http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, heinäkuuta 11, 2014

Googlen pomo kuoli heroiinin yliannostukseen. Nyt 26-vuotiasta prostituoitua epäillään hänen murhastaan.Hakukonejätti Googlen pomona työskennellyt 51-vuotias  Timothy Hayes kuoli huvijahdillaan heroiinin yliannostukseen Kalifornian, Santa Cruzissa. Nyt 26-vuotiasta prostituoitua epäillään hänen murhastaan.

26-vuotias prostituoituna työskennellyt Alix Catherine Tichelman ja googlen pomona työskennellyt Timothy Hayes tutustuivat keskenään verkossa.
Tichelman oli aiemmin ostanut heroiinia ja tuonut sen huvijahdille sekä piikittänyt heroiinia Hayesiin, kunnes Hayes menetti tajuntansa.
 
Poliisi pidätti Tichelmanin viime perjantaina toisen asteen murhasta sekä todistusaineiston tuhoamisesta sekä huumausaineiden hallussapidosta.

Tapaushan tietenkin herättää monia kysymysmerkkejä, että olikohan tämä tapaus nyt sittenkään täysin onnettomuus. Sillä googlen tasoisen hakukonejätin taustalla on vaikka mitä jos toista suurempaa salaisuutta, aina NSA:ta myöten. Että mahtoikohan muuan Timothy Hayes tietää näistä asioista hieman liikaa ?

Päämediassa tapausta ei olla juurikaan uutisoitu ollenkaan ja tämä ensimmäinen suuri juttu tästä tapauksesta tuli julki Forbesin nettisivuilta. Että tässä suhteessa vaikuttaisi heti siltä, että tämä hämärä kuolemantapaus on luonteeltaan eräille liiian arka, jonka vuoksi siitä ei taktisista syistä olla uutisoitu maailmalla laajemmin.

Yleensäkin jos vielä huumausaineiden puolelle mennään, niin tämän tason herrat eivät yleensä mitään heroinisteja ole, vaan kolaavat vaan kokkelia nenän täydeltä. Kun taas tällaiset surkeista ja saastaisistakin oloista tulevat prostituoidut ovat taas useinmin heroinisteja.