http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 29, 2009

Salainen asiakirja No 1Kirja mitä suosittelen jokaiselle luettavaksi on Sven-Olof Jakobssonin "Salainen asiakirja No 1".

Siinä kerrotaan 176 s. tietoa yhteyskuntaamme liittyvistä asioista joista ei puhuta.

"Maailman salaisista valtarakenteista ja niiden vaikutuksista historiamme tapahtumiin eivät tiedotusvälineet tai tietosanakirjat kerro. Ne eivät myöskään kerro rahavallan tavoitteesta luoda uusi maailmanjärjestelmä ohjaamalla rahakontrolli yksityisiin käsiin. Silloin kyetään hallitsemaan poliittisia järjestelmiä jokaisessa maassa ja taloutta maailmassa kokonaisuudessaan. Tämän vuoksi olisi meidän vihdoinkin opittava ymmärtämään mitä raha todellisuudessa on.

Kun hallitus tulee riippuvaiseksi yksityisistä pankeista, silloin pankit kontrolloivat asioita, eivät kansan valitsemat johtajat. Suurpääoma ei koskaan ole tuntenut isänmaallisuutta."


Kirjan voi tilata suoraan tekijän sivuilta (hinta: 25 EUR)

Terveyden Vaarat (osa 2)Osa 2 sitten käsittelee terveyden vaaroja.

Tietoa lääkinnästä ja terveydestä joista vaietaan

* Parantaako luonto myös SYÖVÄN, kuten monet muut sairaudet?
* Aiheuttavatko KEVYTTUOTTEET paino- ja terveysongelmia?
* Ovatko ROKOTUSOHJELMAT tarpeellisia, tai edes turvallisia?
* Onko LÄÄKETIEDE menossa väärään suuntaan?

Lääkitsevien aineiden esiintyminen määrätyissä kasveissa osoittaa, kuinka täydellisen viisaasti kaikki elollinen on järjestäytynyt luonnossamme. Se vahvistaa myös käsitystä, että luonto tarjoaa parannuksen kaikkiin sairauksiimme. Myös syöpään. Tieteen tehtävä on ainoastaan löytää se, eikä pyrkiä keinotekoisesti keksimään kemiallisia, ihmisen keholle vieraita korvikkeita.

Näin kuitenkin tapahtui toisen maailmansodan aikaan, joka muodosti suuren käännekohdan lääkinnän alalla. Aikaisemmin olivat lääkevalmistajat olleet enimmäkseen pikkufirmoja, pääosin yrttituotteiden valmistajia. Uudenlaisen tieteen esiinmarssi tuli kuitenkin muuttamaan lääkinnän muodot ikuisesti. Se kesytti tieteen vallan ja arvostuksen, siirsi lääkinnän uuteen moderniin aikakauteen ja teki "parantavien käsien" toimintatavat vanhanaikaisiksi. Lääkintä saattoi näin kehittää teknokratian jossa asiantuntijat olivat aseistautuneet kemialla ja laitteilla.

Jos terveys- ja sairaushuollon todellinen tarkoitus olisi ihmisen terveyden puolustaminen, pyrkisi se päättäväisesti järjestämään vuoropuhelun koululääketieteen ja luonnonlääketieteen välille, sillä terveyden kannalta ei voi olla edullista, että hallitsevaan asemaan päässyt järjestelmä torjuu kaikki vaihtoehtoiset hoitomuodot, niiden toimivuutta tutkimatta.

Kirjan voi tilata suoraan tekijän sivuilta (hinta: 27 EUR)

Viimeinen Tippa (osa 3)Osa 3 sitten "Viimeinen Tippa" käsittelee sitten miksi Reaalitalouden käyttövoima ei ole raha, vaan energia. Yhä useammat merkit viittaavat siihen, että öljyntuotanto on kääntymässä laskuun, ellei ole jo kääntynytkin, samalla kun kysyntä kasvaa. Tämä on saanut maailman talousasiantuntijat paniikkiin, sillä he näkevät siinä maailmantalouden joutumisen peruuttamattomaan syöksykierteeseen.

Nyt kun tämä mainio ja monikäyttöinen käyttövoima on häviämässä, seisovat energiahuollosta vastuussa olevat tahot neuvottomina kädet levällään. Aivan kuin tilanne olisi ilmestynyt tyhjästä ihmiskunnan pahimmaksi ongelmaksi. Lähes 90 % maailman kuluttamasta energiasta tuotetaan öljypohjaisilla polttoaineilla, eikä niille ole olemassa minkäänlaisia korvaavia vaihtoehtoja. Ydinvoimalla eivät lentokoneet lennä eivätkä autot kulje. Etanolista ja biodieselistä puhuminen vain pahentaa tilannetta, sillä niiden vaihtotase on negatiivinen, joten niin kauan kuin meillä on halpaa tavallista öljyä tuotannon, liikenteen ja kuljetusjärjestelmän ylläpitämiseen, voimme elää illuusiossa että niissä olisi jokin tulevaisuus! Edessämme oleva öljykriisi tulee ravistamaan koko läntistä maailmaa ja sen talouksia ja pakottamaan meidät uuteen elintapaan. Pahimmassa tapauksessa odottaa meitä maailmanlaajuinen nälänhätä!


Kirjan voi tilata suoraan tekijän sivuilta (hinta: 25 EUR)