http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, heinäkuuta 10, 2014

EU-parlamentin pääpuolueet estivät EU-kriittisten puolueiden pääsyn johtopaikoille


Kuvassa Euroopan vapaus ja suorademokratia (EFDD) puheenjohtaja Nigel Farage.


EU-parlamentin kolme suurinta ryhmää ovat sopineet, ettei EU-kriittisiä puolueita hyväksytä valiokuntien johtopaikoille. Euroopan vapaus ja suora demokratia (EFDD) on EU-kriittinen ryhmä, johon kuuluvat mm. Britannian eroa EU:sta ajava UKIP-puolue ja Italian viiden tähden liike. Viime kaudella myös Perussuomalaiset kuuluivat samaan ryhmään, mutta ovat nyt vaihtaneet EU-myönteiseen salonkikelpoiseen ryhmään. Että se perussuomalaisista, että eiköhän näiden perushuijareiden valeoppositio ole jo nyt selvä monelle Suomalaiselle jo.


Vihreiden euroedustaja Heidi Hautala on asiasta myös ihmeissään ja hänen mukaansa kolme suurta EU-parlamentin puoluetta ei ole pystynyt perustelemaan millään tavalla, että miksi EU-kriittiset puolueet täytyi jättää johtopaikkojen ulkopuolelle.

Toisaalta tässä ei nyt tarvita mitään virallista selvitystä asiasta, koska puhdas järki riittää. Eli siinä ei pitäisi olla mitään epäselvää, että tämän globaalin rikollisen maailmaneliitin alullepaneman Euroopan unionin parlamentin toiminnassa ei sallita yhtään EU-kriittisyyttä. Koska se voisi vain romuttaa näiden kasvottomien globalistien juonia, joita he juonivat EU:n parlamentissa koko ajan. Yhdysvaltain ja EU:n välinen vapaakauppasopimus (TTIP) on yksi esimerkki siitä, kuinka asian pitää olla vielä niin salainen. Jottei siitä pääsisi mitään kriittistä julkisuuteen muiden kuuluville. 

Lähde:  http://yle.fi/uutiset/paapuolueet_estavat_eurokriittisten_paasyn_eu-parlamentin_johtopaikoille/7347838