http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, heinäkuuta 27, 2014

Dollarin arvo lähentelee WC-paperia, suursota edessä ?Yhdysvaltain dollarin arvo on laskenut aina vuodesta 1913 lähtien huomattavan radikaalisti alas ja nyt tänään sen arvo lähenee jo WC-paperia.Dollarin arvon heikentyminen on ollut täysin sidoksissa siihen, kuinka paljon USA:n hallinto on joutunut ottamaan lisää velkaa ja ottaen huomioon pyramidihuijaukseen perustuvan rahajärjestelmän perustotuuden = "kaikki liikkeellä oleva raha on velkaa". 

Niin tässä Yhdysvaltain dollarin arvon lähennellessä WC-paperia, jää enää ainoaksi vaihtoehdoksi suursodan sytyttäminen Venäjän kanssa, joka liittyy sionistisen valtaeliitin pyrkimyksiin päästä kontrolloimaan euraasian alueita.

Se aloitetaan ja ollaan jo aloitettu taloussodalla Venäjää vastaan. Eli nämä kaikki ns. Venäjää vastaan langetetut talouspakoitteet ovat jo sitä.

Nämä talouspakotteet Venäjää vastaan eivät kuitenkaan johdu siitä, mitä sionistinen valtamedia esittää. Siis että Venäjä olisi ampunut tuon malesialaisen matkustajakoneen tai ampunut rajalta ukrainan puolelle. 

Nämä kaikki valeuutiset, eli disinformaatio on käsikirjoitettu pentagonissa ja kaikella tällä virheellisellä uutisoinnilla pidetään tämä taloussota käynnissä. 

II-maailmansodan aikana USA kävi samanlaista taloussotaa japanilaisia vastaan ja sillä provosoitiin sitten japanilaiset hyökkäämään jenkkiläisten Pearl Harborin tukikohtaan Hawajilla.Venäjällä kun on suuret luonnonvarat, joihin sionistisen valtaeliitin monikansalliset yhtiöt eivät ole päässeet käsiksi. Mutta toisekseen Vladimir Putin on näyttänyt näille illuminatin sionisteille keskisormea siinä suhteessa, ettei venäjän valtio ole kiinnostunut uuden maailmanjärjestykseen tähtäävästä hegemoniasta. 

Tästä siis johtuu tämä jatkuva venäjän poliittinen demonisointi sionistien hallitsemassa mediassa. 

Keksitystä vihollisvaltiosta kun täytyy luoda jatkuvasti disinformaatiota suurella höyryllä ja nyt tämä suomessakin eetteriin tuupattava russofobia alkaa jo mennä äärimmäisyyksiin.

 

Jotta pääsisi yhtään kartalle siitä, että minkälainen joukko tämä illuminatiksi itseään nimittämä valtaeliitti oikein on, niin ensimmäiseksi kyse on okkultistisesta porukasta.

Satanismi on heille ominaista ja vapaamuurarien 33-astetta ylemmät ovat tämän okkultistisen touhun kanssa tekemisissä. Mutta varsinaisesti perusloosien sisällä oleva hierarkia toimii niin, että alempiasteiset muurarit eivät tiedä, että mitä ylemmillä asteilla oikein puuhataan.

Illuminatin valtaeliitin touhu on perusteellisesti rahamiesten peliä ja tässä rahamiehillä tarkoitetaan maailman taloudellisesti vaikutusvaltaisimmasta eliitistä. Jo aikoinaan pankkiiri Mayer Amschel Rothschild (alun perin Bauer, 1743-1812) loi käsittämättömän suuruisen omaisuutensa historian suurilla sodilla ja valtioiden romahduksilla. Eli tässä siis suora esimerkki siitä, että kuinka nämä suursodat ovat tälle maailman vaikutusvaltaisimmalle valta ja talouseliitille ääretön bisnes.

Rothschildit yksinään pankkiirisukuna rahoitti aikanaan mm. Napoleonia sodassa Englantia vastaan sekä Pohjois- että Etelävaltoja Yhdysvaltain sisällissodassa.

Tämä samainen pankkiiriveljeskunta teki jo useita yrityksiä kaapata haltuunsa silloinen pankkitoiminta ja perustaa sinne yksityinen keskuspankki. Mutta silloinen USA:n presidentti Andrew Jackson onnistui jokainen kerta hävittämään näiden talousparatiissien aikomukset ja siinä meni kokonaiset 77 vuotta aikaa, kunnes Rothschildien pankkiirisuku sai perustettua ensimmäisen yksityisomisteisen keskuspankin Yhdysvaltoihin ja se tunnetaan nimellä Yhdysvaltain keskuspankki.

Rothschildien pankkiirisuku järjesti ja rahoitti aikanaan Venäjän vallankumouksen. 

Tsaarit oli murhattava tuolloin sen takia, koska Venäjän tsaarit eivät suostuneet Rothschildien ehdotukseen yksityistää Venäjän pankkitoiminta. Tästä oli kysymys tuolloin ja jo 1800-luvulla Rothschildit yrittivät ensimmäisen kerran tappaa silloisia Venäjän tsaareja, mutta silloin tuo vallankumouksen yritys jäi vain yritykseksi. Mutta 1917 sitten suunnitelma onnistui täydellisesti ja koko tsaariperhe murhattiin julmasi 1917 heinäkuussa.

 

Nyt tuo mitä Venäjällä tapahtuu kulisseissa muistuttaa lähes identtisesti tuota 1900-luvun alkuvuosia, jolloin Rothschildien pankkiirieliitti halusi saada Venäjän vauraat luonnonvarat haltuunsa. Mutta tsaarit eivät antaneet siihen lupaa ja nyt Putin taas pistää näille talousparasiiteille vastaan minkä kerkiää.

Putinia vastaan onkin suunniteltu jo viimevuosina muutamia murhayrityksiä ja hän kommentoi niitä medialle 2012 vain toteamalla, ettei pelkää murhaajia. 

Kun tälle illuminatin talousparatiisieliitille tyypillisintä on aina ollut se, että jos joku valtionjohtaja pistää heille hanttiin, niin ensimmäisenä lähetetään salamurhaajat perään. Mutta jos ei salamurhat sitten onnistukaan kerta toisensa jälkeen, niin lopulta onkin sitten pakko lähettää suuret armeijat hyökkäämään milloin mihinkin maahan.

Tätä valtapolitiikkaa roistovaltio USA on harjoittanut kautta aikojen ja toinen nilkkivaltio Israel sekä sotilasliitto NATO jne. muut YK:t ja liittoutuneet maat seuraavat kulkukoirina perässä.

Kyse on vain ja ainoastaan planeettamme resurssien sekä ihmisten hallinnasta ja tälle yhdelle pienelle valtaeliitille ei riitä mikään. Heidän täytyisi saada ryövättyä jokainen maailman valtio yhtä tyhjäksi kuin mitä Zimbawessa on saatu aikaan. Sekä maailmanväestöstä pitäisi heidän suunnitelmiensa mukaan saada tapettua niin paljon porukkaa, että lopulta vain 500 miljoonaa jäisi jälkelle. Se olisi heidän mielestään sopiva määrä ihmisiä, joita pystyisi jotenkin kunnolla hallitsemaan.

Mutta kylmä tosiasia on se, että yksilöitä ei voi kukaan tällainen parasiitti-eliitti hallita. Ihminen kun on yksilö ja tiedostava sekä herännyt yksilö ei enää usko näihin Reuters-AP:n iltasatuihin. Niin massojen aivotoimintaa joudutaan sitten lukuisilla muilla keinoilla hillitsemään ja esim. lääketeollisuuden psyykelääkkeet ovat katsottu tehokkaaksi keinoksi tukahduttaa valtaväestön tietoisuus.Lähteet: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=2223 

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288451908766.html