http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, heinäkuuta 19, 2014

Separatistijohtaja: Matkustajat kuolleita jo ennen nousuaItä-Ukrainan separatistijohtaja Igor Girkin kertoi Russkaya Vesna-kanavalle, että turmakoneen ruumiit olivat jo mätänemispisteessä ennen koneen pudottua. Tämä siis tarkoittaisi sitä, että matkustajat olivat jo kuolleita koneen noustessa ilmaan.

298 ihmistä kuoli, kun Malesialaiselle Malaysian airlines lentoyhtiölle kuuluva suihkukone ammuttiin alas Itä-Ukrainassa.

 

Jos kerta koneen putoamispaikalta löytyneet matkustajien ruumiit olivat jo valmiiksi mädäntyneitä, niin tämähän viittaisi sitten siihen, että ne olivat jo olleet kuolleita useita viikkoja. 

Tämähän automaattisesti asettaa koko Amsterdamista lähteneen lennon hyvin suuren kysymysmerkin alle, että oliko sieltä ollenkaan ketään AIDS-tutkijoita edes lähdössä minnekään konferenssiin juuri tällä Malaysian airlinesin MH17 lennolla?

Tiedä vaikka nuo tuolta putoamispaikalta löydetyt ruumiit kuuluisivat maaliskuussa kadonneen Malesialaiskoneen matkustajille ?

Aiemmin jo Finnairin lentoyhtiö jäi kiinni emävaleesta, kun se väitti heidän lentoyhtiönsä koneen lentäneen turmapaikan yläpuolella. Nyt Ruotsalainen SAS on ilmoittanut samanlaisen väitteen julkisuuteen.

Mitenkä Ruotsalainen SAS kaupallisen lentoyhtiön kone on voinut lentää Itä-Ukrainan suljetussa ilmatilassa, joka oli suljettu kaupallisilta lennoilta vain kolme päivää aiemmin ? 

Ruumiita on kaivettu ja etsitty 18 neliökilometrin alueelta. Mutta koko etsintäryhmän käyttämä alue on 25 neliökilometrin laajuinen.


Lähteet: http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014071918503568_uk.shtml

http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014071918503717_uk.shtml