http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 16, 2009

CNN:llä kritisoitiin jälleen internetttiä

CNN:llä oli äskettäin juttu, jossa kritisoitiin internettiä ja sen vaikutusta aivoihin.Kysehän ei ole mistään muusta, kuin eliitin propagandasta jolla se haluaa saada pikku hiljaa kannattajia heidän internetin sensuroimiselle, sillä Kiinassa käytössä oleva 2.0 versio internetistä tyydyttäisi kyllä vallan hyvin varjohallituksen porukan. Koska tällöin ei enää kukaan voisi kirjoittaa blogeja mistään, kuin vain virallisen blogikomitean alaisuudessa. Eli blogien pitäjien pitäisi tämän jälkeen kysyä lupa viralliselta blogikomission valvojalta ja kaikki yhteiskuntakriittinen teksti tultaisiin sensuroimaan.Eli tässä alkaa kohta muuten olemaan sanavapaus vaakalaudalla ja voin kyllä ihan heittää tämmöisen hullun ennusteen että parin vuoden päästä tulee Suomeenkin uusi hieno EU:n lakiuudistus, jossa taas ollaan keksitty joku ulkoinen uhka (verkkoterrotistit), minkä nojalla internetin sanavapautta päästään jälleen murentamaan. Tekemällä blogeista sensuurin alla olevia, niin että joku ulkoinen taho kuten blogikomissio vastaa sen jälkeen kaikesta siitä informaatiosta mitä saa päästää internettiin ja mitä ei.Ja meidän kansalaisten, eli ihmisten olisi jo vihdoinin tajuttava se että se mielenosoittaminen ei tehoa. Vaikka sinne Helsingin arkadianmäen nukkehallituksen portaille kokoontuu se suurinpiirtein sama mielenosoituslauma joka vuoden Maaliskuussa, ei se tee mitään muutoksia.

Koska ne muutokset on pakko lähteä liikkeelle ensin yksilötasolla ja vasta tämän jälkeen ne alkavat näkyä kollektiivisella, eli kokonaisella tasolla ja tämä näkyy jo nyt, kun suuri joukko ihmisiä on alkanut heräämään. Eli kyseenalaistamaan tämän nykyisen mätäpaiseyhteiskunnan ja alkavat esim. boikotoimaan koroporaatioita ja näiden palveluja. Samoin myös kulutustottumukset ovat nykypäivänä muuttuneet hyvin radikaalisti, varsinkin kun eliitin aikaansaama taantuma/lama puskee eteenpäin. Lapsiperheitä jää köyhyysrajalle entistäkin enemmän ja duunareilta vedetään ahneiden korporaatioiden toimesta matto jalkojen alta pois.Esim. jo pelkästään Suomessa elää tällä hetkellä yli 300 000 maksuhöiriömerkinnän saanutta henkilöä. Eli kukaan heistä ei saa puhelinliittymää, internetliittymää, vuokra-asuntoa, ilman ettei heidän siitä täytyisi maksaa 200-500 euron suuruisia maksuja. Eli korporaatiot ovat jo ajat sitten huomanneet, että he voivat tehdä näillä ulostossa olevilla voittoa tekevää bisnestä ja kaikki ulosottoviraston voutit, sekä perintätoimistot ja käräjäoikeuden tuomarit pitävät visusti yhtä tämän kaiken takana.Ja jos nyt mennään näihin karuimpiin faktoihin niin tämä köyhyys ja velkaantuminenhan on aika suuri osatekijä esim. itsemurhatilastoissa ja sitähän tämä rosvoeliitti on aikanaan halunnutkin = tuhota kansan, keinolla millä hyvänsä ja se näyttää heiltä onnistuvan tämän nykyisen kilpailuyhteiskunnan ansiosta varsin hyvin.

Mutta jos kansalaiset ovat köyhyysloukussa niin valtiot ovat myös. Eli samassa veneessä tässä on kaikki.Suomenkin valtiolla on perseet auki enemmän kuin koskaan, vaikka tavalliset ihmiset eivät sitä edelleenkään näe, koska he ovat edelleen kiinni materialistisessa unessa. Mutta ei sen tosiasian näkeminen nyt niin vaikeaa ole, kunnes tajuaa sen, että jokainen veronmaksajan euro mitä Suomesta kerätään meiltä veronmaksajilta maksetaan tänne euroopan keskuspankista (EKP) otettujen lainarahojen korkoja ja näitä korkoja on aivan helvetisti maksamatta Suomenkin valtiolla.

Eli on aivan sama leikataanko sosiaaliturvaa ja korotetaan veroja, sekä irtisanotaan valtion viroista porukkaa. Koska sama velka on edelleen voimassa ja mitä pahemmaksi tilanne menee, niin yksityisen euroopan keskuspankin johtajat ovat valmiina tekemään kaikkensa, jotta heidän velalliset valtiot alkaisivat myöhemmin yksityistämään heidän maidensa palveluita. Ja jos Suomessa tilanne menee vieläkin pahemmaksi, niin monikansalliset korporaatiot ostaisivat samantien esim. VR:n (valtion rautatiet) ja moninkertaistaisivat sitten junalippujen hinnat ja köyhä kansa maksaa viulut kuten ennenkin.

Näiden suurien monikansallisten riistoyhtiöiden toimintaa kuvataan erinomaisesti amerikkalaisessa dokumentissa The The Corporation.Mutta sairaudesta ei voi parantua, ennen kuin on itse sairauden aiheuttaja löydetty ja tässä tapauksessa monikansalliset yhtiöt ja heidän maailman rikkaimmat omistajat on saatava ensin pois vallasta, ennen kuin mitään muutosta tapahtuu ja tämä tulee tapahtumaan vielä tulevaisuudessa kun nämä aikovat toteuttaa uuden maailmanjärjestyksensä. Koska illuminati eliitin sisällä on jo hyvin paljon myös sitä porukkaa, jotka ovat jo käytännössä luovuttaneet aikeensa tämän uuden fasistisen maailmanjärjestyksen toteuttamisessa.

Loppuhuipennus tulee olemaan varsin historiallinen, koska siinä tulee todellakin olemaan kysymys elämästä ja kuolemasta jos puhutaan koko pimeyttä edustavien voimien suunnitelmista. Koska tämän planeetan osalta näiden kelmien peli tulee todellakin loppumaan ja nämä luciferiset voimat ja heidän alaisensa joutuvat tämän jälkeen etsimään uuden planeetan, jonka kansaa he alkavat taas alistamaan omalla pimeyttä edustavien voimien suunnitelmalla. Mutta onhan tässä kuitenkin meidänkin planeetalla vierähtänyt aika monta vuotta tämän uuden maailmanjärjestyksen suunnitelman alla, kun siihen on myös tarvittu myös eliitin itse järjestämiä maailmansotia kuten (I ja II) ja kolmas on vasta suunnitteilla.

Mutta näillä on kuitenkin selvä suunnitelma jo vedetty Pentagonin huoneissa ja se käsittää nimenomaan jonkun lavastetun iskun toteuttamista lähi-idässä, jonka jälkeen USA:n armeija lähetetään Israelin armeijan kanssa Iraniin. Tarkoitus on käyttää ydinaseita, jos tämä ensin lavastettu false-flag isku onnistutaan toteuttamaan myös ydinaseilla.

Tämän jälkeen suunnitelmana on sitten laajentaa tätä sotaa aina Iranista Pakistaniin ja sitä kautta lähemmäs Venäjää.

Kiinan toivotaan myös liittyvän tähän sotaan...

Mutta lopulta sitten Venäjä tulee mukaan tähän sotaleikkiin ja hyökkää armeijansa kanssa Yhdysvaltoihin ydinaseilla ja tämä lopun aikojen sota tulee kuitenkin kestämään vain n. 2-vuotta.

Mutta edelleenkin painotan, että nämä asiat ovat edelleen vain tulevaisuudessa oleva asia, joihin meistä jokainen voi vaikuttaa omalla kohdallaan. Vaikka pimeyttä edustavat tahot ovat valmiita tekemään mitä vain, jotta tämä III-maailmansota saataisiin toteutettua. Koska ilman jos se ei toteudu, niin ei myöskään voi syntyä tätä heidän tavoittelemaansa uutta maailmanjärjestystä.

Ja valon galaktinen liitto, sekä heitä edustava taho mukaan lukien Andromedan korkein neuvosto on valmis keskeyttämään tämän eliitin sotatoimet, jos heille annetaan siihen lupa. Mutta ainakin vielä tällaiseen ei ole annettu korkeimmalta taholta lupaa, koska meidän vapaan tahdon laki estää sen vielä.Mutta 2012 jälkeisenä vuonna, kun montauk aika-aalto päättyy, niin saa avaruuden ulkopuolinen äly ottaa seuraavan askeleen kohti ihmiskunnan ja heidän kohtaamista ja tämä asia tiedetään varsin hyvin varjohallituksen puolella ja he todellakin pelkäävät tätä galaktista porukkaa. Kun siellähän on plejadien edustajat, siruuksen porukka, Andromedan korkein neuvosto jne. Vaikka mistä rodusta edustajia enemmän kuin laki sallii, joista yksikään ei palvele pimeyttä edustavan tahon voimia.

Nämä ikään kuin galaktisen poliisivoimat ovat olleet voimassa vaikka kuinka kauan ja he ovat toteuttaneet oikeutta pitkin universumia.

Harmaa rotu nyt on ollut heidän riesanaan jo pitkät ajat, kun näistä muutamat rodut pitivät vielä tiivistä yhteyttä USA:n armeijan ja muun varjohallituksen porukan välillä. Heidän piti esim. raportoida Yhdysvaltojen hallitukselle jokaisesta sieppaamastaan ihmisestä, vaikka tämän he sitten myöhemmin lakkauttivat ja noina vuosina myös harmaa rotu luovutti USA:n hallitukselle Area 51:n hyvin paljon heidän teknologiaansa, mitä ollaan edelleen pidetty tiiviisti salassa tuolla.Mutta se että pelkästään USA:n hallituksen alaisella armeijalla on ollut avaruuskontakteja, on niitä myös ollut Venäjän armeijallakin ja tämä tiedettiin myös kylmän sodan aikana. Mutta näistä ei uskallettu puhua USA:n ja Venäjän välillä.

Myös ystävällisemmät rodut kuten Plejadit ovat yrittäneet ottaa yhteyttä USA:n hallituksen porukkaan mm. 70-luvun lopussa, mutta heidän yhteydenottoon ei vastattu, koska varjohallituksen porukka tiesi, että Plejadit eivät suostuisi heidän häjyihin ihmisten alistamis-suunnitelmiin ja tästä johtuen heidän yhteydenottoon ei vastattu.

Sen sijaan n. vuonna 1990 sitten valon galaktinen liitto sai viimein puhuttua lopun harmaan rodun ympäri ja he loivat ns. ancharan liiton sopimuksen, minkä jälkeen harmaa rotu suostui lopettamaan varjohallituksen kanssa veljeilyn. Mutta kuitenkin heidän lähtönsä jälkeen USA:n armeijan ylläpitämän Area 51:n salainen harmailta saatu nanoteknologia on edelleen pysynyt eliitin hallussa.

Mutta pimeyttä edustavat tahot vaikuttavat silti edelleen henkimaailman puolelta ja se näkyy tällä meidän fyysisellä puolella esim. siinä että meidän itse kukin elämässä voimme joskus kohdata suuria vaikeuksia esim. työelämässä, missä tulee erittäin vaikeita ihmisiä vastaan joiden kautta pimeyttä edustavat voimat pyrkivät esim. imemään kaikki energiat. Tai sitten rajummin, yrittämään näiden valitsemiensa kohdehenkilöiden likvidointia saamalla heidät esim. auto-onnettomuuteen ja tämä on käsittääkseni melkein yleisin keino. Mutta heillä ei ole siihen mahdollisuutta, että he voisivat rikkoa näiden henkilöiden vapaan tahdon, joten tämän vuoksi nämä yritykset ollaan jokainen kerta estetty koska meillä jokaisella on aina ns. suojaus päällä. Ja tätä suojausta voi tehostaa yksinkertaisesti pyytämällä sitä ja sitä kyllä ihan oikeasti annetaan hekioppaiden toimesta silloin kun sitä tarvitsee.Area 51:llä siis todellakin edelleen tehdään vaikka mitä juttuja mitä ei suurelle yleisölle saisi varjohallituksen mukaan kertoa, joten ilmankos nämä entiset Area 51:n työntekijät jotka ovat alkaneet pitää luentoja. On alettu uhkailemaan tappouhkauksilla ja likvidoitu kuten Phil Schneider ja Alex Cooper.


William Cooper


Phil Schneider

Schneder kertoi todella kovaa juttua esim. kohtaamistaan humanoideistaan maan alaisissa tukikohdissa, joita oli mm. Uudessa-Meksikossa. He joutuivat tämän erään nimeltämainitsemattoman humanoidirodun kanssa tulitaisteluun ja tästä mustan budjetin kaivuuporukasta jäi vain kolme miestä eloon, joista yksi oli Phil Schneider.

Hänen juttujaan on Suomennettuina Pasi Toivosen sivuilla.