http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, heinäkuuta 19, 2014

Turmakoneessa oli kyydissä maailman johtavimpia AIDS-tutkijoita


Itä-Ukrainassa alasammutussa koneessa oli kyydissä maailman johtavimpia AIDS-tutkijoita, terveysalan työntekijöitä sekä aktivisteja. Yksi kuolleista on ent. AIDS-järjestön (IAS) presidenti Joep Lange.

He olivat matkalla Kuala Lumpurin kautta Australiaan kansainväliseen AIDS konferenssiin. 

Miksi juuri Malaysian airlinesin kone piti ampua alas?

Tämä oli jo toinen kerta viiden kuukauden sisällä, kun Malesian lentoyhtiö (Malaysian Airlines) suihkukone joutui hämärissä olosuhteissa toteutettuun lento-onnettomuuteen. 

Mutta jos kerta nämä maailman johtavimpiin kuuluneet AIDS-tutkijat olivat matkalla Kuala Lumpurin kautta Australiaan, niin he olisivat tod. vielä vaihtaneet konetta eri lentoyhtiöön Malesiassa. 

Mutta jos tässä lavastetussa suihkukoneen alasampumisessa oli tarkoitus saada hengiltä lukuisia AIDS-tutkijoita, niin etä-ohjaamalla kone pois reitiltään Itä-Ukrainan päällä, saataisiin sotkettua koko AIDS-tutkijoiden tappo-operaatio Ukrainaan kriisiin.

AIDS jo pelkästään on sairautena kullanarvoinen lääketeollisuudelle, niin kauan kun siihen ei ole olemassa virallistettua parannuskeinoa. Olikohan peräti joku näistä turmakoneen kyydissä olevista AIDS-tutkijoista kehittänyt toimivan AIDS-lääkkeen ? Suomen mediassa mm. maanpuolustuskorkeakoulun strategisen laitoksen opettaja Tommi Lappalainen on sanonut aseasiantuntiana, että koneen ampui alas Ukrainan kapinalliset. Hän ei ole tapausta sen koommin tutkinut, kuin kukaan muukaan Sionistisomisteisen median valheuutisten toistajatoimittaja. 

Mutta jos yksikin näistä virallisista "asiantuntijoista" alkaisivat ottamaan näistä tapauksista selvää ja raportoimaan totuudesta, niin johan lähtisi myös maanpuolustuskorkeakoulun edustajilta napit kaulasta välittömästi.

Maanpuolustuskorkeakoulun virkamiehet ovat muutenkin kunnostautuneet Russofobisten lausuntojen antajina Suomen mediassa. eteenkin Ukrainan kriisin aikana. Mutta näihin virallisiin "asiantuntioihin" meidän kaikkien sitten pitäisi uskoa, jotta valtaeliitti saisi pidettyä ihmisväestöt sekä heidän mielen kontrollissa.