http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, helmikuuta 01, 2009

Lex Nokia ja uuden ajan asioitaIltasanomat raportoi 01.02.2009 että Nokia on uhkannut vetäytyä Suomesta jos eduskunnassa äänestetään "Lex Nokia" urkintalakia vastaan.

Todellisuudessa tämänkin uhkauksen takana ei ole mikään Nokia tai heidän ahneet osakkeenomistajansa vaan sen takana on illuminatin porukka Jenkeistä josta käsin EU:sta muovaillaan pikkuhiljaa poliisivaltiota mutta sitä ennen pitäisi saada Lissabonin lakiuudistus runnottua läpi jokaisessa EU:n jäsenvaltiossa ja Irlannissa ei ole vielä onnistunut.

Tässä koko uutinen kokonaisuudessaan:

"Kännykkäyhtiö Nokia uhkasi lähteä Suomesta, jos se ei saa oikeutta valvoa työntekijöidensä sähköpostiliikennettä, kirjoittaa Helsingin Sanomat.

Lex Nokiana tunnettu lakiesitys antaisi työnantajille mahdollisuuden penkoa työntekijöidensä sähköpostien tunnistetietoja. Lailla haluttaisiin estää liikesalaisuuksien vuotoa. Monet oikeusoppineet ovat arvostelleet esitystä voimakkaasti ja pitäneet sitä perustuslain vastaisena.

Lehti haastatteli kymmeniä Lex Nokian valmisteluun osallistuneita virkamiehiä, poliitikkoja ja työmarkkinavaikuttajia, joista yksikään ei halunnut esiintyä nimellään Nokian vaikutusvallan takia.

-Nokia painosti hyvin voimakkaasti, jotta lakiesitys hyväksyttäisiin yksimielisesti jo valmisteluvaiheessa, sanoo eräs haastateltu virkamies.

Jos Nokia lähtisi, se veisi Suomesta 1,3 miljardin verotuotot ja 16000 työpaikkaa.Eduskunta päättää muutosesityksestä parin viikon päästä. Läpimenoa pidetään lähes varmana."

STT


Nyt kun Suomen valtio on ottamassa jopa 30 miljardin lisälainaa IMF:ltä niin näistäkin rahoista pumpataan aivan kaikki ulkomaalaisille yksityisen maailmanpankin omistajille ja nämä rikolliset jakavat ne keskenään.

Toisin kuin Suomen hallituksen ministerit esittävät että näillä lainarahoilla tuettaisiin talouskriisissä olevia maita ja Suomen pankkeja on tämä väite täysin propagandaa kun totuus on että Suomen valtio ja sen sisäiset pankit ovat kauttaaltaan suurissa veloissa koko ajan. Itseasiassa jos Suomen valtion velka olisi maksettu kokonaan ja pankeilla ei olisi velkaa niin silloin ei olisi rahaa missään pankissa koska se varsinainen raha mitä pankit lainaavat ihmisille on itse pankin ottamaa lainaa Suomen valtionvarainpankilta ja Suomenvaltion varainpankki on taas sen rahan lainannut yksityisomisteiselta IMF:ltä. Eli näin sillä rahalla hallitaan maailmaa kun yksi pieni eliitti ja 13 pankkiirisukua omistaa 95 % tämän planeetan varoista ja resursseista, niin helppoa on pyörittää menestyksekästä salaliittoa.LEX NOKIA ja askel kohti kontrolliyhteiskuntaa

Ikävintä tässä LEX NOKIA:ssa nyt on todellakin se että sen pysäyttämiseksi ei auttaisi enää tässä vaiheessa mikään muu kuin totaalinen vallankumous.

Suomen valtio on nimittäin EU:n jäsenvaltiona velvoitettu tanssimaan täysin salaisen maailmanhallituksen pillin mukaan ja jos joku valtio pistää hanttiin niin samantien katkaistaan monikansallisten yritysten vientiteollisuus ja IMF:n valtion lainat... Suomestakin tulisi tod. köyhempi kuin Neuvostoliitosta jollei sen valtio olisi IMF:n kanssa jatkuvasti lainanottopuuhissa.

Riistokapitalismi sen kuin lisääntyy ja työttömyys nousee eikä tämä paranna tilannetta ja se johtaa ennenpitkää todella suuriin mellakoihin täälläkin viimeistään 2011 vuoteen mennessä kun tämän maan työttömyysluvut nousevat yli 800 000 kpl

Se meininki oli jo vuonna 1993 räjähtää käsistä kun eduskuntatalon rappuset täyttivät useat tuhannet ärsyneet työttömät/köyhät kun silloinen lama oli tehnyt Suomeen jo 400 000 kpl työttömiä ja media jatkaa vanhalla tutulla propagandallaan siitä että jokainen työtön on itse valinnut kohtalonsa ja ovat yhteiskunnan hyödyttämimpiä loisia jotka eivät viitsi mennä töihin.


Seuraavina vuosina ja Euroopassa on tarkoitus alkaa lavastamaan Islamien tekemiä terrori-iskuja jotta pelkoa saataisiin lisättyä eteenkin EU:n suurimmissa jäsenvaltioissa.

CIA:lla ja Mossadilla on ollut kova urakka kun samaan aikaan he ovat Intiassa ja Pakistanissa yrittäneet saada näitä maita sotaan keskenään kun ydinaseet löytyy ja edellinen pääministeri Benazir Bhutto piti sen vuoksi tappaa koska ei suostunut näiden maailman eliitin roistojen vaatimuksiin lietsoa vihaa Intiaa kohtaan.

Energiat kuitenkin nyt näyttävät siltä että Maaliskuussa lähi-idän suunnalla alkaa helvetillinen pauke ja sitä tässä pelkään että voi olla nyt kyse jo ydinräjähteistä ja kolmannesta maailmansodasta ja Israelhan siinä ensimmäisenä pyyhitään pois maailmankartalta ja se onkin illuminatin suunnitelmana koska koko luciferinen varjon voimien suunnitelma oli alusta lähtien perustaa juuri Israel sen vuoksi että sieltä saisi sitten alkunsa se viimeinen suuri sota joka tulisi sitten lopulta johtamaan heidän toivomaansa uuteen maailmanjärjestykseen.

Eliitin suunnitelmat
Yksi juttu mitä monet eivät ymmärrä on se että kuinka tämä näiden roistojen suunnitelma voisi toteutua loppuun saakka. Eli että USA:n ja Euroopan sisälle tulisi valtion sisäinen poliisivaltio ja armeija sekä muut siviilienturvajoukot ottaisivat komennon USA:ssa, EU:ssa ja Afrikan Unionissa sekä Aasian Unionissa ja johdossa oleva uuden maailmanjärjestyksen elitti asuisi Denverissä sijaitsevassa tukikohdassaan suunnattoman suuren sotilasvartioinnin keskellä.

Niin on selvää että aika harva siviili jäisi tällaista natsivaltio pelleilyä seuraamaan pitkään sivusta koska se tasan tarkkaan saisi aikaan sisällissotia pitkin maailmaa ja saisi suuren vallankumousaallon liikkeelle ja tästä syystä seuraavan 4-5 vuoden aikana ollaankin ennustettu että tämä vallankumousaalto lähtisi liikkeelle ruohonjuuritasolta ja saisi aikaan suuren muutoksen yli 30:ssä maassa lähes samanaikaisesti. Ja mitä tiedetään yksilöiden voimasta suhteutettuna massoihin niin se on niin suunnaton voima että siinä ei yksikään maailmaa hallitseva kolmensadan miehen kerho mahda yhtään mitään koska sen vastarintaliikkeen energia on jo pelkästään niin suunnaton.

Tämän vuoksi uusi maailmanjärjestys ei tule koskaan toteutumaan lopullisesti ja se tulee johtamaan koko luciferisten voimien tappioon. Eli joutuvat myös henkimaailman puolella nuolemaan haavojaan kaikki ne sielut ja henkiolennot jotka sieltä käsin organisoivat tätä pimeyden salaliiton peliä.

Ja tiedän sen että tulee vielä sellainen hetki että nämä elittiroistot joutuvat kohtaamaan vieraita avaruudesta siis näitä ihmisiä kohtaan ystävämielistä Annunnaki rotua ja myös muita galaktisen liiton rotuja ja itse galaktinen liitto on jo useat kerrat antanut tälle eliitille varoituksen siitä jos he aikovat toteuttaa uuden maailmanjärjestyksen että se heidän touhunsa vihelletään vielä poikki. Mutta illuminatinati eliittihän ei heitä ole kuunnellut vaan jatkaa edelleen luciferista suunnitelmaansa, uutta maailmanjärjestystä.

Syy vielä miksi Anunnaki humanoidi rotu tulee tänne ensimmäisenä 2012 jälkeen johtuu yksin omaan siitä että he ottivat aikanaan Natsi-Saksaan yhteyttä ja tekivät heidän kanssaan yhteistyötä luovuttaen myös heille käyttöönsä aluksiaan sekä muuta nanoteknologiaansa. Mutta nämä tiedettiin myös USA:n hallituksen puolella mutta niistä ei uskallettu puhua.

Samaan aikaan kuitenkin Jenkit olivat jo harmaiden rodun kanssa olleet tiiviisti yhteistyössä ja tämä harmaa rotu oli kotoisin mm. Orionilta ja Marsista. Ja syy miksi harmaa rotu oli USA:n armeijan kanssa yhteistyössä liittyi harmaiden rodun henkiseen johtajaan joka on henkiolento Lucifer ja hänen suunnitelmansa on sama mihin myös illuminatit pyrkivät eli uusi maailmanjärjestys.

Mutta n. vuonna 1990 tienoilla galaktisen liiton porukka Andromedan neuvoston (council of 12) tuli väliin ja teki lopun tälle harmaiden humanoidirodun ja illuminati eliitin väliselle toimille jonka jälkeen harmaa rotu erosi tästä NWO projektista kokonaan mutta kuitenkin henkimaailman puolella varjon joukot jatkavat toimintaansa edelleen työskennellen uuden maailmanjärjestyksen puolesta.


2011 jälkeinen henkinen planetaarinen muutos


Jos vuosilukuja lähdetään ennustamaan niin se suuri muutos posisiitivempaan suuntaan lähtee joskus 2011 tienoilla mutta sitä ennen tällä planeetalla on kerinnyt tapahtua paljon suuria muutoksia niin globaalisti kuin ruohonjuuritasolla.

Ennenkaikkea se muutos lähtee jokaisen ihmisen sisältä ja suurin on se henkisin puoli ja varsinkin näinä aikoina kun työssäkäyviltä ihmisiltä vedetään matto jalkojen alta pois näiden monikansallisten yhtiöiden ahneiden osakkeenomisajien toimesta niin nämäkin ihmiset joutuvat käymään kovan henkisen kasvun prosessin ja toisille se on vaikeampaa kun taas joku toinen käy läpi tämän prosessin nopeammin.

Ja kaiken ydin on että jokainen kokee yksilötietoisuudessa sen henkisen kasvun prosessin alusta loppuun ja lopulta tiedostaa omat heikkoudet sekä vahvuudet ja lopulta tajuaa olevansa ihminen jolla on sisällään tämä loputon voima jolla voidaan tehdä aivan mitä vaan. Koska tämän rikollisen maailmaa johtavan eliitin suurin salaisuus minkä he ovat onnistuneet piilottamaan ihmisten tietoisuudesta on juuri tämä meidän jokaisen sisällä piilevä voima ja sen voiman tehokkuus on tämä asia mitä ollaan salattu jo useat tuhannet vuodet.

Tämän voiman julkisen tehon näette vaikka tässä tekstissä... Kun ne jotkut teistä jotka vielä pelkää käydä tämän henkisen kasvun prosessin läpi ette vielä ole valmiita vastaanottamaan sitä universaalista energiaa ja voimaa mikä meistä kaikista virtaa läpi jos vain olemme valmiita sitä vastaanottamaan.Helpoimmin tähän voimaan pääsee käsiksi meditoimalla tai joogamalla ja se on myös planeetan kokonaiselle energialle erittäin hyödyllistä koska se puhdistaa tämän planeetan suunnattoman suurta negatiivisen ajatusenergian kenttää.

Mediaatio tai jooga kuitenkin toimii ryhmässä paljon tehokkaammin koska siinä ryhmän yhteinen energia kompensoituu yhteen ja vaikuttaa siitä maan ympäröivään energiakenttään.