http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 04, 2009

Rikollisen eliitin tavoitteetTri John Coleman on kirjoittanut kirjan Conspirators´Hierarchy The Committee of 300, jossa hän paljastaa tämän illuminatin haarajärjestön toiminnan täydellisesti alustettuna. Coleman on itse entinen Iso-Britannian tiedustelupalvelu M16:n agentti ja tuntee hyvin nämä asiat.

Kolmensadan komitea oli onnistunut pysymään melko tuntemattomana ennen Colemanin julkaisemaa kirjaa, jossa selvitetään kuinka vain muutama vaikutusvaltainen henkilö voi manipuloida suuria kauppoja tai painostaa itsenäisiä hallituksia, jotta kehityksen suunta veisi kohti uutta maailmanjärjestystä.


David Rockefeller

Tämä kolmensadan komitea organisaation on illuminatin suurin vaikuttaja yhdessä Bilderberg-ryhmän kanssa, jonka puheenjohtaja on itse David Rockefeller (kuva) joka on myös itse komitean jäsen. Colemanin kirja paljastaa miltei jokaisen kolmensadan jäsenen nimiet, samoin kun näiden yksityiset yhteisöt jotka ovat läheisessä yhteistyössä maailman kaikkien itsenäisten hallitusten kanssa. Kolmensadan komitea on kiinteä harvainvallan ryhmittymä, joka suvereenisti ohjaa Euroopan taloutta, kuten esimerkiksi Euroopan keskuspankin johtoa.

Seuraavassa muutamia mielenkiintoisia nimiä The Committee of 300:n jäsenistöstä sen historian varrelta:

- Lordi Salisbury (Times-lehden omistaja)
- Lordi Ashton
- Winston Churchill
- J.P. Morgan (pankkiiri)
- Cecil Rhodes (pyöreän pöydän edustaja ja Brittiläisen imperialismin agressiivinen edustaja Etelä-Afrikassa (Rhodesia)
- Arthur Balfour (Englannin pääministeri)
- David Rockefeller
- Eliel Rothschild

USA:ta johtaa CFR (Council Foreign Relations ja Eurooppaa The Committee of 300 ja molempien kestotavoite on uuden maailmanhallituksen muodostaminen eli uusi maailmanjärjestys. Tavoite on luonnollisesti aivan sama kaikilla muillakin salaseuroilla ja tämä maailmanhallituksen perustamisidea on kuitenkin Pyöreän Pöydän kehittämä tavoite.
Committee of 300:n tavoitteet ovat olleet viimeisen sadan vuoden aikana:

1. Uusi Maailmanjärjestys liitettynä uskonto- ja rahajärjestelmään jota se valvoo ja ohjaa. Tämän järjestelyn rakentaminen on ollut käynnissä jo 1920-luvulta lähtien.

2. Kansallisen identiteetin ja kansallisen ylpeyden täydellinen tuhoaminen, jotta isänmaalliset aatteet eivät asettaisi turhia esteitä maailmanhallituksen toteutumiselle.

3. Kaikkien uskontojen etunenässä kristinuskon täydellinen tuhoaminen, lukuunottamatta heidän omaa Ateistista uskontoaan, joka jäisi voimakkaana viimeiseksi.

4. Kaikkia ihmisiä koskevan valvontajärjestelmän luominen, eli Mind Control yhteensidottuna ihon alle laitettavaan RFID mikrosiruun jota Trilateraalisen komitean suunnittelija Zbigniew Brzezinski kutsuu nimellä "technotronics." Uutta alistamista ylläpidetään hänen mukaansa jo olemassa olevalla uudella tekniikalla, kuten biokemialla (bio chemistry). Näin voidaan luoda ihmis-robotteja, jotka saadaan suorittamaan väkivallantekoja joita ei kukaan tavallinen ihminen voi ymmärtää tai selittää. Liian monia niin kutsutusti psyykkisesti sairaita rikoksia on jo nyt voitu todeta eri puolella maailmaa, jossa väkivallantekijä on jälkeenpäin sanonut: "Joku ohjasi minua kaukosäätimellä" tai "kuulin äänen joka käski minun tappaa."

Esim. John F. Kennedyn veljen Robert Kennedyn murhaaja Sirhan Sirhan oli aivopesty eliitin toimesta koska juuri Kalifornian esivallit voittanut Robert Kennedy oli uhka salaisen maailmanhallituksen politiikalle ja hänet oli likvidoitava ettei hän olisi noussut veljensä tavoin presidentiksi asti.

5. Nollakasvun aikaansaaminen. Tämä tarkoittaa 300:n komitean mukaan teollisuuden lopettamista, palvelu- ja tietoteollisuus pois lukien. Se merkitsee tavanomaisen ydinvoimalla tuotetun sähköenergian alasajoa ja tavallaan myös paluuta orjatyön käyttöönottoon, mutta sikäli päinvastaisessa merkityksessä, että työ viedään sinne missä orjat, eli matalapalkkamaihin. Toiminta on ollut käynnissä jo kauan koska ylimääräistä orjatyövoimaa on nyt enemmän tarjolla kuin koskaan ennen. Siihen tähtäsi kolmensadan komitea myös NAFTA vapaakauppasopimuksella, jonka todellisuus on tänään nähtävissä.

Vapaakauppasopimusta käytetään nyt USA:n työvoimamarkkinoiden murskaamiseksi, esimerkiksi viemällä halpaa maissia Meksikoon. Näin on tarkoituksella tuhottu elinkoino miljoonilta meksikolaisilta maissinviljelijöiltä, joille sen jälkeen on avattu rajat USA:n työmarkkinoille. Tämä on puolestaan johtanut lähes täydelliseen kaaokseen ja kasvavan työttömyyden myötä huumeiden ja alkoholin väärinkäytön lisääntymiseen. Se näkyy tilastonumerona eliminointiprosessissa "Excess Population," eli Ylimääräväestö. Prosessin virallinen nimi on Global 2000.

6. Huumeiden käytön laillistaminen ja pornografian tekeminen taidelajiksi, joka ennen pitkää tullaan kokemaan itsestään selvänä, luonnollisena asiana.

7. Fuusiotutkimuksen kieltäminen kaikilla tasoilla ja myös muun sellaisen tutkimuksen ehkäiseminen, joka voisi uhata illuminatien luomaa maailmankuvaa että maailmallamme on käytettävissä vain rajoitettu energiavara ja että meidän on säästettävä sitä vähää, mitä siitä on jäljellä. Oikein rakennettu fuusioreaktori kun tuottaisi loputtomasti halpaa energiaa, mikä koituisi koko ihmiskunnan hyödyksi.

8. Rajoitettujen sotien järjestäminen kehittyneissä teollisuusmaissa siten, että seurauksena olisi nälänhädän ja sairauksien lisääntyminen Kolmansissa maissa. Tavoitteena on neljän miljardin ihmisen vähentäminen vuoteen 2050 mennessä. Näitä uhreja kutsuu Kolmensadan komitea "hyödyttömiksi suursyömäreiksi." Komitean jäsen Cyrus Vance kirjoitti dokumentin siitä, kuinka tämän kaltainen kansanmurha voidaan toteuttaa. Dokumentti oli tuotettu nimellä: "Global 2000 Report" ja sen olivat hyväksyneet ja allekirjoittaneet entinen presidentti Jimmy Carter ja hänen ulkoministerinsä Edwin Muskie. Toimintatapoihin kuuluu mm. lyhytvaikutteisten, nopeasti tappavien kulkutautien levittäminen.

9. Ihmisen luonteen ja moraalin heikentäminen valtioissa. Työntekijöiden moraali rappeutuu nopeasti massatyöttömyyden lisääntyeessä ja johtaa masennuksen kautta alkoholin ja huumeiden lisääntyvään käyttöön. Näin on Rooman Klubi kaavaillut tapahtuvan sen jälkeen kun se toteuttaa "Teollisuuden nollakasvun." Nuorisoa tulee eliitti rohkaisemaan huumeilla ja rock-musiikilla ja harhauttamaan heitä kapinaan valtiota vastaan. Tämä johtaa pidätyksiin ja pakkokomennuksiin. Siinä yhteiskunnassa, joka näin muodostetaan, pirstoutuvat ydinperheet yksi toisensa jälkeen. Myös psykoterapiaan ja psykoanalyyttiseen tutkimukseen suuntautunut Tavistock Instituutti Lontoossa sai Rooman Klubilta tehtäväksi valmistaa suunnitelmia kuinka tähän nopeimmin päästäisiin. Tehtävään kytkettiin myös telepatiaa ja paranormaaleja ilmiöitä tutkiva Standford Research Institute, joka aikoinaan suoritti telepatiakokeita Uri Gellerin kanssa. Tämä hirvittävä tulevaisuudensuunnitelma sai työnimekseen "Aquarian Conspiracy", eli Vesimiehen Salaliitto.

10. Uusien kulttien ja uusien globaalien rock-artistien jatkuva tuottaminen on Kolmensadan komitean tärkeitä tavoitteita matkalla kohti uutta maailmanjärjestystä. Myös tässä työssä on Tavistock Instituutti ollut mukana sen alusta asti, jolloin se toi lavoille Beatlesin. Tähän totesi John Lennon "Meistä tule maailmankuuluja kun olemme myyneet itsemme Saatanalle."

11. Jotta eivät ihmiset voisi liiaksi suunnitella ja toteuttaa kohtaloaan, on yksilöiden ajatusmaailma jatkuvasti pidettävä kohdistettuna yhä uusiin kriiseihin ja katastrofeihin. Tämä johtaa ennen pitkää haluttomuuden ja välinpitämättömyyden lisääntymiseen. Tässä vain osa tri John Colemanin paljastuksista kirjassaan Conspirator's Hierarchy, The Committee of 300Thomas Jefferson

Useimmalle kirjan lukijalle on sen antama tieto aivan uundenlaista ja myös vaikeaa käsittää, koska lukija tuskin on edes kuullut Kolmensadan komitean olemassaolosta. Mutta tri Colemanin mukaan on kaikki valitettavasti totta ja sen todistavat yhä useammat maailman riippumattomista tutkijoista. Näistä asioista varoitti aikanaan myös Amerikan presidentti Thomas Jefferson. Vaikka hän oli korkea-arvoinen vapaamuurari, uskalsi hän käydä taisteluun vanhan maailman pankkiireja vastaan kun nämä yrittivät luoda ensimmäistä yksityisomisteista keskuspankkia USA:han. Hänen varoituksen sanansa pätevät vielä tänäkin päivänä kun hän sanoi;

"Yksittäisiä tyrannian tekoja voi selittää sillä hetkellä vallitsevalla ilmapiirillä, mutta ei jatkuvasti listääntyvää sortoa, joka on alkanut havaittavana ajankohtana ja jota ei voi pysäyttää. Vaikka ministereitä kuinka vaihdetaan, jatkuu sorto. Tämä osoittaa selvästi, että on olemassa joku, joka haluaa järjestelmällisesti ja tietoisesti orjuuttaa meidät kaikki."