http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, heinäkuuta 25, 2014

Pentagon meni paniikkiin MH17 vyyhdissä. Vaihtoi heti puheenaihetta.


Vaikka keskustelut vellovat edelleen MH17-lennon ympärillä, niin pentagonissa mentiin jo paniikkiin ja nyt USA vaihtoi puheenaihetta.

Nyt USA julisti 24. Heinäkuuta 2014, kuinka heillä olisi todisteita siitä, että venäjän joukot olisivat tulittaneet ukrainan armeijan joukkoja ukrainan puolelle.

Enää ei voidakaan keskustella tästä mediassa kuumimmasta aiheesta, eli MH17-lennosta ja siihen liittyvistä hämäryyksistä.

Yhdysvaltojen ulkoministeriön tiedottaja Marie Hart kertoi, että kuinka yhdysvallat perustaa nämä tietonsa tiedusteluraportteihin, mutta kieltäytyy paljastamasta tiedusteluraporttiensa lähteitä tai antamasta asiasta lisätietoja.

Alasammutun malesialaisen lentoyhtiön MH17-lennon aikana koneen pilotit kävivät ukrainan lennonjohdon kanssa keskusteluja mm. SU-25 hävittäjästä, joka seurasi lentoa. 

Nyt kyseiset ääninauhat löytyvät enää mustista laatikoista, kun borispolin lennonjohdon keskuksesta nämä ääninauhat käytiin takavarikoimassa talteen ukrainan turvallisuuspalvelun toimesta välittömästi, kun tapaus oli käynnissä.



Sopivasti siinä sitten vielä nigeriaan putosi alle viikko tästä algerialainen suihkukone. Joten sopivasti sitten valtaväestön aivopesty mieli saadaan ehkä tällä keinoin käännettyä toisaalle, kun MH17-lennon mysteeriä aletaan tutkimaan kulissien takana.

Sionistinen valtaeliitti ei siltikään tule hallinnoimassaan mediassa kertomaan tästä MH17-lennon mysteerin selvittelystä juuri mitään totuutta, vaan vääristelee sen niin mahdollisimman hyvin, kuin mihin pentagonin uutispropagandan käsikirjoittavat pystyvät.  

Samalla tietenkin lukuisat informaatiosodankäynnin vapaaehtoiset vastataistelijat pystyvät oikomaan tätä sionistisen valtaeliitin eetteriin syöttämää potaskaa. Käynnissä kun on informaatiosota, joka on kohdistettu jokaisen meidän mieliin, jota johdetaan edelleen pentagonista käsin.