http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, helmikuuta 08, 2009

Operaatio mikrosiruAmerikkalainen yritys Applied Digital Solutions, jonka tytöryhtiö valmistaa VeriChip nimistä mikrosirua, haaveilee maailmasta jossa kaikki ihmiset on varustettu mikrosiruilla. Toistaiseksi on tämä haave kuitenkin toteutunut varsin nihkeästi, sillä ihmisten epäluulo järjestelmää kohtaan on suuri.

Illuminatin suunnitelmana on saada koko maailman ihmiset valjastettua tällä mikrosirulla ja nyt on jo rakennettu yksi supertietokone Brysselissä, joka sijaitsee Krypta-nimisessä maanalaisessa tietokeskuksessa Jeesuksen Pyhä Veri-kirkon alla. Kone on saanut lempinimen "The Beast", eli Peto, ja se on rakennettu maapallon kaikkien kansalaisten salaista valvomista varten 18-osaisen koodiluvun avulla. Kolmen kerroksen korkuinen Peto on kytketty 270 suurimpaan pankkiin Euroopassa ja 365 suureen maailmantietokoneeseen, joista 65 supertietokonetta sijaitsee USA:ssa. Tietokonehirviön kapasiteetti on riittävä tallentamaan jokaisen ihmisen henkilökohtaisemmatkin tiedot ja sillä on aivan tietynälainen tarkoitus. Tästä ei kerro yksikään tiedotusväline ja jos tietoa jostain vuotaisikin, perustellaan koneen tarpeellisuutta rikollisuutta vastaan käytävän taistelun helpottamisella.Henkilöllisyyden todentamiseen ei riitä enää pelkkä sormenjälki tai silmän tunniste, vaan tunnisteen on perustuttava integroidusti valmistettuun mikroprosessoriin, jonka muisti sisältää kaikki henkilötiedot, terveyskortin tiedot ja paljon muuta. Prosessori on suljettu muutaman millin kokoiseen lasikoteloon (Kuva) joka istutetaan ihon sisälle niin, ettei se tunnu eikä näy. Eri puolella maailmaa on tämä jo käytäntöä ja Amerikassa on ainakin alkuun maksettu rahapalkkio jokaiselle joka antaa sijoittaa itseensä tällaisen tunnisteen. Raha ei kuitenkaan ole ainoa houkutin, sillä perustelut mikrosirun eduista on rakennetty juuri edellä mainittujen pienten askelten taktiikkaa noudattaen korostaen turvallisuutta ja varmuutta.Tänään kantaa jo yhä useampi vapaaehtoisestikin mukanaan ulkopuolista paikannuslaitetta, nimittäin kännykää, joka kertoo joka hetki missä se milloinkin sijaitsee. Eikä ole poissuljettua, etteivät myös nämä tiedot ennen pitkää päätyisi mainittyihin satelliittikeskuksiin, mikä kenties saattaa olla jo todellisuuttakin. Terroristijahdin varjolla, tietenkin.Ihmisten vapaaehtoiseen varustamiseen mikrosiruviivakoodilla on keksitty jos minkälaisia kikkoja. Espanjalainen Baja Beach (Kuvassa) Yöklubi tarjoaa VIP-asiakkailleen ilmaisen mikrosirun ja myös muille vakio-asiakkailleen sellaisen 125 euron hintaan. Menetelmästä on yökerholaisten piirissä tullut erittäin suosittu, sillä tämän jälkeen ei heidän tarvitse sisään tullessa käydä läpi turvatarkastuksia tai käyttää rahaa asioidessaan klubissa, kun ostokset maksautuvat reaaliajassa heidän tileiltään. Kaikki muutkin tapahtumat kirjautuvat langattomasti klubin tiedostoihin. Meksikossa on puolestaan 160 valtion virkamiehistä varustettu mikrosirulla. Valtionsyyttäjä Rafael Macedo de la Concha sanoo, että tarkoituksena on estää asiattomien pääsy arkaluontoisiin tiloihin tai tietokoneiden salaisiin tiedostoihin. Tämän lisäksi voidaan virkamies jäljittää mahdollisissa sieppausyrityksissä.

Mikrosiruihin liittyy myös erityisen huolestuttava seikka, josta mitkään tiedotusvälineet eivät ole kertoneet, nimittäin, että moinen implantti voi tuhota ihmisen elämän täysin. Siihen kun voi kohdistaa määrätynlaisilla jaksoluvuilla olevia radiosignaaleja, joilla voidaan manipuloida sirun koehenkilöä monin tavoin. Salainen valvoja voi esimerkiksi muuttaa henkilön tunne-elämän. Hänet voidaan tehdä vihaiseksi tai välinpitämättömäksi ja myös seksuaalisuuteen voidaan vaikuttaa pelkillä signaaleilla. Tätä salaista nanoteknologiaa ovat käyttäneet erityisesti NATO-maat aina 1980-luvulta lähtien ilman että tavalliset ihmiset tai edes akateemikot olisivat olleet siitä tietoisia. Spekula, 36 vuosikerta. Tohtori John Colemanin monet väitteet ja teesit eliitin tavoitteista luoda täydellisesti valvottu yhteiskunta antavat ymmärtää, että ellei ihmisen merkitseminen mikrosiruilla voi tapahtua vapaaehtoista tietä ja riittävän nopeasti, on sen käyttöönottoa nopeutettava muulla tavalla. Ja se tapa on juuri käteisen rahan hävittäminen, mihin ennen pitkää päädytään, mikäli pankkieliitin tavoite toteutuu romuttaa ensin dollari ja sen jälkeen euro sekä muiden maiden valuutat.