http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 12, 2009

Näin se propaganda toimii


Oikein esimerkkitapaus miten lehdistössä hyödynnetään propagandaa ja asennetaan ihmisten mieliin hellyyttäviä eläimiä hyväksikäyttäen kunnon ilmastopropagandaa. Saadaan miljardien ihmisten huomio pois maailman todellisista asioista kun parhaillaan maailmassa valmistellaan Maaliskuun lähi-idässä alkavaa III-maailmansotaa, niin harhautetaan kuitenkin massoja hellyyttävällä eläinpropagandalla. Ei siinä mitään, eläimet ovat rakastettavia ja erittäin hyväksyttäviä olentoja mutta heidän käyttäminen uutispropagandamielessä on hieman kyseenalaista toimintaa.

Koko uutistjuttu kokonaisuudessaan:

Se oli peloissaan ja sillä oli palovammoja, kun palomies Dave Tree löysi sen Australian paloissa tuhoutuneesta metsästä. Nyt Sam-nimen saaneesta koalasta on tullut selviämisen symboli australialaisille.

- Jotkut selviävät metsäpalosta. Täällä on koala. Miten voit kaveri? jutteli palomies Youtubeen laitetulla videolla eläimen löytymisestä.

- Tämä kaveri selvisi. Se näyttää olevan aika peloissaan, Dave Tree toteaa videolla.

Noin 150 kilometrin päästä Melbournesta lounaaseen löytynyt koala katseli vähän aikaa ihmeissään palomiestä, mutta uskaltautui sitten päästämään tämän lähelle. Lopulta hirmujanoinen eläin joi ahnaasti vettä palomiehen muovipullosta.

Koala osoittautui lopulta naaraaksi, ja se pääsi läheiseen eläimille tarkoitettuun suojaan. Hoitaja Jenny Shawn mukaan sillä on pahoja palovammoja käpälissä ja se on tuskissaan. Eläin kuitenkin toipuu hyvää vauhtia.
IS-Reuters

Jos katsoo vuosia taaksepäin niin mitä eläimiin liittyvää propagandaa on ollut mediassa käytössä kuten suloinen jääkarhunpentu Knut ilmastomyytin taemittarina etc...

Eläinrakkaus on kuitenkin merkki siitä että ihmiset ovat sentään luonteeltaankin rakastavaisia ja sielun tasoltaan tasapainossa itsensä sekä ulkopuolisen maailmansa kanssa, koska eläimethän tunnetusti ovat koko ajan omia itsejään. He eivät vedä mitään roolia ja näin ollen he pystyvä jatkuvasti ilmentämään ns. minä olen tietoisuuttaan eli olemaan itse rakkaus ja tästä syystä eläimistä on ihmisten helppo peilata heidän oma rakkauden kuvansa.