http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, heinäkuuta 20, 2014

Ukrainan turvallisuuspalvelu jäi kiinni väärennetystä audiotallenteesta, jolla yritettiin todistaa Venäjän syyllisyys Malesian turmakoneen alasampumiseenUkrainan turvallisuuspalvelu toi eilen julkisuuteen audiotallenteen, jolla se väitti todistavansa Venäjän syyllisyyden Malesialaisen turmakoneen lennon MH17 alasampumiseen.

Samassa uutisessa mainittiin vielä, että kuinka Yhdysvaltalaiset tiedusteluviranomaiset uskoivat myös, että Malaysia airlinesin matkustajakoneen pudottivat Venäjämieliset separatistit.

Ensimmäisessä puhelussa kapinallisjohtaja kertoo Venäläiselle sotilaskomentajalle koneen alas. Toisessa puhelussa kaksi kapinallistaistelijaa - joista toinen on turmapaikalla keskustelevat kapinallisten tekemästä raketti-iskusta n. 25 kilometrin päässä turmapaikalta. Videoiden aitoudesta ei kuitenkaan ollut tarkempaa tietoa.

Mutta eipä mennyt edes vuorokautta, kunnes maailmalla tapausta seuraavat ja tutkivat kansalaisaktiivit onnistuivat löytämään kyseisen audiotallenteen tarkemmat tiedot ja lopputulos oli häkellyttävä.

Kuinka voi siis olla mahdollista, että kyseinen äänitallenne on luotu päivä ennen kyseisen Malesialaisen lentokonen alasampumista?

Tässähän suoraan Kiovan keskushallinto sekä sitä tukevat tiedustelupalvelut astuivat omaan paskaansa ja jäivät rysän päältä kiinni. Sillä vaikka tuossa heidän julkisuuteen luovuttamalla audiotallenteella kuuluu Ukrainan kapinallisten separatistien välisiä keskusteluja, niin ne eivät millään voi liittyä tuohon 17.7.2014 tapahtuneeseen Malesialaisen matkustajakoneen alasampumiseen. Koska tämä ääninauha oli luotu edellisenä päivänä 16.7.2014 ja tarkemmin vielä klo 00:09

Tämä toisinsanoen nyt todistaa jo puolisuoraan sen, että Kiovan laiton keskushallinto ampui alas tuon Malesialaisen matkustajakoneen, jotta siitä voitaisiin syyttää Venäjämielisiä separatisteja tai mahdollisesti vielä Venäjää. Joten näin ollen Malaysian airlines lento MH17 pudottamisen ja alasampumisen syyt olivat poliittiset. 

Mutta kyllä myös oman hämmennyksensä tähän soppaan tuovat nuo monet AIDS-tutkijat, jotka olivat kyseisellä lennolla mukana, matkalla kansainväliseen AIDS konferenssiin Australiaan.


Lähteet: http://yle.fi/uutiset/ukrainan_turvallisuuspalvelu_esitteli_salakuunneltuja_puheluita__todistavat_kapinallisten_pudottaneen_koneen/7362919 

http://www.theguardian.com/news/datablog/2014/jul/18/mh17-heathrow-top-departure-point-planes-near-east-ukraine 

https://www.youtube.com/watch?v=28MrASx-RiM#t=20 

http://rghost.net/private/56950510/78d787acfabcaf840cfa213e7221a060