http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, heinäkuuta 11, 2014

Israelin harjoittama Gazan kansanmurha ajoitettiin jalkapallon MM-kisojen ajaksi taktisestiIsraelin armeijan aloittaman Gazan kansanmurhan ajoitus ei jätä ketään kylmäksi. Vielä nyt kun muualla maailmassa katsotaan vain jalkapallon MM-kisoja, niin Israelin armeija ampuu nyt raketteja Gazaan enemmän kuin koskaan. Näin sitten harhautetaan massoja urheiluviihteen avulla kääntämään heidän huomionsa pois Israelin armeijan Gazassa suorittamsta kansanmurhasta. 

Näitä alempana olevia Palestiinalaislasten ruumiskuvia emme sitten kuitenkaan näe mistään lehdestä. Eikä niitä näytetä uutisissa. Sen sijaan eräs Yhdysvaltalainen ABC:n TV-kanava näytti niitä ja väitti, että ne olisivat Israelilaislasten ruumiita.
Mikä etuoikeus sitten on tällä Israelin nilkkivaltiolla harjoittaa täysin avointa kansamurhaa Gazassa ja proagandoida mediassa, että nyt kostetaan joidenkin kolmen Israelilaispojan kuolemat, murhaamalla joka päivä toistakymmentä Palestiinalaissiviiliä.

Tämä Juutalaisvaltio oli alunperin tarkoitus perustaa Madagaskarille. Mutta se ei jostain syytä kuitenkaan käynyt, koska etniset ongelmat eivät olisi tuolloin olleet niin suuret, kuin mitä tuolla lähi-idässä. Joten Israelin valtio toisinsanoen tuotiin täysin tietoisesti tuonne lähi-itään täydeksi ruutitynnykriksi ja sen takana olivat suurimpina tukijoina sekä rahoittajina Rothschildien sionistinen pankkiirisuku.