http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 18, 2009

Uusi lakialoite tullut Yhdysvaltojen kongressiin internetin sulkemisesta

http://www.myecheckcorporate.com/alternativepayment/cyber_security.jpg

Yhdysvaltojen kongressiin on tuotu lakialoite nimeltä "Cyber Security Act", joka antaisi hallitukselle luvan sammuttaa internetin kokonaan jonkun suuren terrori-iskun tai poikkeustilan jälkeen.

Virallinen linkki kongressin sivuille:
http://www.opencongress.org/bill/111-s773/show

Tiivistetympi versio:

http://www.eweek.com/c/a/Security/Bill-Grants-President-Unprecedented-Cyber-Security-Powers-504520/


Tässä siis yritetään toden teolla sulkea internettiä, koska vapaan tiedon leviäminen on varjohallituksen porukalle hyvinkin tuskallista. Johtuen siitä että internet on sosiaalisesti verkostoitumisen a ja o, sekä on ollut tämän koko kollektiivisen tietoisuuden kasvamisen takana.

Kulissien takana valtaapitävä eliitti on syystäkin kauhuissaan, koska he tietävät että heidän loppunsa alkaa olla jo lähellä ja se on vain enää ajan kysymys, kunnes tämä porukka antautuu tai pistetään luopumaan vallastaan ja tämä tapahtuu pian.

Heillä on silti vielä pöydällä III-maailmansodan sotasuunnitelma, sisältäen Iraniin, Pakistaniin sekä Venäjälle hyökkäykset ja tähän eliitin kaavailemaan kolmanteen maailmansotaan on tarkoitus saada myös NATO-joukot mukaan.

Alunperin heillä oli ideana suunnitella tämä suuri kolmas maailmansota muslimivaltioita vastaan, mutta vuosien varrella heidän lavastamat terrori-iskut, joista syytettiin CIA:n luomaa muslimiperäistä Al-Qaidaa eivät näytäkään enää tehoavan massoihin. Joten tilalle onkin saatava seuraava sotilaallinen uhka/pelote ja nyt se on Iran, Pohjois-Korea, Venäjä jne.

Vihollisia on aina keksitty ja syötetty sitten kyseistä propagandaa median kautta ihmisille ja nyt al-qaida myytti ei enää toimi, joten tilalle onkin tuotava uusi uhka ja tämä tulee todellakin olemaan avaruuden ulkopuolinen uhka.

Värvättiinhän se Star Wars ohjelma USA:n hallitukseen 1985 vuonna, joten nyt ei olla kuitenkaan kaukana siitä, kun tämä tuleva avaruusolentojen maahan hyökkäys lavastetaan jossain päin maailmaa.

Ja tätä staged alien invasion ajankohtaa ollaan monesti yritetty ennustaa vaikka kenen toimesta ja tällä hetkellä vihjeet osuvat Lontoon 2012 kesäolympialaisten kohdalle ja Lontooseen.

Mutta jotta tällainen skenaario pystyttäisiin toteuttamaan on silti ennen sitä oltava hollywood tuotannoissa paljon siihen liittyviä elokuvia kuten Indepence Day. Mutta myös television huumoripitoiset piirrossarjat kuuluvat näihin, joiden sekaan pistetään aivan estoitta vaikka mitä näihin tuleviin asioihin liittyviä juttuja. Esim. tämä x-filesin luojan spin-off sarja Lonely Gunmen pilottijaksossa yksi kyseisen sarjan päähenkilö lensi American airlinesin koneella, joka yritettiin kauko-ohjata New Yorkin world trade centeriin (WTC) ja kyseinen pilottijakso ensi-esitettiin Amerikassa 2001 vuoden Maaliskuussa.

Myöhemmin selvisi, että tämä world trace centeriin kauko-ohjatun lentokoneen idea oli tullut täysin CIA:n toimesta, joka oli saanut ideansa läpi kyseiseen sarjaan. Mutta kaikki muistaa mitä sitten kävi saman vuoden 11. Syyskuuta 2001 Sillä kyseiset lentokoneet kauko-ohjattiin world trace centeriin, koska niitä ei lentäneet ketkään 19 terroristia. Mutta eliitin valheet upposivat kansaan kuin sulaveitsi voihin, kun esiteltiin 19 CIA:n ja FBI:n ennalta värväämää syntipukkia kansoille lehtien kannessa.