijöiden sadot, vain yksinkertaisesti pakottamalla kyseiset viljelijät käyttämään Monsanton geenimanipuloituja kemikaaleja. Kun taas luomuviljely ollaan pyritty estämään ja tekemään täysin kannattamattomaksi ja syy on täysin siinä, että luomuruoka on erittäin terveellistä ja siitä ei heikkene kehon vastustuskyky kuten geenimanipuloitu ruoka tekee ja tämä onkin se salainen Monsanto yhtymän agenda.Joten huomaamme tästä että kuinka yhden pienen eliitin nilkit pystyvät kontrolloimaan aivan kaikkea ja he hallitsevat käytännössä meidän tunteitakin jos me vain annamme niille vallan.

Mutta tästä auktoriteettiuskovaisten karusellista pääsee myös pois, yksinkertaisimmin vain avaamalla ne silmät ja käyttämään vaikka ensimmästä kertaa yksilön perspektiiviä aivan kaikessa. Koska jokainen meistä on yksilö... Oltiin sitten vaikka kenen ihmisapinalauman keskellä. Siihen ei tarvita mitään muuta kuin oikea asenne, eli avointa mieltä ja heti kun olet tiedostanut oman todellisen itsesi, niin tämän jälkeen on ns. vanginvartijatietoisuus ylitettty ja henkilöstä tulee näin vapaa itselleen sekä ympäristölleen.

Joten levittäkäämme nyt oikeaa tietoa eteenpäin ja pistetään sana kiertämään.