http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 29, 2009

Sikainfluenssapropagandaa Suomen mediassa





















Sattuiko tänään iltapäivälehdessä propagandalla sävytetty uutinen (SIKAINFLUENSSAA EPÄILLÄÄN LAHDESSA) silmään ?

Kyseisellä "keksityllä" shokkiuutisellahan on ollut tarkoitus saada nyt kaikki kansalaiset pelkäämään.



Kyseessähän on reutersin kautta maailmalle lähetetty sikainfluenssa-propaganda kampanja, jonka avulla pyritään nyt lietsomaan pelkoa Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Ja Suomessa tästä propagandasta vastaa pääosin maamme ainoa propagandan suurin levittäjäkanava YLE ja heidän toimitukseensa on annettu tarkat ohjeet, minkälaista propagandaa täytyy nyt levittää eteenpäin sikainfluenssasta ja kohderyhmä eli me ihmiset ollaan nimenomaan tarkoitettu nyt saada pelkäämään tätä keksittyä sikainfluenssa virusepidemiaa.

Totuus tuosta Lahden virusjupakasta on tyly, sillä siellä ei epäillä oikeasti yhtään mitään sikainfluenssatartuntaa vaan Suomen medialähteet on "kiristetty" keksimään tuo uutinen, jotta Suomenkin kansa saataisiin nyt pelkäämään tätä keksittyä virusepidemiaa.



Tällä hetkellä kyllä eräs Amerikkalainen lääkelaboratorio on jo kehitellyt vastarokotteita joihin on eräiden tietojen mukaan taas yritetty usuttaa itse tappavaa virusta ja lähettää sitä nyt sitten mtös eri Euroopan maihin. Mutta kuten muistamme aiemmin tuossa Amerikkalaisen rokotevalmistaja Baxterin lintuinfluenssarokote skandaalissa joku eliitin sisäpiiristä vuosi sen eteenpäin ja kyseinen siviilientappo-operaatio ei onnistunutkaan. Joten nyt nämä eliitin kelmit David Rockefellerin johdolla yrittävät samaa temppua taas uudelleen, koska heidän luotsaamien eliittijärjestöjen kuten CFR, Trilateral Comission, Committee of 300 ja Bilderberg Group tarkoitus on nimenomaan vähentää kansoitusta kaikilla mahdollisilla keinoilla joihin kuuluu myös työttömyyden ja köyhyyden lisääminen rikkaammissa teollisuusmaissa, mikä näkyy parhaillaan YT-neuvotteluiden räjähdysmäisellä lisääntymisellä.



Sillä se täytyy tajuta jo vihdoinkin että tämä pieni kaiken omistava pieni eliittitaho ei välitä meistä ihmisistä paskan vertaa. Koska me olemme antaneet heille meidän voimamme... Koska nämä eliitin nilkit pystyvät yhdessä pimeyttä edustavien tahojen kanssa pitämään valtansa langat edelleen käsissään ja he uskovat edelleen epätoivoisesti uuden maailmanjärjestyksen toteutumiseen. Mutta siihen he tarvitsevat enemmän pelkoa ja koska valon energiat ja voimat vain näyttävät voimistuvan, niin heidän pelinsä käy seuraavien vuosien aikana erittäin hankalaksi ja luvassa onkin sitten seuraavan 16-vuoden aikana varsinainen valon ja pimeyttä edustavien tahojen välinen lopun kamppailu ja Suomi tulee olemaan lähes keskeisin paikka tämän taistelun keskellä, koska täällä elää hyvin paljon kehittyneitä sieluja, joista erittäin monet ovat jo tulleet tänne vapaaehtoisesti, koska tietävät että heitä täällä tarvitaan.



Mutta myös kehottaisin kaikkia meitä valotyöntekijöitä eli meditaatiota harjoittavia ihmisiä pyytämään ylhäältä suojausta, koska meidän chakroista varastetaan jatkuvasti energiaa ehkä meidän huomaamatta. Sillä tätä energiaa kyllä henkioppaat ja muut avustajat kyllä antavat jos sitä pyytää. Koska ei pimeyttä edustavilla tahoilla ole oikeasti mitään virkaa tulla näkymättömässä eetteriolemuksessa imemään meistä energiat pois, vaikka tätä kyllä enemmänkin tapahtuu muiden pelossa elävien ihmisten auran kautta lähes päivittäin. Varsinkin jos kyseessä on egoistinen liskoihminen, niin ei tarvitse kuin sellainen stressihormoneja täynnä oleva ihminen samaan huoneeseen niin hän kyllä pystyy pelkällä olemuksellaan imemään kaikista samassa huoneessa olevasta ihmisestä energiat pois sadistisella luonteellaan. Koska näiden henkilöiden aura on sähkömagneettisesti miinus merkkinen ja vetää näin hyvin tehokkaasti muiden ihmisten auroista, eli energiakehoista lähes kaikki energiat nollaan.

Mutta olette varmasti vielä senkin huomanneet, että näillä liskoihmisillä on myös sellainenkin lahjakkuus nimeltä sadismi. Että he huomaavat muissa ihmisissä heidän heikkoudet ja pyrkivät aina hyvin usein heidän julkiseen nöyryyttämiseen, jotta nämä sadistiset ihmiset saisivat myös lisäksi muilta sivulta olevilta ihmisiltä varastettua sitä energiaa itselleen.



Mutta tästä liskoihminen termistä vielä, että se ei ole mikään yliluonnollinen juttu vaan täyttä arkipäivää. Jokainen meistä on aivan varmasti kohdannut ilkeitä ihmisiä jotka ovat aikanaan tälle planeetalle tulleet Zeta Reticuli I tai II rotuisena alustajarotuna, mutta sitten myöhemmin jatkaneet inkarnoitumistaan tänne, mutta ihmisen kehossa. Joten liskoihminen on myös silloin kuitenkin tavallisen ihmisen kehossa.


kuvassa muinaisen Sumerilaisen ajan Anunnaki liskohumanoidi. Kyseinen rotu tuli tänne n. 60 000 v. sitten ja otti tämän planeetan vallan haltuunsa ja palvelivat täysin pimeyttä edustavia tahoja...

Mutta koitti kuitenkin aika n. 10 000 v. sitten, jonka jälkeen he jättivät maallisen valtansa tänne heidän perillisilleen jonka jälkeen kyseisen rodun pimeyttä edustavat tahot kaikkine sieluineen ovat syntyneet tänne ihmisen kehoon. Eli tästä tässä liskoihminen termissä käytännössä on kyse, vaikka liskoihmisiä on myös tavallistenkin ihmisten seassa. Se ei siis merkkaa aina sitä, että olisi joku eliittiklubin golfkentän jäsenkortti



Ja tästä myös tulee se syy, miksi nämä sadistiset ihmiset ovat luonteeltaan alistajamaisia.



Heitä kutsutaan mm. Andromedan porukan taholta kiusaajaroduksi, koska he ovat sosiaalisesti juuri senlaisia ja ovat kyllä samoilla humanoidiroduilla käyneet tekemässä invaasioita vaikka mille planeetoille. Mutta kun on muilla planeetoilla tullut aika transformaatiolle, eli tälle pimeyde ja valon voimien väliselle viimeiselle kamppailulle on ne muut planeetat jossa on elämää aina kokeneet lopulta valon energian vapautumisen. Ja lopulta valon voimien galaktinen liitto on tullut sinne väliin ja lopulta näiltä planeetoilta ollaan aina ajettu se alistajarotu helvettiin. Ja tällä meidän telluksella on kohta luvassa sama operaatio, mutta vuosilukuja on hyvin vaikea lähteä ennustamaan. Koska kaikki on edelleenkin kiinni meidän vapaasta tahdosta ja siihen ei voi yksikään galaktisen liiton piiriin kuuluva taho puuttua, ellei heille anneta siihen poikkeuslupaa. Kuten mm. näiden eliitin ydinsota aikeiden kanssa, on ne erittäin hyvin valoa edustavan tahon tiedossa.



Mutta myös lähivuosina ufoista aletaan keskustelemaan paljon avoimemmin ja eri valtiot kuten Iso-Britannia on jo avannut aiemmin salaiset ufoarkistonsa kansalle. Vaikka tosin USA:n Area 51:n ovet ovat taas pysyneet visusti kiinni, koska siellä on hyvin paljon harmaiden rodulta saatua "salaista" teknologiaa jota nykyiset eliittiin kuuluvat vallanpitäjät eivät missään nimessä halua julkistaa. Kun taas valon galaktinen liitto taas on sitä mieltä, että tämä koko tekonologia pitää tuoda julki ja se myös tullaan tuomaan julki siinä vaiheessa kun on saavutettu ensimmäinen yhteydenotto maan asukkaiden ja galaktisen liiton välillä. Mutta tähän voi mennä vaikka kuinka monta vuotta vielä, koska se ei tapahdu ennen kuin pimeyttä edustava taho yhdessä tämän salaisen maailmanhallituksen kanssa on luopunut vallastaan ja sitä he eivät tule helpolla tekemään. Mistä taas johtuu juuri tällä hetkellä nämä kaikenmaailman keksityt virusepidemiat ynnä sun muut. Koska kyse ei ole mistään muusta kuin illuminati eliitin epätoivoisesta yrityksestä luoda edelleen uusi fasistinen maailmanjärjestys ja sehän on nimenomaan myös pimeyttä edustavien voimien tavoite tämän planeetan suhteen. Ottaen myös huomioon sen, että meidän tellus ei todellakaan ole ainoa planeetta jolla on elämää ja missä on käynnissä pimeyden ja valon voimen välinen valtataistelu.



Mutta sitten jos puhutaan tästä henkiolento Luciferista ja hänen suhteestaan meihin ihmisiin. Niin kyllä meidät ihmisrotuna todellakin n. 13 000 v. sitten tavallaan kirottiin tämän kyseisen pimeyttä edustavan henkiolennon toimesta kun hän sanoutui irti ns. luojan kaikkiallisesta suunnitelmasta ja huom. tähän ei pidä sotkea kristinuskon käsitystä luojasta vaikka sekin on hyvin lähellä sitä alkuperäistä.

Niin eli siis Lucifer pystyi tekemään sen tempun, että sai sidottua kaikki tällä planeetalla elävät ihmiset yhteyteen pimeyden voimien kanssa, joka käytännön tasolla ilmenee vaikka esim. negatiivisuutena ja tänä pirullisena käytöksenä. Eli siinä tunnetilassa mikä edustaa pimeyden voimia saavutetaan tämä ns. saatanallinen voima ja esim. raskasta hevimusiikkia kuuntelevat ihmiset eivät usein tiedä, että se voima mitä he kertoman mukaan saavat siitä raskaasta musiikista onkin juuri nimenomaan tätä Luciferin energiaa, eli pimeyttä edustavalta taholta suoraan ja se liittyy käytännössä aika usein materialistiseen maailmankatsomukseen.

Mutta ei ole kuitenkaan mitään pelättävää sillä, että meistä jokainen ihminen on tavallaan aina osa saatanaa :) Ei suinkaan, sillä jokainen meistä on kuitenkin yksilö ja pystyy kyllä hallitsemaan itsensä ja tunteensa, sekä kehonsa tasapainon ja siihen valon energioiden tasapainoon, eli kaikkien chakrapisteiden tasapainon löytämiseen ei minusta tarvita kyllä minkäänlaista hihhulismia kuin ainoastaan terve itsetietoisuus, itsetunto, terve järki (maalaisjärki) jne. Koska pelko on aivan turha elementti meissä, jota meistä ei kukaan tarvitse missään yhteydessä.

Energiaa kyllä annetaan tuolta ylhäältä (henkimaailmasta) jos sitä pyytää ja kyllä kuitenkin kehostakin kannattaa pitää hyvää huolta, koska chakrojen, eli energiakehon balanssiin sillä on hyvinkin suuri vaikutus.