http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 26, 2009

Sikainfluenssa on eliitin uusi viruskokeiluMeksikossa on nyt kuollut yli 200 ihmistä sikainfluenssaan ja tämä virus on kehitetty kaikessa hiljaisuudessa Yhdysvalloissa.

Viruksen tyyppejä ovat H1N1, H3N2, H1N2.


viruksen kerrottiin levinneen jo Kalifornian, New Yorkin ja Kansasin osavaltioon. Mutta täytyy ottaa vielä huomioon, että kyseessä voi olla näiden osavaltioiden osalta pelkkä pelon lietsomistemppu mediassa.Se on kuitenkin selvää, että sioilla ei ole mitään tekemistä tämän viruksen kanssa.

Jokainen meistä muistaa mikä lääkefirma pistettiin n. 2 kk sitten lähettämään lintuinfluesnssaviruksella varustettuja "lintuinfluenssa torjuntarokotteita".

Eli nyt taas maailman vaikutusvaltainen eliitti ja sen tahot Trilateral Comissionia myöten on taas David Rockefellerin alaisuudessa yrittämässä tätä aiempaa virusepidemiatemppua uudelleen.

Kuitenkin suurempi skenaario jota he ovat hautoneet tässä viime-ajat liittyy kokonaisten kansakuntien, eli valtioiden sisäisiin mellakoihin ja siihen mitenkä niitä saataisiin aikaan. Ja tästä syystähän tämä "Telecom Package" lakiuudistus tulisi varmasti internetin tiedonvapauden syrjäyttäjänä aikaansaamaan todella suuret mellakat kaduille. Ja jos näin käy, niin eri valtioille annetaan oikeudet pistää poikkeustila voimaan, joka tarkoittaisi sitä että esim. Suomenkin suurimpien kaupungien kaduilla vallan ottaisivat mellakkapoliisit, sekä armeija.Ja itseasiassa tätä poikkeustilaa jo kokeiltiin SMASH ASEM 2006 mielenosoituksessa Helsingin lasipalatsin edustalla, kun suuri mellakkapoliisijoukko eristi koko väkijoukon poliisiringissä kokonaiseksi kahdeksi tunniksi.Lopulta kun kahden tunnin päästä siviilit päästettiin pois, niin jokaiselta siviilihenkilöltä kerättiin henkilötiedot, jotka annettiin eteenpäin valtiolliselle taholle. Koska isovelihalituksen vakoiluun keskittyneet organisaatiot kuten NSA (National Security Agency) seuraa jatkuvasti eri puolelta maailmaa internetissä esiintyviä ihmisiä sen mukaan mitä kukin tietää.

Kaikkien näiden seurattujen henkilöiden

- kännykkäkeskustelut nauhoitetaan
- sähköpostit luetaan
- internet sivujen käynnit tallennetaan

jne.

Heidät voidaan ilmoittaa NSA:n kautta Suomen suojelupoliisin (SUPO) seurantalistalle ja SUPO:lla on myös valtaoikeudet salakuunnella kännykkäkeskusteluja, sekä lukea sähköposteja. Tämä on kuulkaas täysin arkipäivää tämän päivän Suomessa ja tästä nykyajan STASI-yhteiskunnasta harvemmin missään kuulee mitään. Koska siinä käy hyvin todennäköisesti samalla tavalla kuin 70-luvun STASI:ssa, että avataan suu vasta pölyn laskeuduttua kymmenien vuosien jälkeen.

Ja nyt alkaa todellakin jo tämä pöly vihdoinkin laskeutua. Äskettäin n. viikko sitten Reino Nordin esitti kovia kysmyksia Jyrki Kataiselle vieraillessaan Maria Veitolan juontamassa keskusteluohjelmassa. Hän mm. kysyi valtionvarainministeri Jyrki Kataiselta onko hän nähnyt sellaista dokumenttia kuin Zeitgeist. Katainen vastasi että ei ole, vaikka hyvin todennäköisesti on sen katsonut ja tietää sen, koska varsinkin tässä uudemmassa jatko-osassa paljastetaan juuri tämän rahajärjestelmän valheellisuus. Että kaikkien Eurooppalaistenkin veronmaksajien rahat virtaavat kaikki yksityisomisteisen keskuspankin kassaan. Kun valtiot ottavat vain lainaa yksityisomisteiselta Euroopan keskuspankilta (EKP) ja veronmaksajien rahoilla vain lyhennetään näitä aiemmin otettujen lainojen korkoja.

Eli nyt on hyvinkin paljon havaittavissa ihmisten suurta heräämistä ja yksi jos toinen alkaa jo kyseenalaistamaan näitä asioita ja nyt näyttää hyvinkin siltä, että laajemmaksi kyseenalaistamiseksi tulee tämä nykyinen yhteiskuntajärjestelmä, vaikka sekin tapahtuu henkisellä tasolla samaan aikaan.