http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 09, 2009

Työpaikkoja lähtee nyt kaikkialtaUSA:sta on lähtenyt yli 3,6 miljoonaa työpaikkaa viimeisen 13 kk aikana. Tämä aiheuttaa sosiologisesti suunnattomat määrät henkistä rappeumaa ja hyvin monet kohderyhmän henkilöt ajautuvat käyttämään esim. huumeita ja alkoholia, eli suunnitelma on kuin suoraan Committee of 300:n väestönmuokkausohjelmasta joka käsittelee nollakasvua.

Haasteellisinta työttömyydessä on usein aina se että miten ympäristö suhtautuu siihen kun edelleenkin hallitus syöttää eri maissa omaa propagandaansa työttömistä ja uskottelee että se on heidän kaikkien oma syy ja tällä ollaan saatu hyvin monet tuomitsemaan työttömyys sosiologisesti eri puolilla maailmaa. Siitä ollaan tehty häpeän aihe ja edelleen kaikenmaailman loisnimitykset esiintyvät siitä puhuttuna kaikkialla. Mutta nyt on se tilanne että Suomeenkin on tulossa 2010 vuoteen mennessä n. yli 100 000-200 000 työtöntä lisää, joten ovatkohan kaikki nämä entiset vakituiset pois potkityt duunarit itse irtisanoutuneet ?

Työ ei ole mikään itseisarvo vaikka yhteiskuntamme on manipuloitu uskomaan siihen, sillä meistä jokaisesta ihmisestä löytyy myös se jokin näkymättömämpi puoli esim. taiteen puolelta jossa jokainen meistä osaa ilmentää osaamistaan mutta juuri kvartaalikapitalistinen yhteiskunta on tehnyt tänne semmoisen epätasa-arvoisen ei vapaan kilpailun että jos yrität sillä taiteella saada leipäsi niin silloin joudut taistelemaan juuri kvartaalikapitalismin tuulimyllyjä vastaan mutta kyllä näköjään muutamat harvat taiteilijat tekevät isoa tiliä kun heillä on tukenaan esim. suuria ja ahneita sponsoreja ja tekijänoikeusjärjestöjä ja nämä taiteilijat ovat valmiita puolustamaan näitä korruptoituneita järjestöjä verisesti koska he saavat sieltä lähes kaikki leivänmurusensa. Ja niinpä ei myös duunariluokkakaan uskalla nousta työpaikallaan johtoporrasta vastaan vaikka antavat jatkuvasti heidän kiskoa kaikki mehut irti omista selkänahoistaan.Työttömyydestä aiheutuva shokki on jokaiselle yksilötasolla suuri henkinen haaste ja siitä kuitenkin voi kuka tahansa päästä henkisesti yli, mutta se vaatii erittäin vahvaa henkistä itsetuntoa tunnistaa omat heikkoudet ja vahvuudet. Kun vielä ennen työelämässä henkinen terveys saattoi olla monelle vain pelkkä toissijainen asia niin useat löytävät vasta tämän puolen sen jälkeen kun heidän ei enää tarvitse keskittyä mihinkään suorittamiseen perustuvaan asiaan jota työelämässä hyödynnetään edelleen vain pienen omistajaporukan osakkeiden nousun vuoksi.Koko markkinatalous on ollut viimeisen sadan vuoden aikana kehittynyt täysin kieroon ja heti kun monikansalliset yritykset ja korporaatiot alkoivat tunkea maailmanpankin myöntämien lainojen myötä pitkin Eurooppaa, alkoi myös Euroopasta pikku hiljaa katoamaan reilu vapaa kilpailu. Ja sitten tuli ns. vapaa kauppa, eli naamioitiin hienolla nimikkeellä termi riistokapitalistiselle globalisaatiolle jotta saataisiin massat hyväksymään se poliittisesti kuin yhteiskunnallisesti. Mutta tämän kuitenkin torjuttiin esim. aktivistiryhmien taholta koska he huomasivat samantien että kyse oli edelleen vanhasta kunnon riistoon perustuvasta monikansallisten yhtiöiden suorittamasta kilpailutuksesta.

Resurssipohjaisessa taloudessa ei taas ole tilaa riistolle, koska siinä otetaan aina huomioon kuluttajien hyvinvointi, kun taas nykyinen riistokapitalistinen meininki keskittyy vain siihen että kuluttajien hyvinvointi on täysin toisarvoista. Esim. monikansalliset lääketeollisuuden firmat ovat yksiä pahimpia tällä planeetalla, koska lääketeollisuudessa pyörii suunnattoman suuret tuotot, kun jo pelkillä syöpäpotilailla tehdään mieletöntä bisnestä vain myrkyttämällä heidän kehonsa solut sytostaattihoidoilla vaikka syöpään on keksitty vaikka mitä parantavia otsonihoitoja. Mutta lääketeollisuus tietää tämän kaiken ja on valmis tekemään mitä tahansa jottei sytostaattimyytti murtuisi.

Työn Merkitys 2009-2012

Alamme elää jo sellaisia aikoja että entistäkin vähemmällä ihmisistä on enää vakituinen työpaikka. Hanttihommia saa enää julkisesti vain vedättämiseen keskittyneiltä henkilöstövuokrausyrityksiltä ja niihinkin hakee n. 200 hakijaa, joista vain 1-5 otetaan sisään. Eli ollaan pistetty jo koulutetutkin ihmiset taistelemaan viimeisistäkin leivänmuruista mitä on tarjolla.

Kuntia aletaan nyt lakkauttaa ja jopa Espoon ja Vantaan kunnissa aletaan tehdä YT-neuvotteluja jotta myöhemmin 2012 vuoteen mennessä Helsinki ja Vantaa sekä Espoo yhdistetään yhteen. Tämä liittyy tarkemmin siihen että vuonna 2011 tulee taloudellisesti niin kovat oltavat että euro putoaa nollaan hyperinflaation seurauksena ja tämä tietää sitä että ruokakaupasta ei saa enää kukaan mitään. Ja Suomen johtava eliitti on jo suunnitellut että valtio alkaa tukemaan kunnittain pieniä leipäjonoja mutta eliitille on omat muonavarastot ja jopa maanalaiset väestösuojat ollaan myös varattu pelkästään Suomen eliitille jos syntyy jotain suurempia mellakoita, kuten niitä myös syntyy.

Ja syy siihen miksi euro tulee alas johtuu täysin varjohallituksen haluamasta uudesta maailmanjärjestyksestä. Eli Suomen valtio on EU:ssa niin käytännössä meidän on pakko liittyä uuteen maailmanjärjestykseen mukaan. Eli jokainen kansalainen saa sen jälkeen ihonsa alle asennettavan mikrosirun jonne tulee sosiaaliturvatunnus ja kaikki maksuliikenne, sekä kyseinen implantti pystyy vaikka mihinkä muuhunkin kuten tunteiden lukemiseen ja kohdehenkilön emootionaaliseen manipulaatioon.

Jos tässäkin maassa syntyy vastarintaliike joka ei suostu ottamaan ihonsa alle tätä mikrosirua niin tämä porukka joutuu jäämään silloin muun teknokraattiyhteiskunnan ulkopuolelle. Tämä porukka tulee hyvin todennäköisesti kerääntymään Suomessakin Keski-Suomen hujakoille koska siellähän toimii jo eräs paikka joka tunnetaan "Ekokylä" nimellä, jossa toimii monien ihmisten kommuuni, jotka tekevät myös maatilaan liittyviä asioita paikan ylläpitämiseksi. Silti jokainen meistä voi valita asuinpaikkansa pelkän intuition voimalla ja toiselle sopii kaupunki kun toinen taas pitää enemmän maaseudusta. Mutta uskon kyllä että suurissa kaupungeissa kuten Helsingissä alkaa olla aika kovat kinkerit viimeistään 2012, ei nyt ihan poliisivaltio mutta sinne suuntaan. Enemmän olen kyllä huolissani USA:n poliisivaltiopelleilystä koska siellä ei mene enää kuin n. 2 v. kun ne FEMA:n rakentamat keskitysleirit avataan ja kaasukammiot löytyy tiettyjä ihmisiä varten, sillä illuminati (CFR, Trilateral Comission, Committee of 300, Rooman Klubi etc..) ei tunne armoa yrittääkseen toista holokaustia USA:ssa ja kaikkein järkyttävintä on vielä se, että näistä keskitysleireistä on pyörinyt jo vuoden MTV:llä mainoksia.