http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, heinäkuuta 13, 2014

Japanin rannikolla Fukushiman lähistöllä jälleen voimakas maanjäristys.



Japanin rannikolla itärannikolla Fukushiman läheisyydessä sattui 6.8 magnitudin maanjäristys. Järistys havaittiin Honshu-nimisellä saarella n. 165 km Iwakin kaupungista itään päin. Tsunami varoitus annettiin Japanin koillisrannikolle, kertoi Japanin yleisradioyhtiö NHK.

Fukushiman itärannikon alueille on viime-vuosina ilmaantunut lukuisia maanjäristyksiä, joista suurin osa on ollut voimakkuudeltaan lähemmäs 7 magnitudia. 

Jos nyt otetaankin sellainen tutkintalinja näihin mystisiin Japanin itärannikon järistyksiin, että niiden takana olisikin ollut Yhdysvaltain sekä Nato-maiden skalaariase H.A.A.R.P. 


Niin sen käyttämisestä Japania vastaan taloussodassa ei ole valtamediassa mitään puhetta. Mutta eräs entinen Forbes-lehden toimittaja Benjamin Fulford on asunut jo yli 20 vuotta Japanissa ja on omien sanojensa mukaan tietoinen valtaeliitin kulissien takana käytävästä taloussodasta.

Uusin kirjoitus häneltä ilmestyi verkkoon 8. Heinäkuuta 2014 ja siinä hän kertoo, että Japanin valtiolta ollaan nyt vaatimassa kultaa BRICS-maiden kautta.


BRICS-maiden johtoryhmä kokoontuu 14-16.07.2014 juonimaan lisää seuraavia liikkeitään. Fulfordin mukaan BRICS:n toimintaa johdetaan IMF:stä ja Maailmanpankista käsin.

Fulfordin mukaan nämä tuhoisat tsunamit, joista Japanille on ollut haittaa. Ovat olleet valtaeliitin kosto Japanille siitä, että Japnin armeija ei ole suostunut sotilaalliseen yhteistyöhön Yhdysvaltain armeijan kanssa.


Lähteet: http://rt.com/news/172176-japan-strong-earthquake-fukushima/ 

http://src-fla.us/index.php/toolkit/78-news-articles/110-ben-fulford

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1405056368046