http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, heinäkuuta 21, 2014

Venäjän sotilasjohto julkisti tiedot ukrainalaisesta hävittäjästä, joka ampui alas Malesialaisen matkustajakoneen


Venäjän sotilasjohto on tänään julkistanut tietoja ukrainalaisesta hävittäjästä, joka ampui alas Malesialaisen matkustajakoneen. Teko osoittaa, että Washington on siirtynyt false-flag terrori-iskuihin, joilla se yrittää syrjäyttää Vladimir Putinin vallasta Venäjällä.Politologi Sergei Markov epäilee, että Kiovan juntta järjestää seuraavaksi lavastetun terrori-iskun Euroopassa ja syyttää siitä Venäjää.


Siitä on sitten ohjelmassa hyökkäys Krimille ja entisen rahanpesusta ja kavalluksesta tuomitun venäjänjuutalaisen liikemiehen Mihail Hodorkovskin nostaminen venäjän presidentiksi.

Markovin mukaan Poroshenko sopi koneen pudottamisesta CIA-kontaktiensa kautta Washingtonissa. Aikomuksena olisi ollut pudottaa Venäjän alueelle, joka olisi taas tehnyt Venäjän syyttämisestä paljon helpommaksi. 

Samalla Yhdysvallat toimittaa jatkuvasti Kiovan juntalle lisää aseita Donbassin siviilien tuhoamiseki ja värvää kouluttajia Puolasta.

Malesialaiskone ammuttiin siis alas Kiovan juntan tietoisen operaation tuloksena ja uutena todisteena tästä on video juntan sisäministerin Avakovin toimesta, jossa muka siirretään BUK-ilmatorjuntalaitteita Krasnodonissa. Novorossijan tasavallan television toimittajat ovat kuitenkin selvittäneet, että videota ei ole kuvattu antifasistien hallitsemassa Krasnodonissa, vaan Krasnoarmeiskin kaupungissa, joka on juntan hallussa. Video esittää siis juntan hallussa olevia ilmatorjunta-aseita.

Lähteet: http://yle.fi/uutiset/venaja_ukrainan_havittaja_lensi_matkustajakoneen_lahella_ennen_turmaa/7367963

http://kohudosentti.blogspot.fi/2014/07/donetskin-kansantasavallan-tiedote-no-5.html