http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 02, 2009

G20 kokouksen epäilty terrorihanke oli törkeää mustamaalaustaÄskettäin Lontoossa alkaneen G20 maiden huippukokouksen yhteydessä eräs Plymouthilainen asunto ratsattiin ja sieltä löydettiin muovinen leikkiase, sekä ilotulitteita. Tämä kerrottiin mediassa olleen vaarallinen terroristisolu, joka meinasi suunnitella jotain G20 huippukokouksen esteeksi. Poliisi paljasti kuitenkin myöhemmin mitä asunnosta todellisuudessa löytyi ja paikalle hälytettiin kuninkaallisen laivaston pommiyksikkö hävittämään nämä "räjähteet".

Mutta tästä G20 kokouksesta vielä enemmän, niin siellä suunnitellaan jo ensi-syksyn seuraavaa talouden luuhistumista. Kun wallstreetilla alkaa näillä näkymin tapahtua kunnon pohjakäyrä ja suuri hyperinflaatio 2009 Syyskuussa ja tämä tulee johtamaan niin suureen taloudelliseen katastrofiin, että Yhdysvallat julistetaan viimeistään 2010 kesään mennessä täydelliseen konkurssiin ja perässä tulee myös Euroopan Union menemään aivan pohjalle.Ja lopulta eliitti yrittää sitten ottaa käyttöön uuden maailmanjärjestyksen ja uuden maailmantalouden, joka sidottaisiin tähän ihon alle laitettavaan mikrosiruun. Kun sitä varten rakennetut "supertietokoneet" ovat jo olemassa, joista Euroopan suurin sijaitsee ja nyt on jo rakennettu yksi supertietokone Brysselissä, joka sijaitsee Krypta-nimisessä maanalaisessa tietokeskuksessa Jeesuksen Pyhä Veri-kirkon alla. Kone on saanut lempinimen "The Beast", eli Peto, ja se on rakennettu maapallon kaikkien kansalaisten salaista valvomista varten 18-osaisen koodiluvun avulla. Kolmen kerroksen korkuinen Peto on kytketty 270 suurimpaan pankkiin Euroopassa ja 365 suureen maailmantietokoneeseen, joista 65 supertietokonetta sijaitsee USA:ssa. Tietokonehirviön kapasiteetti on riittävä tallentamaan jokaisen ihmisen henkilökohtaisemmatkin tiedot ja sillä on aivan tietynälainen tarkoitus. Tästä ei kerro yksikään tiedotusväline ja jos tietoa jostain vuotaisikin, perustellaan koneen tarpeellisuutta rikollisuutta vastaan käytävän taistelun helpottamisella.Mutta mitä haluaa maailman eliitti tehdä asialle ?

He odottavat mielellään tulevia mellakoita ja pyrkivät Committee of 300:n meneillään olevan nollakasvuhankkeen tuloksena viemään vielä 2015 vuoteen mennessä loputkin teollisuuden työpaikat Euroopasta ulkomaille ja he toivovat, että jokainen jolta vedetään matto alta alkaisi käyttää huumeita ja alkoholia, sekä sortuisi väkivaltaiseen mellakointiin. Koska tällöin voitaisiin esim. Yhdysvalloissa ottaa käyttöön poikkeustila (martial law). Jonka jälkeen sitten FEMA:n rakentamat keskitysleirit avataan ja sinne aletaan tunkemaan läjäpäin Amerikkalaisia.Euroopassa tilanne tulee olemaan kyllä kireä koska maat joutuvat täälläkin kohta vuonna varsinaiseen vararikkoon ja alkavat kiistelemään toistensa kanssa että mitä maita täytyy auttaa ja suuret G20 maat erityisesti haluavat muiden pienten maiden apua. Mutta Euroopan tilanne ei tule olemaan kuitenkaan niin brutaali kuin Amerikassa, jossa Monsanton suunnittelemat näännytysohjelmat on jo aloitettu ja niiden tarkoituksena on hyvin yksinkertaisesti myrkyttää väestö geenimanipuloidulla tuotannolla ja ajaa luomutuotanto alas ja sitä varten Yhdysvaltojen kongressiin tuotiin jo käsitteille uusi "ilmasto propagandalla" perusteltu laki, joka kieltäisi luomuviljelmien kotikasvatuksen yli miljoonan dollarin sakolla omalla kotipihallaan. Eli näin paljon maailman rikkain varjoeliitti on huolissaan ihmisten terveydestä, että ovat valmiita tekemään mitä vaan, jotta heidän elintapansa saadaan taas kääntymään heikoksi. Mutta heillä on myös näitä paljon brutaaleimpia suunnitelmia ihmiskunnan tuhoamiseksi johon kuuluvat biologiset aseet ja heidän kehittelemät virukset kuten AIDS, HIV, Pandemia jne.Mutta mitäs enää tekisit maailman salaisen eliitin puikoissa, kun 2012 vuonna ollaan jo hyvin tod. saavutettu kriittinen massa ?

Kolmas maailmansota ei nimittäin tule olemaan mikään ratkaisu heille ja on aivan sama yrittävätkö monikansalliset öljy-yhtiöt ryövätä Iranin öljyvaroja. Kun 21.12.2012 mennessä tämän planeetan tietoisuus kokee hyvin monilla ihmisillä yksilötasolla varsinaisen nousun kun DNA:n koostumusta vauhditetaan jo nyt. Mutta varsinainen kvanttihyppy tapahtuu tuohon 21.12.2012 mennessä niillä jotka ovat siihen henkisesti valmiita.Ja kun katsoo elokuvateollisuutta niin asia ei ole heiltäkään jäänyt noteeraamatta. Eli silloin pitää filmata toinen toisistaan enemmän pelkoa kylväviä elokuvaproduktioita, joilla halutaan saada hyvin suuret massat pelkäämään vuotta 2012 ja näitä tulevaisuuden kvanttihyppyjä. Myös napasiirtymä tiedetään eliitin toimesta ja halutaan alituisesti valmistaa ihmiset pelkäämään sitä, tietäen että he antavat sille alitajuisesti entistäkin enemmän energiaa pelollaan. Sillä nämä illuminatin miehet tuolla kulisseissa eivät ole mitään tyhmiä, koska he tietävät kyllä millainen voima meidän ihmisten pelkässä mielessä on jatkuvasti kiinni, mikä ylläpitää tätä koko telluksen laajuista kilpailuyhteiskunnan illuusiota päällä 24/7.