http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 25, 2011

Aktivisti Marko Sihvonen huumattiinTurkulainen yhteiskunta-aktivisti Marko Sihvonen joutui huumatuksi tod. tyrmäystipoilla Turussa tänä syksynä. Sihvonen oli kävelemässä Portsasta kohti Turun keskustaa ja piipahti tuttuun Kebab ravintolaan. Ravintola oli tyhjä ja paikalla oli kolme henkilökuntaan kuuluvaa. Sihvonen ihmetteli ilmapiiriä ja katseita sisään tullessaan mutta tilasi sitten riisikebabin.

Ruoan valmistus kesti yllättävän kauan mutta ruokailun jälkeen Sihvonen joutui menemään Sokos Hotel Börsin ovesta sisään ja maailma alkoi pyörimään hänen päässään.Markon kertomus tapahtumista tuosta eteenpäin:

"Astuin ovesta sisään, lattialaatoituksen mustavalkoisten laattojen valkoiset laatat kasvoivat metrin levyisiksi ja hyökkäsivät silmiini samalla kuin maailman pöyriminen kiihtyi tasoon joka tuntui repivän aivoni pihalla.

Hapuilin wc:n ovelle, sain oven auki ja yritin huosut kintuissa istua pytylle mutta maailman pöyriminen pakotti minut istumaan noin puolimetriä pytyn ohin ja lysähdin lattialle turvanarun tullessa mukana ja hälytin laukesi.

Könysin pytyn päälle ja yritin hengittää rauhallisesti aivojeni pyrkiessä päästäni ulos maailman pöyrimisen voimasta.

Pääsin päälle ja joku alkoi hakkaamaan oveen ja huusi, -mitä siellä tapahtuu, onko kaikki hyvin?

En saanut vastattua sillä kaikki voimani menivät tilanteen hallitsemiseen.

Tarjoilija avasi avaimellaan oven, katsoi minuun ja sain senverran sanottua että kaikki hyvin ja hän sammutti hälytyksen ja sulki oven muttei lukinnut sitä.

En tiedä kauanko istuin siinä, yksi mies kävi avaamassa oven, sen vielä muistan, seuraava muistikuva on kotoa n. kello 23.00 jolloin heräsin sängystäni."


Yhteenveto: Marko Sihvosen 2010 alkuvuonna pidetyn nälkälakon jälkeen on huumattu nyt Sihvosen lisäksi 3 muuta mielenosoittajaa jotka olivat mukana kyseisessä nälkälakossa. Kaksi heistä hoideltiin huumausoperaation jälkeen suljetulle osastolle tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon, joista allekirjoittanut on toinen.

Kyseessä on mitä todennäköisimmin kansainväliset toimeksiannot koska juuri ulkomaalaisia tahoja ottaa pattiin Suomen eturivin aktivistien touhut, jotka murentavat Suomen poliittista järjestelmää pala palalta.


Lähde: http://markosihvonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/83751-riisikebab-tyrmaystipoilla