http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 23, 2009

USA:n Keskitysleireistä lakiesitysNo niin nyt se alkaa olla jo virallista, sillä viime kuussa USA:n kongressi teki lakialoitteen, joka laillistaa jo olemassa olevat FEMA:n keskitysleirit ja määrää valtion rakentamaan väh. 6 (mutta ei ylärajaa) leiriä USA:n kymmenen sotilaspiirin sisälle.


Lakiesityksen nimi on National Emergency Centers Act or HR 645.


Nämä keskitysleirit liittyvät amerikassa tulevaan poikkeustilaan (martial law), joka tullessaan voimaan tuo kaduille National Guard (kansallisturvajoukot), ilman osavaltioiden kuvernöörien lupaa.

Nyt ollaan jo viime-syksystä lähtien kotiutettu joukkoja Irakista hoitamaan ns. crown control tehtäviä.

Mutta järjettömin ja kauhistuttavin juttu on se, että jo aiemmin USA:ssa lukkoon lyöty Terrorism Act, mahdollistaa toisinajattelijoiden ja maailmanhallitusta vastustavien siviilien heittämisen keskityrleireille terroristeina ja tuomitsemisen ilman oikeutta puolueelliseen oikeudenkäyntiin.


Salainen maailmanhallitus on varautunut jo seuraavan neljän vuoden aikana alkaviin levottomuuksiin ja näitä vaihtoehtoja on monia mitenkä näitä leirejä aletaan käyttää:

Esimerkki 1.

n. 25 % joukkotyöttömyydestä johtuen vihaiset Amerikkalaiset ryntäävät kaduille ja tarttuvat aseisiin, minkä jälkeen pistetään kaikki häiriköt keskitysleireille rauhoittumaan.


Esimerkki 2.

Toinen vaihtoehto taas on vähemmän väkivaltainen, missä Amerikkalaisilta menee talot ja työpaikat alta ja joukkotyöttömyys käynnistyy todenteolla, jolloin FEMA keskitysleireistä tulee köyhien turvapaikka jossa toimii valtion leipäjonot.

Esimerkki 3.

Kolmas vaihtoehto on sitten taas hirvittävin skenaario näistä, koska se käsittää salaisen maailmanhallituksen suorittamia biologisia terrori-iskuja eri puolilla Amerikkaa ja tarkoituksena on saada tapettua erinäisillä viruksilla kuten "bird flu" miljoonia ihmisiä ja viedä sairaimmat näille leireille.


Lakiesitys Kongressin kirjaston sivuilla:

http://thomas.loc.gov/cgi-bin/query/z?c111:h645:Vaihtoehto TV-kanavan varoitus FEMA leireistä
Poikkeustila (Martial Law) lähenee

Iowan osavaltiossa on alkamassa Huhtikuussa "invasion” of Arcadia" niminen sotaharjoitus, jonka aikana sotilaiden on tarkoitus kerätä kaikki automaattiset, sekä puoliautomaattiset aseet pois siviileiltä. Oikeasti kyseessä ei ole mikään harjoitus, vaan se on jo Obaman hallinnon aloittama USA:n siviilien aseidentakavarikointi-operaatio, jolla salainen maailmanhallitus haluaa turvata asemansa uuden maailmanjärjestyksen kynnyksellä.Poikkeustilan aikana USA:n armeija ottaa myös käyttöönsä kaikki sillä käytössä olevat helikopterit, joita kutsutaan mustiksi helikoptereiksi ja niillä pystytään paikantamaan nopeammin kaikki hallitukselle vaaralliset toisinajattelijat, joita sitten tullaan syyttämään ilman takeita terroristeiksi, siitä että he yllyttävät vastarintaliikettä taistelemaan rikollista maailmanhallitusta vastaan.

Kylmä totuus kuitenkin on se, että meni tämä uusi maailmanjärjestys sotaleikki sitten kuinka tahansa pitkälle, niin se ei tule koskaan päättymään eliitin voittoon, koska ihmisiä herää joka päivä lisää ja siitä pitävät huolen lukuisat internetistä löytyvät dokumenttielokuvat, jotka levittävät tietoa ruohonjuuritasolta. Ja näitä dokumentteja ovat mm:Zeitgeist
911 Mysteries
Zeitgeist Addendum
David Icke - Freedom or Fascism
Endgame
911 Eyewitness
7/7 Ripple Effect
Loose Change (Final Cut)
Terrorstorm
Painful Deceptions
Lost Flight (AA77)
Redux 2006
WTC7 The Smoking Gun of 9/11


Ja siinä vaiheessa kun kriittinen massa on saavutettu kaatuu tämän illuminati salaseurojen (Trilateral Comission, Committee of 300, CFR, Rooman Klubi, RIIA, Round Table, P2, Bilderberg Group etc.) imperiumi ja uusi maailmanjärjestys kuin korttitalo. Ja tämä tulee kaatumaan sen omaan mahdottomuuteen n. 2011 jälkeen, kun maaplaneetan tila on heikentynyt hyvin paljon ja apuun tulee ulkoavaruudesta hyväntahtoisia avaruusolentoja auttamaan apua tarvitsevia ihmisiä.Mutta kuten aiemmin olemme todenneet, että salainen maailmanhallitus tietää hyvinkin tarkkaan että galaktisen liiton kaikki humanoidirodut ovat valmiita auttamaan maaplaneetallamme kaikkia niitä ihmisiä jotka tarvitsevat apua, onkin eliitin tavoitteena siksi lavastaa vielä ennen tätä avaruusolentojen ilmaantumista vihamielinen avaruusolentojen hyökkäys ja erinäiset puolueettomat lähteen kertovat että tätä lavastettua alien invaasiota suunniteltaisiin Lontoon 2012 kesäolympialaisiin. Illuminati eliitti toivoo että se saisi koko maailman lopulta liittymään uuteen maailmanjärjestykseen, kun koko maailmalla olisi sen jälkeen yhteinen vihollinen = UFOT/Humanoidit.Ja nämä lavastetut hyökkäykset toteutettaisiin blubeam projectin avulla heijastamalla taivalle hologrammiobjekteja jotka näyttävät avaruusaluksilta ja samaan aikaan räjäyttämällä suuria rakennuksia ja lavastamalla että nämä tuhottaisiin voimakkaalla lasersäteellä. Joten ei ole yhtään epäselvää miksi aikanaan jo 90-luvulla tehtiin elokuva "Indepence Day", jossa suurikokoinen avaruusalus tuhoaa New Yorkin kaupungin rakennuksia, kun salainen maailmanelitti tietää että samankokoisia avaruusaluksia tulee evakuoimaan maaplaneettaa n. vuonna 2011-2013 välisinä ajankohtina, niin täytyy ihmisille viljellä pelkoa aiheesta, jotta eivät osaisi suhtautua avaruuden muukalaisiin muulla kuin pelolla.
Meillä ei silti ole mitään hätää tapahtui maailmalla vaikka kuinka hirveyksiä nämä seuraavat vuodet, koska galaktinen liitto ja siihen kuuluvat sadattuhannet humanoidirodut ovat jatkuvasti valmiustilassa ja välittömästi kun korkein luoja sallii heidän tulevan tänne apuun, alkaa tilanne muuttumaan myös tämän planeetan eliitin piirissä.

Sen jälkeen alkaa myös tämän varjohallituksenkin ryhmän rivit harventua ja on jo harventunut, koska joukosta pikku hiljaa lähtee koko ajan vaikutusvaltaisia henkilöitä vähin äänin pois, vaikka kuitenkin illuminatin jäsenien veriveljillä on velvollisuus pysyä kuolemaansa saakka vaiti.

Nyt on jo mm. Rockefellerien ja Rothschildien suvun kesken on ollut jo viimeiset kymmenet vuodet todella kovia vääntöjä siitä että kuka saa olla uuden maailmanjärjestyksen piikkipaikalla, kun Rothschildit olivat vielä 1700-luvulla maailman rikkain pankkiirisuku niin Rockefellerien myös Juutalainen pankkiirisuku perusti vuonna 1870 US Standard Oil yhtiön.Rockefellerit omistavat nykyään lähes kokonaisuudessaan koko maailman monikansallisen öljyteollisuuden ja pitävät myös hallussaan harmailta humanoidiroduilta saaman salaisen teknologian, mitä pidetään yleisöltä tiiviisti salassa, johon kuuluvat mm. fossiilittomat polttoaineet, vedellä toimiva auton moottori etc...

Joku taho kerkesi jo muutama vuosi sitten tuoda markkinoille tämän vedellä toimivan moottorin ja alkoi kehitellä siitä uutta moottorimallia autoille, mutta Rockefellerien omistamat öljy-yhtiöt ostivat sen samantien pois markkinoilta, koska sen katsottiin olevan uhka öljyteollisuudelle.Mutta koska öljyä on edelleen saatavilla mm. lähi-idässä, niin tästä johtuen Rockefellerien toimesta USA:n armeija aloittaa tod. sodan vielä Irania vastaan, jotta sieltä saataisiin ryövättyä öljy USA:n hallinnoimien Rockefellerien omistamien öljy-yhtiöiden käsiin.Venezuela kuuluu myös niihin valtioihin Korean ja Pakistanin lisäksi, jotka ei ole USA:n ja varjohallituksen eliitin kanssa ns. hyvää pataa/hyvissä väleissä, koska eivät ole suostuneet luovuttamaan maansa öljyvaroja monikansallisille öljy-yhtiöille ja siitä johtuen USA:n armeijan hyökkäys Venezuelaan on jo laadittu ennakkosuunnitelmana Pentagonin salaisiin sotasuunnitelmiin.

Mutta sillekin hyökkäykselle pitää ensin luoda joku false-flag lavastus, kuten suuret mellakat ja USA:n armeija ryntää paikalle median mukaan rauhoittamaan mellakointia ja mellakointia saadaan aikaan mm. heikentämällä kyseisen maan valtion lainoja IMF:n toimesta ja jos se tehdään tarpeeksi brutaalisti niin jälki on samaa kuin Ruandassa 90-luvun alussa.

Joten näemme kyllä että kolmas maailmansota voi olla kuitenkin täysin sivuttamaton asia tulevaisuudessa ja erityisesti USA:n ja Venäjän välinen lyhyt ydinsota voi häämöttää joskus 2013-2015 nurkilla.