http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, heinäkuuta 21, 2014

Malesian turmakoneen lento MH17:n matkustajien passit säilyivät täysin ehjinä savuavissa raunioissaMalesian airlinesin alasammutun MH17-lennon savuavissa raunioissa kaikkien matkustajien passit löydettiin vahingoittumattomana.

Ylläoleva kuva on peräisin ensimmäisistä TV-kuvista MH17-lennon savuavista raunioista.
Että jos kerta ohjuksella pudotetun lentokoneen tuho on noin järeää, mitä kuvassa näkyy kaikkine ruumiineen. Niin kuinka ihmeessä matkustajien passit ovat sitten kuitenkin säilyneet täysin vahingoittumattomana. Einä niistä ilmene edes räjähdyksestä tullutta nokea ? 
Yhden epäillyn 9/11 konekaapparin Mohammed Attan passin kerrottiin myös löytyneen lähes vahingoittumattomana WTC-tornien tornien romahtaneiden tornien alla, tuon äärettömän tuhkakasan alla.

Vielä suuremman kysymysmerkin lento MH17:sta ylle kuitenkin luo se, että virallisten lentojärjestelmien tietojen mukaan kone ei noussut ilmaan ollenkaan. Vaan kyseinen lento peruutettiin. Että kuka tässä nyt yrittää kusettaa ja ketä ? 

Se tiedetään nyt jo ilmiselvästi, että tämä suihkukone joka pudotettiin alas, oli tarkoitettu Venäjän lavastamiseen syylliseksi.

Ukrainan hallinto tiesi tästä etukäteen, koska Ukrainan turvallisuuspalvelu väärensi salakuuntelunauhat päivää ennen koneen alasampumista.

Ukrainan ilmavoimien hävittäjä kuitenkin mitä todennäköisimmin ampui alas tuon suihkukoneen. Mutta jos kerta MH17 lento ei olekaan noussut ilmaan, niin mikähän pirun suihkukone sinne sitten on noussut edes ilmaan, että maalasiko Ukrainan hallinto vartavasten jonkun toisen suihkukoneen näyttämään Malesian airlinesin suihkukoneelta.

Mitä tapahtui MH17 lennon matkustajille ? 

Jos nyt tuota teoriaa vielä käydään läpi, että jos tämä kyseinen lento MH17 ei koskaan noussut ilmaan, niin kenen ruumiita nuo sitten ovat, joita tuolla savuavissa raunioissa makaa? 

Itä-Ukrainan kapinallisjohtajan mukaan, kun ruumiit olivat jo olleet valmiiksi kuolleita peräti useita kuukausia ja valmiiksi mätänemispisteessä. Joten liittyivätköhän he mitenkään tuohon Intian valtameren yllä kadonneeseen Malesian lentoyhtiön kadonneesen lentoon?

Politogi Sergei Markovin mukaan, nyt Kiovan fasistijuntta käyttää tämän matkustajakoneen pudottamista Ukrainan konfliktin eskaloitumiseen, tavoitteena Venäjän presidentti Vladimir Putinin syrjäyttäminen pois vallasta, joka on vielä Yhdysvaltain sekä CIA:n tukeman Kiovan fasistijuntan sotilaallisen agression tärkein tavoite.

Itä-Ukrainan kapinallisilla ei taas ole ollut käytössä BUK-ilmatorjunta järjestelmiä, joilla tuollaisen yli 10 km korkeudessa lentävän suihkukoneen pudottaminen olisi teoriassa ja käytännössä mahdollista.

Novorossijan Tasavallan liittoparlamentin puhemies Oleg Tsarjov 

Kiovan laiton keskushallinto on vielä estänyt viimeiseen asti, ettei kansainvälistä ja riippumatonta tutkimuskomissiota saa perustaa. Jolla alettaisiin tutkimaan MH17 lennon alasampumista.Disinformaation määrä on kuitenkin ääretön ja Jenkit syyttää Putinia sekä Venäjää ja Sionisti-eliitin hallinnoima valtamedia syöttää tätä samaa potaskaa koko maailmalle.

Samalla Vladimir Putin on ollut ainoa valtionpäämies, joka on esittänyt viralliset pahoittelunsa tästä lentoturmasta, kun muut valtionjohtajat ovat hyökänneet Venäjää vastaan.

Nyt Yhdysvaltain armeijaa huhuillaan, että heitä valmistellaan jo Krimille hyökkäykseen, mikä viittaa suoraan III-maailmansodan massiivisiin valmisteluihin.

Mutta taloussota on myös käynnissä Venäjän, Kiinan ja Yhdysvaltain välillä. Se ei tarvitse kuin Kiinan ja Venäjän dumpata dollari, niin Jenkeiltä loppuu sen jälkeen rahat ja mitään muuta he eivät sen jälkeen voi, kuin suunnata tykin piippunsa kohti Venäjää ja Kiinaa.

Eskalaatio on siis menossa todella vaarallisille vesille ja pelottavinta tässä on se, että Euroopan unionin maat eivät voi tehdä asialle mitään, koska ovat Yhdysvaltain, NATO:n sekä Israelin sylikoiria. Johan tässä juuri tuore pääministerimme Alexander Stubb totesi Ranskan France24:n uutiskanavalle, kuinka Suomen puolueettomuus heitettiin ikkunasta ulos.  Lähteet: http://www.kohudosentti.blogspot.fi/2014/07/donetskin-kansantasavallan-tiedote-no-4.html 

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014072018505149_uu.shtml