http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 04, 2009

New Hampshire haluaa itsenäistyä USA:n liittovaltiostaHal Turnerin palstalla oli juttu että New Hampshiren osavaltio haluaa itsenäistyä USA:n liittovaltiosta, ei erota, mutta haluaa muistuttaa liittovaltiolle, etta osavaltiot ovat ITSENÄISIA toimijoita. Osavaltio ensin. Liittovaltio sitten.

Niille jotka eivät tunne New hampshirea, se on pienehkö osavaltio Massachusettsin (Bostonin) yläpuolella. Se on tunnettu libertaariudestaan ja niiden state motto on Live Free or Die.

Osavaltion lainsäädäntoelin on tehnyt lakiehdotuksen, jonka mukaan USAn valtion tietyt toimenpiteet ja lait eivät enää pätisi osavaltiossa. Ja että liittovaltion tiettyjä toimia tultaisiin pitämään liittovaltion ja osavaltion välisen rauhan rikkomisena joka puolestaan johtaisi perustuslain mitätöimiseen.


Eli New Hampshire haluaa siis varoittaa liittovaltiota etta osavaltiolla on oikeus riisua liittovaltio niista oikeuksista mitä liittovaltio KUVITTELEE sillä olevan osavaltiota kohtaan.

Lainsäätäjän dokumentti muistuttaa että liittovaltiolla ei ole oikeutta mihinkään perustuslain vastaiseen toimintaan ja siksi mitkään perustuslain vastaiset lait eivät enää ole voimassa osavaltiossa. Tähän kuuluisivat FEDERAL RESERVE, VALTION SAATAMAT ASEENKANTOLAIT. HUUMELAIT. Ja about satamiljoonaa muuta lakia joilla liittovaltio rajoittaa kansalaistensa elämää.

Osavaltio on myos tulossa olevaa hate crimea vastaan. Itse asiassa sekin on perustuslain vastainen, koska siinä rajoitetaan sananvapautta.

Lakiesitys toteaa myos että jos fedit aikovat taistella New Hampshirea vastaan, osavaltio poistaa liittovaltiolta sen KAIKKI oikeudet.No, tämä on vasta esitys. Jännä nähdä meneekö läpi. Ja jos menee, niin miten USA reagoi. Ja mitä sitten. Uusi sisallissota? Jotakin senkaltaistahan Gerald Celentekin ennusti vuodelle 2012, eli että USA pirstoutuu eri alueisiin...


Se on kuitenkin selvää että maailmaa hallitseva rikollinen eliitti ei anna yhdenkään osavaltion erota USA:sta ja jos joku yrittää erota niin sinne lähetetään USA:n erikoisjoukot sekä armeija ja verenvuodatukselta ei vältytä.

Lähteet: Tämä teksti on lainattu Kauppalehden foorumilta jossa tämä juttu oli alunperin erään Jenkeissä asuvan Suomalaisen kirjoittamana. Kyseinen tyyppi on aika perillä näissä jutuissa.