http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 03, 2009

Totuus Obamasta

Maailmanihmiset ja erityisesti USA:n kansa on aivopesty tällä "CHANGE WE CAN BELIEVE IN" propagandalla.

Obama ja Clinton ovat jo salaisesti tavanneet keskenään ja keskustelleet tulevasta Pohjois-Amerikan Unionista millä pakkoliitetään Kanada ja Meksiko USA:n kiinni 2010 dollarin romahdettua.Ja teille jotka ette edelleenkään tiedä mitä tämä uusi maailmanjärjestys (NWO/NEW WORLD ORDER) pitää sisällään kerron tässä hyvin yksinkertaisesti mitä se on.

Se on maailmanlaajuinen poliisivaltio joka on määrä tuoda USA:n, Meksikoon, Kanadaan, (Pohjois-Amerikan Union), sekä Etelä-Amerikkaan että Eurooppaan, Aasiaan ja Afrikkaan voimaan 2020 vuoteen mennessä.

Suunnitelma on jo nyt selvä... Eli maailmantalous romahdutetaan vuoteen 2010 mennessä kokonaan ja ensin lakkautetaan dollari kun sen arvo romutetaan täysin kesällä 2010.

Tämän jälkeen euro kaadetaan koska sen asema ei enää kestä johtuen dollarin lakkautuksesta ja tähän esitetään yhtä globaalia maailmanvaluuttaa. Tästä käytiin jo salaiset neuvottelut 2008 Kesäkuussa Bilberberg group ryhmän kokouksessa, sekä syksyn G8 maiden kokouksessa.

Maailmantalous on kautta vuosien rakentunut yksityisomisteisen maailmanpankin harjoittamasta mielivallasta jolla se on onnistunut saamaan eri maiden valtiot ja niiden sisäiset pankit riippuvaiseksi yksityisomisteisesta maailmanpankista.

IMF sekä Federal Reserve ovat edelleen yksityisomisteisia laitoksia jotka omistaa 13 maailman rikkainta sukua joista edelleen varakkain suku on Rockefellerit ja Rothschildit tulevat toisena.

Nämä suvut käytännössä omistavat tämän planeetan kaikki varat, maailmanpankin, valtiot, median, elokuvateollisuuden, mainosteollisuuden, armeijan jne.

Heillä on yli 95 % maailman koko resursseista hallussaan ja raha ei merkkaa heille mitään. Sitä heilä on jo yllin kyllin mutta kaiken taustalla on varjon/pimeyden tahon saatanallinen juoni hallita meidän homo sapiens rotuista ihmisrotua ja hyvin se näyttää edelleen heiltä onnistuvan koska manipulaatio suoritetaan niin taitavasti ja näkymättömästi että vain pienen pieni marginaali on niin yksilöitä että pystyy kyseenalaistamaan tämän kaiken.
Tämä Illuminati varsinaiselta nimeltään perustettiin kuitenkin viralliseksi salaseuraksi vasta vuonna 1776 vaikka samantyyppinen salaseura oli jo toiminut vuodesta vaikka committee of 300 alkoi pyörimään jo vuodesta 1728 lähtien.

Tällä luciferista tarkoitusta/agendaa palvelevalla maailman salaisella eliitillä on omat edustajansa ja tukijansa myös taivaassa, eli siis henkimaailmassa josta käsin he ovat yhdessä kautta vuosisatojen suunnitelleet vaikka mitä meidän ihmisten päänmenoksi mutta heidän yhteinen päätavoite on uusi maailmanjärjestys.

Kaikki suurimmat sodat viimeisen sadan vuoden aikana kuten I, II ovat olleet näiden 13 maailman rikkaimman suvun bisnestä jossa he ovat rahoittaneet kumpaakin sodan osapuolta.

Esim. Rockefellerien suku teki pelkästään toisella maailmansodalla yli 2,5 biljoonan dollarin voitot rahoittamalla Natsi-Saksaa.Illuminatin suunnitelmat

2009-2020

- Lavastaa alien invasion ja luoda tällä keksityllä konfliktilla uusi maailmanjärjestys

- Aiheuttaa suunnatonta ruokapulaa maailmalla

- Luoda yksi maailmanvaluutta, maailmanarmeija, maailmanuskonto

- Poistaa kaikki paperi sekä kolikkorahat ja tuoda tilalle täysin RFID systeemi joka perustuu sähköiseen ihon alle laittettavaan mikrosiruun joka tulisi toimimaan kaikkina maksuvälineenä ja siihen tulisi myös sosiaaliturvatunnukset ja muut henkilökohtaiset tiedot. Sen avulla hallitus paikantaisi sinut jokapaikasta ja sen avulla voidaan säädellä kohdehenkilön tunnetiloja ja niitä myös voidaan vakoille ja piirtää suoraan tietokoneohjelman kautta käyrinä ylös.

- Ajaa maailmantalous nurin 2010 vuoteen mennessä

- Vähentää kolmannes maailman väestöstä vaikka tuhousa napasiirtymä vähentää niistä 2/3 kun se tapahtuu tod. 2012 vuoteen mennessä

- Tappaa ihmisiä heidän patentoimillaan viruksilla kuten lintuinfluenssa- Avata lukuisat FEMA:n keskitysleirit USA:n kansalaisille poikkeustilan aikana ja tappaa heistä suurin osa näistä vastahangoittelijoista... Muoviarkkuja tilattiin jo Georgian FEMA camppiin vuoden 2008 aikana yli 500 000 kpl

- Luoda III-maailmansota ja provosoida Venäjä siihen mukaan taistelemaan USA:ta, Israelia ja NATO-maita vastaan.

- Luoda USA:n poikkeustila 2011 vuoteen mennessä ja avata siellä satoja keskitysleirejä USA:n kansalaisille jotka vastustavat poliisivaltiota

- Lavastaa Jeesuksen toinen tuleminen ja avittaa tällä kristityt massat kohti uutta maailmanjärjestystä (NWO) ja perustaa sen myötä uusi maailmanuskonto

- Luoda USA:ssa kodinturvajoukot vuoteen 2011 mennessä jotka koostuvat vapaaehtoisista siviileistä

- Lisätä mielenkontrollointiin (mind control) perustuvia hankkeita median kautta

- Lavastaa terrori-iskuja pitkin maailmaa ja syyttää siitä keksittyä vihollista Al-Qaidaa... Huom. enää alle puolet uskoo Al-Qaidan olemassaoloon joten Pentagonissa ollaan jo luotu seuraava false-flag sotasuunnitelma jossa avaruusoliot hyökkäävät maahan vuoteen 2012 mennessä lavastetulla konfliktilla ja tällä pyritään saamaan Pohjois-Amerikka sekä Euroopan NATO-joukot taistelemaan näkymätöntä vihollista vastaan toivoen että se johtaisi lopulta uuden maailmanjärjestyksen ja totaalitaarisen poliisivaltion perustamiseen.

Tämän jälkeen myös yhden maailmanarmeijan luominen on johtavalle eliitille lastenleikkiä.


- Nettisensuurin lisääminen (tämänkaltaiset viestit ovat eliitin suurin pelko... Koska totuus ei saa missään nimessä levitä heidän aikeistaan)

- Salakuuntelun salliminen viranomaisille (LEX NOKIA menee nyt eduskunnassa läpi ja sinunkin IP-osoitetta voidaan sen jälkeen vakoilla ja sähköposteja ilman kysymättä sinulta siihen lupaa)

Itse aiheesta järjestetään vielä mielenosoitus 05.02 torstaina 2009 Helsingin Eduskuntatalon edustalla alk. klo 14.30

Sääli vaan että tässä perseennuolijoiden korruptoituneessa valtiossa ei enää mielenosoitukset auta tällaisten poliisivaltiolakien estämiseen koska kun EU:ssa ollaan niin koko valtio laulaa isoveljen lauluja ja nuotit tuodaan tänne Pentagonista.