http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, huhtikuuta 13, 2009

Obaman hallitus haluaa 83 miljardia dollaria lisää rahaa Afghanistanin sotaan

Obaman hallitus tulee pyytämään USA:n kongressilta yli 83 miljardia dollaria lisää rahaa Afghanistanin sotaan. Täytyy vielä muistuttaa, että siellä CIA:n organisoimat ooppiumiviljelmät ovat erittäin tuottoisia niiden jakeluverkoston omistaville yksityisille tahoille. Ja kun katsoo historiassa taaksepäin, niin näillä huumerahoilla ollaan rahoitettu mm. George W. Bushin ja Obaman presidentinvaalikampanjat USA:ssa.Mutta USA:n armeijan tulevaisuuden suunnitelmissa on edelleen III-maailmansota kunhan se ensin saataisiin kunnolla käyntiin. Eli seuraavana kohteena on Iran ja siitä Pakistan ja Siionistit toivovat että Pohjois-Korea ja muut Aasian maat ottaisivat osaa tähän suureen sotaan. Mutta kuten kaikki aiemmat suuret sodat, vaatii se ensin jonkun lavastuksen jolla kansat saadaan sen kannalle.

Irakissa se oli keksityt joukkotuhoaseet ja samaa propagandaa aiotaan käyttää myös Iranin kohdalla.Kun ensimmäisen maailmansodan aikana amerikkalainen matkustajalaiva Lucitania pistettiin tarkoituksellisesti purjehtimaan Saksalaisten aluevesille keväällä 1915. Tämä tiedettiin myös Saksassa etukäteen ja siitä lähetettiin yli neljäänkymmeneen sanomalehteen ennakkovaroitus. Mutta lopulta se sensuroitiin lähes kaikista ja lopulta tämä varoitusteksti julkaistiin vain yhdessä sanomalehdessä, vaikka tämän lehden toimitusta uhkailtiin sen julkaisemisesta.

No jokatapauksessa Lucitania lähti Saksan aluevesille ja Saksalainen sukellusvene upotti sen torpedolla ja 1200 ihmistä hukkui. Tapauksen jälkeen USA:ssa aloitettiin ankara propaganda kampanja, jonka jälkeen Amerikkalaiset saatiin hyväksymään USA:n liittyminen ensimmäiseen maailmansotaan. Mutta myös tämän laivaupotushankkeen takana oli myös mm. silloinen laivastoministeri Winston Churchill.