http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, helmikuuta 07, 2009

Ron Paul tehnyt lakiehdotuksen Federal Reserven lakkauttamisestaTeksasilainen republikaanipuolueen kongressiedustaja Ron Paul on tehnyt lakiehdotuksen jonka mukaan Federal Reserve pitaa lakkauttaa. Tämä on erittäin hyvä edistys kun nyt Libertariaanit tajuavat kaikki että Federal Reserve sekä maailmanpankki ovat aina toimineetkin aina vuodesta 1913 yksityisomisteisina laitoksina ja painaneet rahat tyhjästä ilmasta, paperirahalla ei siis ole oikeasti ollut koskaan arvoa koska todelliset varat ollaan sullottu 13 maailman rikkaimman suvun toimesta USA:n Federal Reserven kultaharkkosäilöihin joista suurin osa suorastaan ryövättiin USA:n kansalaisilta 30-luvulla, koska jos kultaomistuksiaan ei luovuttanut valtiolle paperidollareita vastaan olisi tullut linnaa.


Nyt ollaan siinä tilanteessa että Federal Reserven, maailmanpankin, IMF:n sekä BIS-järjestelyrahaston omistama eliitti suunnittelee seuraavaa talouden hörppäystä ja maailmanlaajuista velka-aaltoa jolla he yrittävät kaataa monia valtioita. Tätä yritetään jo vuoden 2009 aikana ja 2010 on suunnitelmissa romuttaa dollari kokonaan.

Käsittääkseni Islannin valtio ajettiin konkurssiin viime syksynä sen vuoksi koska eivät olleet vielä illuminatin luoman EU:n jäseniä mutta saadakseen heidät liittymään siihen maailmanpankki katkaisi heidän valtionlainat ja kaatoivat siellä Glitnir pankin jonka ansiosta yli sadattuhannet ihmiset menettivät säästönsä ja siitä puhkesi suuria mielenosoituksia. Sama voi toistua Suomessa, että pankit kaatuu 2010 mutta tämäkin on edelleenkin vain tulevaisuudessa oleva mahdollisuus ja se ei tarkoita suoraan sitä että helvetti on edessä. Ei suinkaan vaan valoa on tunnelin päässä ja poliitikot kuten Ron Paul on herättämässä tällä hetkellä USA:n kongressin lampaita jotka alkavat pikku hiljaa avaamaan silmänsä pitkästä ruususen unestaan, sillä on aina näidenkin tyhjäpäiden herätä todellisuuteen ja vallankumous on nyt siellä jokaisen pääkopan sisällä. Valtiollinen muutos tapahtuu vasta sen jälkeen.

Eli elämme siis jo aika jännittäviä aikoja.