http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 21, 2009

Internet pakkosensuurilaki 5.5.2009 EU:n käsittelyynNyt se tulee mistä ollaan jo aikoja paasattu, sillä Euroopan parlamentti äänestää 5.5. joukosta direktiivejä, jotka kulkevat nimellä "Telecoms Package". Käytännössä se, mitä Telecoms Package tekee, muuttaa se internetin sensuurinetiksi jolloin sieltä ei voi enää hakea haluamaansa tietoa.

Se muuttaisi myös internetin kuin televisiokanavaksi, jolla on eri "kanavapaketteja".

"Telekoms package" rikkoo sanavapauslakia, sekä EU:n perusoikeuksia.Voin kertoa teille kaikille kuka on tämän internetin pakkosensuurilain takana.

Sen on luonut kaikessa hiljaisuudessa David Rockefellerin luotsaamat järjestöt Trilateral Comission, CFR ja Bilderberg ryhmä.

Tämä porukka on jo nyt niin kusessa ettei heidän epätoivolleen näytä enää olevan mitään tehtävissä, joten nämä yrittävät nyt viimeiseen asti toteuttaa uuden maailmanjärjestyksen. Jonka toteutumiseksi internet on pakko heidän mukaansa muuttaa sensuurinetiksi, koska muuten kolmannen maailmanvaltion kynnyksellä internet antaisi eteenpäin arkoja tietoja eliitin III-maailmansodan sotahankkeista.

Se on kuitenkin selvää, että tulee tämä sitten muuttamaan internettiä fasistiseksi sensuurinetiksi, säilyy median propaganda entisellään ja varjohallitus ujuttaa uusia vihollisia kansan mieleen ja tämä seuraava "keksitty" vihollinen tulee olemaan avaruusolennot. Ja tämän takia nyt ollaan jo kiireellä julkistamassa ufo-arkistoja eripuolin maailmaa. Iso-Britannia julkisti omansa jo Maaliskuussa ja nyt Yhhdysvallat on tekemässä samoin.Tällä aletaan luoda pohjaa tulevalle lavastetulle alien invaasiolle, joka aiotaan toteuttaa jotta uusi maailmanjärjestys saataisiin nopeasti toteutettua.

Mutta kuvitelkaapa nyt minkälainen pelko siitä syntyisi jos tämä onnistuttaisiin toteuttamaan ?

Lehtilööpeissä "UFOT HYÖKKÄSIVÄT LONTOOSEEN".

Siitähän syntyisi sellainen massa paniikki, että valtaihmiset ja suurin osa kansasta antaisi mitä vain että kyseinen inferno lakkaisi ja heidät pelastettaisiin jollain keinolla ja tähän tullaankin sitten tarjoamaan fasistista maailmanjärjesystä.

Koska siinä vaiheessa silloinen tod. 2012 vuoden Yhdysvaltojen presidentti julistaa että "OLEMME SODASSA AVARUUSOLENTOJA VASTAAN" ja halutaan nitoa kaikki valtiot yhteen sotimaan tätä eliitin lavastamaa vihollista vastaan. Mutta sittenkin kaikessa hiljaisuudessa tämän sotapropagandan keskellä aletaankin jo rakentaa yhtä maailmanliittovaltiota väestön vähennysohjelmineen (virukset, sota, nälänhätä jne.)Tässä on siis meidän kaikkien yhteinen tiedon vapaus, eli internet nyt suuressa vaarassa muuttua sensuurinetiksi koska varjoeliitti yrittää tehdä kaikkensa jotta täällä ei enää tieto leviäisi. Suurin syy miksi he näin haluavat tehdä on, että siellä on tämänkinlaisia blogeja kirjoittelemassa vaarallisia juttuja joka paljastaa nämä maailman suurimmat rikolliset ja terroristit. Siis tarkoitan näitä todellisia tämän maailman vaarallisimpia terroristeja jotka pukeutuvat yli 5000 dollarin pukuihin ja työskentelevät monikansallisille yhtiöille.

Mutta sen sanon että tapahtui tämä sensuuriuudistus sitten tai ei niin älkää hyvät ihmiset olko hiljaa jos te jotain tiedätte näistä asioista, sillä tulee vielä aika jolloin oikean tiedon saanti on kultaakin arvokkaampi kun samalla valtamedia tuputtaa agressiivista sotapropagandaansa. Suomi nimittäin meinataan liittää väkisin NATOON 2011 ja NATO-joukot tullaan myös lähettämään tähän keksittyyn sotaan avaruusolentoja vastaan, kuullostaa se nyt kuinka tahansa naurettavalta vielä tässä vaiheessa.Lisäksi varjohallituksen suunnitteilla on edelleen sota Iraniin, Pakistaniin ja sitä kautta Venäjälle asti joka tulee lopulta laajenemaan USA:n ja Venäjän väliseen kahden keskiseen sotaan. Siinä ei enää NATO-joukoilla tule olemaan paljoakaan arpaa.

Ja näiden kovimpien vuosien 2011-2015 aikana Euroopan unioni alkaa ratisemaan liitoksissaan kun talouskriisi syöksee euron jo niin pohjalle 2011, että jo rikkaimmatkin valtiot alkavat olla kunnon kusessa.

Sitten nämä rikkaimmat jäsenmaat alkavat tappelemaan keskenään että kuka saa nyt uudet maailmanvaluuttaan sidotut lainat, koska se eliitin kaavailema seuraava talousjärjestelmä on tarkoitus julkistaa heti kun uusi maailmanjärjestys on valmis perustettavaksi.Siihen kuuluu tämä kämmenen alle laitettava RFID-mikrosiru, jonka kautta isovelihallitus näkee sinut missä tahansa. Pystyy lukemaan kohdehenkilön ajatuksia, sekä valvomaan tätä 24 tuntia vuorokaudessa. Tähän mikrosiruun tulee sosiaaliturvatunnus, maksuvälineet ja tämä on pakko ottaa ihon alle koska muuten jää täysin yhteiskunnan ulkopuolelle.

Tämä mikrosiru tullaan perustelemaan maailman talouden romahduksella, sekä turvallisuudella. Siis tuolla iän ikuisella propagandalla jota käytettiin jo toisen maailmansodan aikana kun Natsi-Saksa rynni Euroopan maihin joukoillaan ja muiden valtioiden ihmiset halusivat vain että heidät jätettäisiin rauhaan, joten he olivatkin sitten valmiita liittymään Nati-Saksan joukkoon.Nyt tätä samaa fasistista eri valtioiden vallankaappausta ollaan toteuttamassa jälleen kaikessa hiljaisuudessa, sillä myös tämä meidän hieno euroopan unionhan on tämän varjohallituksesta koostuvan eliitin suunnittelema juttu. He siis tämän koko union touhun ovat pistäneet alulle ja vain ja ainoastaan "uuden maailmanjärjestyksen" toteuttamiseksi, koska uusi maailmanjärjestys on heidän tavoitteensa ja maali ollaan pistetty vuoteen 2020.

Mutta se sitten mitä voidaan sanoa galaktisen liiton osalta, niin he tulevat auttamaan vasta siinä vaiheessa kun tilanne kääntyy täällä jo niin huonoksi ettei apua voi enää saada muualta. Tämä liittyy tulevaan maapallon magneettisten napojen kääntymiseen eli napasiirtymään.Galaktisen liiton puolelta ollaan otettu jo kontaktia maahan jo vuonna 1977, kun Iso-Britannian televisioasemalle ilmaantui tuntematon ääni (Ashtar). Skeptikoiden mukaan tuo on väärennös, mutta noihin aikoihin kyllä mitään elektronista äänenmuokkauslaitetta ei oikein ollut olemassa.Alkuperäinen video on vuodelta 1977 ja tuo alkaa kohdasta 0:35

Luis Prada on tutkinut näitä asioita tarkemmin ja hän väittää että valon galaktinen liitto koostuu vain hyvistä avaruusolennoista, jotka kaikki työskentelevät täydessä keskisessä harmoniassa maaplaneettamme hyväksi. Jotta tämä tellus planeettamme pystyttäisiin lopulta palauttamaan sen alkuperäiseen galaktiseen alkuperäiseen tilaansa.

Mutta on myös olemassa ns.
harmaita humanoideja, jotka eivät ole hyviä ja näistä Zeta Reticulilta tulleista roduista monet ovat aiemmin palvelleet varjohallitusta erinäisissä salahankkeissa joista suurin on tietenkin uusi maailmanjärjestys.

Mutta tulevina vuosina tapahtuu myös tämä ns. ensimmäinen yhteydenotto, jolloin tämä galaktisen liiton alukset näyttäytyvät eri puolin maailmaa ja korkeintaan siinä vaiheessa muuttuu myös skeptikoidenkin maailmankuvat täysin.Mutta näitä heidän aluksiaan on jo nähty mm. Uudessa Meksikossa muutama vuosi sitten. Mutta tässä ensimmäisessä yhteydenotossa onkin kyse jostain paljon suuremmasta ja tätä ajankohtaa tosin on hyvin vaikea mennä ennustamaan, koska se riippuu täysin meidän kollektiivisesta vapaan tahdon laista. Sillä jokainen meistä luo pohjan sille tulevaisuudelle mikä tätä planeettaa kohtaa, koska meistä jokainen luo tämän tulevaisuuden myös yksilötasolla itse.Se että rikollinen varjoeliitti sekä pimeyttä edustavat voimat yrittävät rikkoa tämän valon energian vapaan virtaamisen johtuu vain siitä, että valon energia lisääntyy tällä planeetalla ja koko universumissa paraikaa.Meillä kaikillahan on ns. energiaruumis eli valosta koostuva keho ja sitä voi aktivoida ja maadoittaa meditaation tai joogan avulla.

Tämä meditointi edesauttaa tämän planeetan sitä pimeyttä edustavien tahon energiavaihdosta joka tapahtuu kun lopulta tämä planeetta puhdistetaan näistä negatiivisista energioista.Valtaapitävä rikollinen eliitti joutuu lopulta itse antautumaan, koska tänne planeetalle palaa galaktisen liiton joukot aluksineen. Tuota ajankohtaa on hyvin vaikea mennä ennustamaan mutta näin jokatapauksessa tapahtuu ennen pitkää.

2012 vuonna myös Montauk aikakokeesta kantautunut Montauk aika-aalto lakkaa vaikuttamasta tähän aikaulottuvuuteen ja sen jälkeen avaruusolennot voivat ottaa yhteyttä maan ihmisiin.

Tulee itseasiassa jo sellainen aika 2012, että kansat oikein lähes palvovat avaruusolentoja koska alkavat vihdoin tajuta että eivät ne hyvät avaruusolennot ole mitään pahiksia. Sen sijaan tämä varjohallitus, sehän koostuu lähes kaikki liskoista. Eli ovat kuitenkin ihmisiä, mutta heidän geneettinen perimä on täysin jostain muualta kuin tellukselta.

Tämä planeettahan ollaan jo ajat sitten valloitettu Orionista josta meillä hyvin monella on inkarnaatioita, eli elämiä joita emme välttämättä muista.

Sinne keskuuteen on sitten myös soluttautuneet muiden planeettojen väkeä.Nyt tilanne on meidän planeetallamme se, että täällä on varsinainen poppoo porukkaa kun osa on tullut tänne Siriukselta. Sitten on Plejadeja, eli Seulasista väkeä mutta vain ihmisen ruumiissa kuten kaikki muutkin meistä.Orionin porukka sitten edustaa hyvin valtaosaa ihmisistä ja heidän joukossaan on myös näitä Zeta Reticulilta tulleita sadisteja jotka tunnistaa silmistä. Heidän perusominaisuus on se, että he pystyvät näkemään muiden ihmisten heikkoudet ja iskevät niihin aina kiinni sekä imevät heistä kaiken energian mm. julkisen nöyryyttämisen avulla.Orionissa nämä Zeta Reticulin liskot olivat alistajarotu joka hyökkäsi sinne muualta. Nyt täällä telluksella nämä samaisen rodun humanoidit maksavat nyt ihmisen kehossa aiempaa karmaansa pois.

Eli tällaista kaikkea tällä planeetalla on menossa, jota emme välttämättä ole koskaan aiemmin tutkineet tai edes halunneetkaan tietää. Sen sijaan helpommin nämä tällaiset puheet haluttaisiin vain leimata täysin hullun jutuiksi mielisairaan hörhöilyksi. Koska jos ei ole sinut näiden "galaktisten" asioiden kanssa, niin silloin on pikemminkin vika itse asian kieltäjässä itsessään, sillä uusi informaatio ei pääse kenenkään tajuntaan läpi, jolle ole mieli avoin. Sillä muuten reaktio on vanha kärsimyskehon aktivoituminen ja pelko, milloin taas pelon avulla kaikki pelottava informaatio pyritään torjumaan sen pelottavuuden takia, joka johtuu vain yksinkertaisesti tietämättömyydestä.