http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, heinäkuuta 19, 2014

Turmapaikalta löydetty 186 ruumista - Yli sata puuttuuUkrainan hätätilaministeriön työntekijät ovat löytäneet 186 ihmisen ruumiit malesialaiskoneen putoamispaikan läheisyydestä Itä-Ukrainassa. Kuitenkin yli sadan ihmisen ruumiit puuttuvat.

Tiedotusvälineissä kerrottiin vielä eilen, että kuinka joka kolmas koneessa ollut matkustaja oli AIDS-tutkija ja heitä menehtyi kaikenkaikkiaan 108. Kun Hollantilaisia matkustajia oli 189.

Niin nyt Helsingin-Sanomat sekä muu valtamedia muutti kertomustaan täysin ja nyt koneessa oli enää 6 AIDS-tutkijaa.

Jos on vähänkään seurannut korruptoitunutta valtamediaa ja sen propagandanlevitys taktiikkaa, niin yleensä aina ensimmäinen uutisointi on oikea. Jonka jälkeen sitten aletaan syöttämään disinformaatiota suurella voimalla.


WTC-tornitkin uutisoitiin sortuneen alas lukuisien räjähdysten saattelemana vielä 11.9.2001. Mutta heti seuraavana päivänä 12.9.2001 räjähdyksistä ei enää puhuttu mitään. Vaan alettiin syöttämään propagandaa siitä, että teräsrakenteiset pilvenpiirtäjät sortuivat maantasalle suihkukoneesta lähteneen keskisuuren tulipalon johdosta.http://yle.fi/uutiset/haku.php?action=page&id=110606

Kyseinen uutisointi löytyi vielä muutama vuosi sitten YLE:n uutisarkistoista, mutta internetistä kyseinen linkki on jo poistettu.
Meidän jokaisen mieleen pommitetaan päivittäin lukuisten uutistoimistojen kautta tätä Pentagonissa tuotettua uutispropagandaa. Jos siihen sitten vielä alkaa uskomaan ja pitämään sitä totuutena, niin propaganda-masterit saavat työnsä tehdyksi.

Jopa Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini uskaltautui sanomaan pari päivää sitten YLE:n TV1:n Itä-Ukrainan tilanteesta lähetetyssä erikoislähetyksessä, kuinka Ukrainan kriisistä liikkuu koko ajan myös mitä erinäisempää disinformaatiota. 

Mutta kenelläkään poliitikolla tai julkisella virkamiehellä ei ole poliittisista syistä oikeutta kertoa totuutta esim. Ukrainan kriisistä. Vaan heidän on mentävä näiden muiden koko Suomen korruptoituneen median sekä päättäjien Venäjävastaisen propagandan muulikuorossa.

Suomen nykyinen valtionjohto kun on sitoutunut olemaan myös jatkossa USA:n hallinnon sylikoira, niin tätä roolia ei myöskään ole tarkoitusta vaihtaa.

Samoin myös Suomen ulkopoliittinen instituutti sekä armeijan maanpuolustuskorkeakoulu tulee myös jatkossa antamaan Suomen mediassa Ukrainan kriisistä Russofobisia tilannearvioita, virallisen asiantuntijan roolissa.

Se, että tätä propaganda-soopaa syötetään meille 24 tuntia vuorokaudessa ei tarkoita sitä, että ne kaikki tulisi niellä totuutena. Vaan jokainen meistä on kuitenkin loppupeleissä aivan itse vastuussa siitä mihin uskoo. Koska meillä jokaisella ihmisellä on kuitenkin sellainen kuin vapaa tahto. Eli olemme kaikki vapaita tahtomaan ja uskomaan mitä tahansa. 

Mutta ikävästi kyllä tämä Sionistisen valtaeliitin hallussa oleva mailman propagandantuottamislaitos pystyy myymään valmiiksi tuotettuja mielipiteitä ihmisille, jotka eivät edes huomaa ostaneensa näitä mielipiteitä ja tätä kutsutaan mielenhallinnaksi (Eng. mind control).

Propagandaa, että disinformaatiota on esillä Hollywoodin elokuvateollisuudessa, valtavirran musiikkiteollisuudessa, sanomalehdissä, aikakausilehdissä, tv:n poliittisissa ajankohtaisohjelmissa ja erityisesti uutisissa.

Ukrainan kriisissäkin on kyse poliittisesti propagandantuottajan motiiveilta lisätä Venäjävastaisuutta globaalisti ympäri maailmaa. Vaikka Ukrainan kriisi ei alkanut Venäjävastaisuudesta, vaan siitä, että kuinka Ukrainan edellinen hallinto tyrmäsi EU:n tarjoaman vapaakauppasopimuksen. 

Sitten Janukovitsin hallinto syrjäytettiin lavastamalla, että Kiovan hallinnon tarkka-ampujat olisivat tappaneet oman maansa kansalaisia sekä poliiseja suoraan kadulle.

Kun taas Ukrainan kriisin Venäjävastaisuus sekä russofobian lietsominen sai alkunsa siitä, kun Venäjä päätti liittää Krimin niemimaan takaisin Venäjään. Koska he tiesivät, että Ukrainan EU:n ja USA:n välisen vapaakauppasopimuksen juonittelijat, etunenässä Yhdysvallat. Olisivat välittömästi vapaakauppasopimuksen onnistuttua olleet tyrkyttämässä Ukrainaa NATOO:n. Jonka jälkeen Krimin niemimaalle oltaisiin tuotu Naton sotilastukikohta, suoraan Venäjän takapihalle.

Pentagonissa on jo useita vuosia suunniteltu massiivista ydinsotaa Venäjää sekä Kiinaa vastaan. Mutta mediassa tästä ei juurikaan olla puhuttu yhtään mitään. Washington post tällaisesta sotasuunnitelmasta kirjoitti jo 2004-2005.  

Lähde: http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/201407190131449_uk.shtml


http://www.hs.fi/ulkomaat/Jopa+kolmannes+turmakoneessa+kuolleista+oli+aids-tutkijoita/a1405646526985 

http://www.hs.fi/ulkomaat/Aids-yhdistyksen+presidentti+Malesialaiskoneessa+oli+kuusi+aids-tutkijaa+ei+sata/a1405733345200 

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2005/05/14/AR2005051400071.html