http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 04, 2011

Torilla tavataan! 15.10.2011Me olemme kyllästyneet siihen, että emme saa ääntämme kuuluviin. Olemme kyllästyneet siihen, että meidän ei anneta vaikuttaa omiin asioihimme. Lisäksi meistä tuntuu, että emme ole ainoita. Viime keväänä Espanjassa ihmiset loivat Internetissä verkoston, joka ryhtyi vaatimaan parempaa demokratiaa suuryhtiöiden ja poliittisen eliitin saneluvallan sijaan. Verkosto pitää kokouksia toreilla ja on kaikista poliittisista puolueista riippumaton.

- Me haluamme luoda samankaltaisen verkoston tänne Suomeen, jotta lopultakin tavalliset ihmiset pääsisivät sanomaan sanottavansa, ja jotta poliitikkojen olisi pakko kuunnella meitä.

Tähän tarkoitukseen sopii loistavasti 15.10.2011, jonka Espanjan demokratialiike on julistanut kansainväliseksi toimintapäiväksi demokratian puolesta. Me vaadimme avointa keskustelua leikkauksista ja eurokriisistä. Me vaadimme, että korruptoituneen eliitin sijaan puheenvuoro annetaan nyt tavallisille ihmisille – sellaisille kuin sinä tai minä.

Järjestämme 15.10. klo 12 alkaen Helsinkiin Kampin Narinkkatorille torikokouksen, jonne jokainen saa osallistua.

Klikkaa oheisia linkkejä, niin saat tietoa eri paikkakuntien tapahtumista: Helsinki, Iisalmi, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Porvoo, Tampere, Turku

Nyt on mahdollisuus puhua suumme puhtaaksi. Yhdessä!Helsingin tapahtuma facebookissa

Turun tapahtuma facebookissa