http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 13, 2009

WTC:n uhrin leski kuoli lentoturmassaYhdysvalloissa 49 ihmistä on kuollut matkustajakoneen pudottua ja törmättyä asuintaloon. Kone putosi aivan paikallisen paloaseman viereen, mutta palomiesten ponnisteluista huolimatta ketään ei saatu ulos palavasta hylystä.

Surmansa saivat kaikki turmakoneessa olleet 44 matkustajaa ja 4 miehistön jäsentä sekä yksi ihminen koneen ulkopuolella.

Yksi koneessa olleista oli New Yorkin terrori-iskuissa syyskuussa 2001 surmansa saaneen miehen leski, joka oli toiminut aktiivisesti WTC-iskun uhrien omaisten yhdistyksessä.

Continental Airlines -yhtiön kone oli onnettomuuden sattuessa matkalla New Jerseyn osavaltiossa sijaitsevasta Newarkista Buffaloon New Yorkin osavaltioon.

Bombardier Dash 8 Q400 -merkkinen kone putosi noin viisi minuuttia ennen kuin sen oli määrä laskeutua Buffalon lentokentälle.

Onnettomuuskone on samaa tyyppiä, josta lentoyhtiö SAS luopui lukuisten vaikeuksien ja vaaratilanteiden jälkeen.

Onnettomuushetkellä vallitsi huono sää.


STT

Kaikki voi päätellä omat johtopäätöksensä siitä oliko turma sattumaa vai CIA:n suorittama likvidointi koska mm. Panaman presidentti Omar Torrijos murhattiin lavastetulla lento-onnettomuudella CIA:n toimesta vuonna 1981, koska ei suostunut IMF:n kiristyksiin ja ottaa Panaman valtion kautta helvetin suurta lainaa ja päästää sinne ahneet monikansalliset yritykset pumppaamaan sen maan paikallisen teollisuuden kuiviin.

Ja lavastettu lento-onnettomuus on aina paljon näkymättömämpi salamurha kuin että tulee CIA:n mustapukuiset miehet ja ampuu kuulan kalloon ja lavastaa sen itsemurhaksi. Jos tässä on kyseessä lavastettu lento-onnettomuus niin nuo loput 47 matkustajaa tapettiin siinä samalla ja sivussa kuolleet viattomat siviilit eivät merkkaa rosvo eliitille mitään, sillä nämä roistot ovat valmiita pyyhkimään Israelin pois maailmankartalta ja pudottamaan sinne atomipommin Maaliskuussa.