http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, heinäkuuta 18, 2014

Itä-Ukrainassa toteutettiin false-flag lentonäytös


Eilen Itä-Ukrainassa ammuttiin alas Malaysian Airlinesille kuuluva suihkukone (Boeing 777). Matkustajia ilmoitettiin olleen kyseisellä lennolla MH17 kaikkiaan 280, joista 15 miehistön jäseniä. Raporttien mukaan kaikki kuolivat koneen maahansyöksyssä.


Tapauksesta nyt erityisesti kuuman ja kyseenalaisen tekee kuitenkin se, että Sionistiomisteinen Reuters sekä Interfax tunkevat tuuttiin välittömästi väitteitä, että kone ammutiin alas ilmatorjuntaohjuksella. Kun taas Sky News jo kertoo, että Venäjän armeijan SU-25 hävittäjä ampui alas kyseisen Malesialaisen matkustajakoneen.

Mistä ihmeestä nämä Sionistiset mediatalot onnistuvat saamaan onnettomuustutkintamateriaalin pöytäänsä ennen onnettomuustutkimusta ? 

Ilmaan nousee välittömästi lukuisia kysymysmerkkejä, joista heti ensimmäinen kohdistuu tähän Malesialaiseen lentoyhtiöön nimeltä Malaysian Airlines.Ei ole kulunut kuin kuukausia, kun saman lentoyhtiön suihkukone katosi kesken lennon ja kyydissä olleet Teksasilaisen mikrosirujen valmistaja (Freescale Semiconductor) henkilökuntaa meni mukana useita kymmeniä.

Kyseinen Teksasin, Austinissa sijaitseva mikrosiruyhtiö kun toi juuri markkinoille huippusalaisen patentin, jolla erityisesti sotateollisuus (mm. USA:n armeija) halusi ilmeisesti varmistaa omistus asemansa tämän kyseisen mikrosirukeksinnön suhteen ja perinteisesti se tapahtuu aina niin, että patentinhaltijat vain yksi toisensa jälkeen, joko vain jäävät persaukisiksi kuten Tesla aikoinaan. Tai sitten katoavat tällaisella mysteerilennolla. Jolloin lopulta sitten patenttioikeudet jäävät enää jollekin pankkiirille, kuten tässä tapauksessa Jacob Rothschild oli kyseisen mikrosirupatentin suurin rahoittaja sekä omistaja.

Joten tässä voisi melkein heittää villin veikkauksen, että jos kerta vielä tämänkin lentoturma koski samaa Malesialaista lentoyhtiötä. Niin pakkohan tähän on olla joku suurempi motiivi takana. Mutta siitä ei ns. virallisessa mediassa kerrota sanaakaan. Koska muuten totuus pääsisi julki.Malesian pääministeri Najib Razak ilmoitti 24.3.2014 että tämä Malesian mysteerilento katosi tutkasta Intian valtameren yllä ja päätyi pudonneena mereen.

Mikään suihkukone ei tuosta vaan itsestään putoa, niin ettei miehistö saa hälytettyä apua radioteitse. Jos näin todellakin tapahtui, niin tällöin kyseinen suihkukone on tarkoituksellisesti pudotettu alas. Joko räjäyttämällä tai sitten etäohjaamalla.

Nyt tämä Malesian lentoyhtiölle kuuluvan suihkukone päätettiin tiputtaa Itä-Ukrainan yläpuolella, koska kyseessä on poliittinen motiivi. Sekä III-maailmansodan eskalaatioiden esivaihe, jolla Venäjä pyritään ärsyttämään mukaan suursotaan.Itä-Ukrainan kapinallisilla ei ole mitään järjellistä motiivia lähteä ampumaan alas matkustajakoneita, kuin myös Venäjän ilmavoimilla. Mutta sen sijaan Sionistisella valtaeliitillä on montakin motiivia lavastaa tällainen tilanne Itä-Ukrainan yllä. 

Varsinkin kun Gazassa Israelin armeija aloittaa tänään maahyökkäyksen. Joten tällä lentokoneenpudotus-showlla saadaan koko maailman huomio käännettyä pois Gazassa käynnissä olevasta Israelin valtion suorittamasta Palestiinalaisten kansanmurhasta.

Tulevina viikkoina mediassa kuitenkin jauhetaan tästä Itä-Ukrainassa toteutetusta false-flag lentoturmasta päivästä toiseen. Mutta kannattaa muistaa se, että mitä vähemmän meistä enää näihin satuihin uskomme, mitä Pentagon meille syöttää. Niin sitä vähemmän tämä uutissonta/propaganda enää meihin tehoaa. Informaatiosodankäynti on täydessä höyryssä ja sitä vastaan sitten suurvallat (mm. USA) yrittää sitten sotia mm. luomallaan kybersodankäynnillä. 

Lähteet: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014071718499028_ul.shtml