http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 24, 2011

Columbinen verilöylyn avaintodistajia murhattuTutkiva journalisti Eric Hufschmid uskoo, että Columbinen verilöyly oli peiteoperaatio. Mutta hän on saanut myös selville paljon rajuimpia yksityiskohtia siitä miten Columbinen avaintodistajia on kylmästi murhattu kyseisen tapahtumien jälkeen. Jo aiemmin tässä blogissa kerrottu Mark Taylor antoi ilmi sen, että hänen tapauksessa USA:n hallitus sekä FBI/CIA passittivat hänet tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon. Koska Taylor antoi julkisuuteen poikkeavaa tietoa Columbinen verilöylyn tapahtumista mitä mediassa annettiin julkisuuteen.

Yksi silminnäkijöistä Donna Taylor kertoi, että sairaalaan tuli hallituksen virkamiehiä uhkailemaan todistajia sekä silminnäkijöitä kertomasta mitään tietoa eteenpäin, että Columbinen lukiossa oli verilöylyn aikana useampia ampujia. Lisäksi uhkailtiin, että jos te näin kerrotte medialle niin hallitus tulee teidän peräänne.

Taylor kuuli myös eräältä paikalla olleelta sheriffiltä, että poliiseja oltiin ohjeistettu siitä kuinka he eivät saaneet pelastaa ketään uhria jotka olivat saaneet osuman ja vielä elossa.

Isaiah Shoels kertoo taas, että hänen tuttunsa oli elokuvatuottaja ja oli tekemässä dokumenttielokuvaa Columbinen verilöylystä ja nimenomaan tuomassa julki niitä asioita joita virallisessa kertomuksessa peiteltiin. Hänet kuitenkin murhattiin ja kävi vielä niin, että eräs paikallinen vaikutusvaltainen henkilö Vikki Buckley (secretary of state) jonka kanssa hän teki yhteistyötä löytyi myös myöhemmin murhattuna.

Donna Taylor kertoo myös, että hänen tietääkseni 7 Columbinen verilöylyn silminnäkijää on tapettu. Yksi heistä Joseph Stairs löydettiin hirtettynä. Yksi taas oli erään silminnäkijän äiti ja löydettiin ammuttuna koska tiesi likaa.

Columbinessa tapahtui myös n. alle vuoden päästä läheisessä Subway ravintolassa ampumavälikohtaus jossa ammuttiin kuoliaaksi kaksi Columbinen verilöylyn silminnäkijää ja toinen heistä oli Rachel Scott.

Carla Hochhalter oli myös silminnäkijä ja hänet löydettiin ammuttuna paikallisesta kanikonttorista (panttilainaamo) ammuttuna päähän käsiaseella.

Greg Barnes oli myös silminnäkijöitä ja hänet löydettiin hirtettynä.Eli jotain tässä Columbinen lukiossa tapahtuneessa verilöylyssä on hämärää, että avaintodistajat ollaan murhattu toinen toisensa jälkeen.