http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 20, 2009

The Skulls & Bones - pääkallo sääriluut salaseuraTänään oli Helsingin-Sanomissa

juttu siitä, että Intiaanipäällikö Geronimon suku syyttää yalessa toimivaa salaseuraa Skulls & Bonesia heimonsa intiaanipäällikkö Geronimon haudanryöstöstä.

Tämän haudanryöstön suoritti itse Bushien isoisä Prescott Bush toukokuussa vuonna 1918 ja toimitti pääkallon ja sääriluut Yalen yliopistossa sijaitsevaan Luumiesten "pääkallopaikkaan" (The Tomb) heidän rituaalimenojaan varten.


Geronimo

Heille se merkitsee jonkinlaista lisäarvoa, mutta varsinkin apashi-intiaaneille oli tämä järkyttävä pyhäinhäväistys. Onhan Geronimo (kuvassa) Amerikan alistetulle alkuperäisväestölle tärkeä symboli peräänantamattomuudesta ja rohkeudesta.

Skull & Bones - Pääkallo ja sääriluut järjestön historiaWilliam H. Russell

Kaikista tiedossa olevista salaseuroista on vapaamuurarijärjestö pääkallo ja sääriluut (The Skulls & Bones) ehkä kammottavin. Sen toimintamenetelmiin kuuluvat sellaiset aseet kuten pelko ja kiristys. Yhdysvaltoihin sen toi kenraali William H. Russell (kuvassa) vuonna 1832 tutustuttuaan tähän salaiseen illuminati-järjestöön Saksassa. Sen virallinen lempinimi on edelleenkin "The Russell Trust".

Järjestöön otetaan vuosittain vain 15 uutta jäsentä Yalen yliopistosta. Kriteereinä jäsenyydelle ovat vaikutusvaltaisuus ja vauraus ja tämän huippusalaisen seuran päämääränä on saada sijoitettua jäseniään valta-asemiin sekä auttaa toisiaan. Pääkallo ja Sääriluiden järjestössä (The Skulls & Bones) on tänään lähes 700 vaikutusvaltaista jäsentä. Järjestön tunnus on pääkallo ja ristissä olevat sääriluut ja niiden alla mystinen luku 322. Järjestön motton on sama kuin Yalen yliopiston ja löytyy myös Yhdysvaltain yhden dollarin setelistä, eli "Novo Ordo Seclorum, "Uusi maailman järjestys (The New World Order)".


Adolf Hitler

Globaalisti pääkallo ja sääriluut-järjestö on osa "Kuoleman veljeskunnan" verkostoa, johon Saksassa lukeutuu myös pahamaineinen Thule-Seura, jonka jäljet puolestaan johtavat suoraan Adam Weishauptin Baijerin Illuminateihin. Adolf Hitler (kuvassa) liittyi Thule seuraan vuonna 1919, ja perehtyi sen oppeihin Dietrich Eckertin johdatuksella. Juuri Thule seura valitsi Hitlerin johtamaan heitä kohti uutta maailmanjärjestystä, josta on tullut kaikkien muidenkin vapaamuurarijärjestöjen päätavoite.

Eckertin opetuksessa Hitler kävi läpi seksuaalisen magian muotoja, joiden perversiot ovat liian vastenmielisiä kerrottavaksi. Trevor Ravenscroft kertoo kirjassaan "Spear of Destiny": "Osallistuminen kaikkein sadistisimpiin rituaaleihin antoi ilmiömäisiä maagisia voimia. Hirvittävät seksuaaliset perversiot olivat Hitlerin olemuksen ydin, hänen yliluonnollisten kykyjensä voimanlähde, sekä hänen jokaisen toimenpiteensä motivaatio joiden kautta hän niitti kauhistuttavaa satoaan." Eckertin viimeinen teko oli vihkiä Hitler "hirvittävään maagiseen rituaaliin, jonka seurauksena hän tuli seksuaalisesti impotentiksi. Hitlerin kyvyttömyydellä oli syvä psykologinen syy. Hän sai seksuaalista tyydytystä vain äärimmäisen sadismin ja masokismin kautta..." Historia kertoo meille sen järkyttävän lopun, mihin tämä kaikki johti.

Eckertin into kouluttaa Hitleriä johtui henkioppaaltaan saamasta ilmoituksesta, että tämä oli tuleva Antikristus. Siksi hän pyrki kaikin keinoin varustamaan Hitleriä tähän rooliin. Hitler uskoi itsekin että oli "syntynyt uudelleen superihmisen voimilla ja kyvyillä varustettuna, jota hän tarvitsi täyttääkseen tehtävän joka oli määrätty hänelle". Pääkallo ja sääriluut-järjestön rituaalit ovat Thule-seuralta perittyjä. Tärkein vaihe on itse vihkiminen, jossa uusi jäsen makaa alastomana ruumisarkussa silmät peitettynä ja nauha sidottuna sukuelimensä ympärille, huutaen masturboidessaan ilmoille syvimmät ja synkimmät seksuaaliset kokemuksensa, salaisuutensa ja fantasiansa sekä vannoen uskollisuutta Järjestykselle, joka vapauttaa hänet kaikista aikaisemmin annetuista uskollisuuden lupauksistaan mille tahansa kansakunnalle, kuninkaalle, hallitukselle tai perustuslaille. Myös myöhemmin annetut uskollisuudenvalat ovat tämän valossa pätemättömiä, mikä todistaa elinikäisestä valasta.


The Skulls & Bones seuran päämaja, Yalen Yliopiston alueella

Vihkitoimitus tapahtuu huoneessa jonka seinällä on mystinen luku 322 ja maalaus, jota ympäröivät vapaamuurareiden symbolit, Arkun ympärillä seisovat merkillisiin asuihin pukeutuneet ja naamioituneet miehet kynttilät käsissään mutisten outoja loitsuja. Toimituksen johtaja korottaa ääntään: "Tänä yönä hän kuolee itselleen ja maailmalle ja syntyy uudestaan Järjestykseen, niin kuin hän tästä lähtien tulee sitä nimittämään. Järjestys on maailma itsessään, jossa hän tulee saamaan uuden nimen ja neljätoista uutta veriveljeä, jotka myös saavat uuden nimen."

Uuden nimen saanut veli on nyt ritari ja häntä kehoitetaan aina muistamaan, että nuo olennot Järjestyksen ulkopuolella ovat barbaareja, vandaaleja ja pakanoita. Luu, johon on kirjoitettu ritariveljen uusi nimi, heitetään luukasaan. Hänestä on tullut Luumies, "Bonesmen".

Luumiesten vihkiseremonia muistuttaa monilta osin vapaamuurareiden ylimpien asteiden seremonioita, jotka eivät kuitenkaan ole yhtä groteskeja, mutta molempien seremonioiden sanotaan kuitenkin sitovan jäseniä toisiinsa yhtä voimakkaasti tunnetasolla.


George Bush

Toukokuisena yönä vuonna 1947 makasi arkussa itse George Bush vanhempi (kuvassa), liittyessään tähän hyvin salaiseen ja vaikutusvaltaiseen Pääkallo ja sääriluut järjestöön. Myös George Bushin isä Prescott S. Bush kuului luumiehiin vuodesta 1917 alkaen ja Texe Marrs sanoo kirjassaan "Dark Majesty" että on olemassa valtava määrä todistusaineistoa siitä, että Prescott Bush oli mukana rahoittamassa Hitlerin ja natsismin nousua Saksassa. Se tapahtui mm. "Brown Brothers & Harriman"-nimisen sijoitusfirman välityksellä, jonka osakkaana ja johtajana oli Prescott Bush itse. Luumiesten yhteyden natseihin osoittaa myös se, että heidän Pääkallo ja Sääriluu-tunnus oli natsien kuolemanleirin vartioilla uniformuissaan. Tri Anthony Sutton esittää näistä asioista täyden todistusaineiston kirjoissaan "How the Order Creats Revolution" ja "America's Secret Establishment."


George W. Bush

Vuonna 1968 oli USA:n edellisen presidentti George W. Bushin (kuvassa) vuoro liittyä luumiehiin. Bush-klaani on siis jo sukupolvien ajan ollut kytköksissä Kuoleman veljeskuntaan, Yalen Pääkallo ja sääriluiden järjestöön. Aivan kuten myös Hitler oli sidottuna Thule-seuraan, josta Luumiehet ammentavat oppejaan. Seurat ovat identtisiä ja harjoittavat "kaikkein synkintä mustan magian noituutta, jonka avulla he keskittyvät tietoisuutensa nostamiseen rituaaleissa, joilla pyritään avautumaan universuminen pahoille ja ei-inhimillisille älyille sekä kommunikoimaan niiden kanssa."

Jos huomioidaan, että Pääkallo ja sääriluut-järjestöön vihittävä jäsen vannoo sellaista uskollisuutta Järjestykselle, jota ylittää kaikki aikaisemmat uskollisuudenvalat ja tekee myös myöhemmin annetut uskollisuudenvalat tämän valossa perättömiksi, paljastuu mielenkiintoinen seikka; eli se vala, jonka George W. Bush ja hänen isänsä vannoivat tullessaan Yhdysvaltain presidenteiksi, oli yhtä tyhjän kanssa. Pääkallo ja sääriluut-järjestön vala pitää siis ihmisen tiukasti talutusnuorassa, mikä selittää syyn, miksi presidentit tuon tuostakin ovat tehneet todella ikäviä asioita. Myös George W. Bushin edeltäjä Bill Clinton, kuten myös vuoden 2005 presidentinvaalien toinen ehdokas John Kerry, ovat The Skulls & Bones salaseuran jäseniä. Samoin nykyinen Amerikan presidentti Obama on myös heitä, sekä Dick Cheney, Donald Rumsfeld ja Paul Wolfovitz.Yhdysvaltojen presidenteistä ovat miltei kaikki olleet luumiehiä tai illuminaatteja. John F. Kennedy oli yksi poikkeuksista ja hän sanoi Columbian Yliopistossa pitämässä puheessaan 12 lokakuuta 1963 aikomustestaan käyttää valtaansa informoidakseen Amerikkaa illuminaattien suunnitelmista tuhota kansalaisten vapaus. Kymmenen päivää puheensa jälkeen hänet murhattiin. Murhasuunnitelman teki illuminatin korkea-arvoiset miehet, koska he pelkäsivät että John F. Kennedy olisi saanut kansan heitä vastaan ja lopulta paljastettua koko illuminatin maailmanhistorian suurimman huijauksen ja salaliiton, mutta niin kuin kävikin niin CIA:n 3-4 tarkka-ampujaa hoiti homman Dallasissa 22. Marraskuuta 1963 ja massoja tietenkin hämättiin keksimällä syylliseksi lavastettu syntipukki "Lee Harvey Oswald", joka aivopestiin ensin CIA:n toimesta. Samaa taktiikkaa käytettiin myös Oklahoman virastotalon pommi-iskuissa, kun syylliseksi lavastettiin Timothy McVeigh, vaikka varsinaiset räjähteet Oklahoman virastotaloon asensi CIA:n erikoisosastot aivan kuten tehtiin World Trade Centerissä Syyskuussa 2001, Syyskuun 11 päivän tiistaita edeltävänä viikonloppuna.


John F. Kennedyn viimeinen puhe, jonka hän piti Columbian yliopistossa 12. Lokakuuta 1963Presidentti George W. Bush antaa usein salaisia signaaleja aateveljilleen nostaessaan käden tervehdykseen. Tuolloin hän usein koukistaa kaksi etusormeaan, jolloin käsi näyttää sarvipäiseltä paholaiselta. Kun hän liittää etusormen ja peukalon yhteen, muodostuu puolestaan pedon merkki, 666.Myös Bill Clinton raastaa näitä Luumiesten symboleja.